aš tai irgi viską į sąsiuvinuką rašausi kiek kada išleidau, tai kol kas suma dar ne kosminė, neviršijau kiek žadėjo, bet dar neaišku kiek nešioti teks tai dar visko gali būti

QUOTE(lakshmina @ 2011 08 22, 09:05)
sveikos,
as nauja sioje temoje, bet nesioju apacioje metalinius breketus. Atejo laikas klijuotis virsu, bet mastau, kad gal labiau apsimoka tiesinti virustini lanka su Invisalign.
gal yra cia tokiu merginu kurios turi "misru" varianta. Invisalign virsuje ir paprastus breketus apacioje.
as nauja sioje temoje, bet nesioju apacioje metalinius breketus. Atejo laikas klijuotis virsu, bet mastau, kad gal labiau apsimoka tiesinti virustini lanka su Invisalign.
gal yra cia tokiu merginu kurios turi "misru" varianta. Invisalign virsuje ir paprastus breketus apacioje.
Apie mišrų man rodos negirdėjau, bet kažkas forume tikrai buvo užsukę su ta Invisalign sistema, tai nėra jau ten taip estetiška kaip reklamuoja, jau man turbūt gražiau kokie keramikiniai breketai, nes uždeda ant dantų kažkokius ten lipdukus ar ką, atrodo kaip balti spuogiukai, tai iš foto man tikrai matosi ir negražiai...