Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

o man nulūžo, tiksliau nusilankstė tie miniatiūriniai šepetėliai kur už vielos lenda.. nžn taip nepatogu dabar valytis.. doh.gif
Atsakyti
Tai jei nuluzo keisk i nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 08 21, 10:29)
Tai jei nuluzo keisk i nauja biggrin.gif

jau ne vieną sulaužiau smile.gif))) jio, bet ištikro tingiu iki vaistinės nueit.. kad jau šiandien nieks nedirba tai ryt reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 08 21, 11:36)
jau ne vieną sulaužiau smile.gif))) jio, bet ištikro tingiu iki vaistinės nueit.. kad jau šiandien nieks nedirba tai ryt reiks smile.gif

As tai uzsiperku,ka nebut tokiu bedu. Beje, jei neoli yr- bunn pris arba joker- pazrek te. Tos dirb i sekmadieniais. I benzakalonkes- nors te uzsidejen kainas nesvietiskas. Da bun kokia vaistini( ypac prie kokia legevakta), ka dirb i sekmadieni.
Atsakyti
sveikos, norejau pasiteirauti, nors gal ir sunku kekvienai skirtingai, bet kiek jums kainavo breketai? man ir reikia, bet pas mus yra tik vienas gyd. Siauliuose Kirkutis, sakau gal pigiau butu kitur vazineti nors ir kuras kainuos bet gal kituose miestuose konkurencija ir kainos mazesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 08 21, 11:06)
As tai uzsiperku,ka nebut tokiu bedu. Beje, jei neoli yr- bunn pris arba joker- pazrek te. Tos dirb i sekmadieniais. I benzakalonkes- nors te uzsidejen kainas nesvietiskas. Da bun kokia vaistini( ypac prie kokia legevakta), ka dirb i sekmadieni.

o geras, joker yra už keliu kilometrų, bet nė nepagalvojau, kad ten gali būti tų miniatiūrinių šepetėlių bigsmile.gif ax.gif

man kainavo 5000 Kaune, bet tai kaina nemažai priklauso nuo pačių breketų..
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2011 08 21, 12:38)
sveikos, norejau pasiteirauti, nors gal ir sunku kekvienai skirtingai, bet kiek jums kainavo breketai? man ir reikia, bet pas mus yra tik vienas gyd. Siauliuose Kirkutis, sakau gal pigiau butu kitur vazineti nors ir kuras kainuos bet gal kituose miestuose konkurencija ir kainos mazesnes ax.gif

Sveikute, as irgi is Siauliu ir Siauliuose ne tik Kirkutis mirksiukas.gif
Atsakyti
As mokejau 5000 uz beligaturinius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 21, 10:19)
Na man tai žinok nepailgėjo dantų valymo laikas..aš anksčiau apie 4-5 min sugaišdavau, lygiai dabar ir tiek. kai tingiu, dar ir mažiau:)
nesuprantu, ką ten veikt pusvalandį..emalį tik brūžint gaunas:)

Na aš valau apie 10-15min, jeigu su visais šepetėliais kaip ir priklauso. Užtrunku kol prie kiekvieno tarpo prieinu, visur gi prilenda maisto. Nebent kai tingiu, arba labai labai skubu tai su tuo paprastu šepetėliu pravalau, tada reikia tik 3-4 min. smile.gif

QUOTE(renatuxaass @ 2011 08 21, 12:38)

Sveika, už beligatūrinius abiems žandikauliams Panevėžyje mokėjau 5000lt. Ir manau Šiauliuose ne tik Kirkutis dirba. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretoote: 21 rugpjūčio 2011 - 13:25
QUOTE(gretoote @ 2011 08 21, 13:24)
Sveika, už beligatūrinius abiems žandikauliams Panevėžyje mokėjau 5000lt. Ir manau Šiauliuose ne tik Kirkutis dirba.  mirksiukas.gif

aciu uz informacija, jau teiraujuosi kur dar deda, nes visada galvojau kad tik pas Kirkuti, pirma reikia issiaiskinti kas tie beligaturiniai ax.gif , sesuo pernai pas Kirkuti dejosi, dejosi del to kad apatinis zandikaulis eina i prieki, abieju zandikaul.sumokejo 8000lt ( dar nesumokejo visko, kazkaip dalimis, kai jau nuims puse dar duos man rodods) man ir periodontologas uzsimine kad reikia eiti, nes sakandis negeras, bet dar nezinau pas ka eiti bandyt.
Atsakyti
Na man metaliniai sake gausis su viskuo apie 4700lt, gal grubiai bus kokie 5000lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 08 21, 20:25)
Na man metaliniai sake gausis su viskuo apie 4700lt, gal grubiai bus kokie 5000lt  smile.gif

su viskuo.. tai čia ir vizitų kaina paskaičiuota? aš už kiekvieną vizitą dar po 300 mokėsiu..
Atsakyti