Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

O man ortodontė visada žiūri dantis iš visų pusių, ne tik virš galvos...
Blin, trint vėl spyruoklė pradėjo, o vaško vis neįsidedu. biggrin.gif apačios atrodo nebeskauda, su elastiku irgi draugauju, tik užknisa kad reik išsiminėt prieš kiekvieną užkandžiavimą/valgymą.
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 22, 20:36)
mane labiausiai baugina ta vielutė ant apatinio žandikaulio viduje, kuri viską ir atgrąso

O ko jos bijot? Bijot reikia kai jos neuždeda. biggrin.gif Aš kaip tik norėčiau, kad man apačioj ji būtų, o viršuje plokštelė. smile.gif
Atsakyti
Nu paneles ir prikalbejot...
na tie mikroimplanai tai man cia biski nesuvokiama, bet nieko... man apie juos neminejo, tai gal nereikes gilintis smile.gif

merginos kas kursit sekancia tema, brukstelkit man...
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 08 22, 23:31)
Viska galima isgyvent, manau.
Nemazai, ale kur bezdesi. Pradedi tvarkytis, tai noris normaliai pasidaryt.  Del to paskutini karta teka brukstelt kortele.
Ai, da kazkur skaiciau, jei mana anglu kalbos zinias neisduri, tai juos da naudoj dantim patraukt atgal. Reiks pasiklausinet, kai nuleksiu pas ja sekanciam vizitui.

Saldziu sapnu tau, ramiu blusu...  4u.gif Einu as gult, bo vel ryt nekilsiu is patala be vidudienia.

Neapgauna taves tavo anglu zinios, micro implantas yra/ gali but naudojamas dantim patraukt i reikiama vieta jei jau nieks nebepadeda. Man sake kad gali reiket, bet kolkas sagutes gerai dirba. Sestuko tarpas jau beveik uzsidare, gal koks 1mm max 2 mm like yra, tad gal pavyks galutiniai pristumti tik su sagutem, butu gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 08 23, 08:49)
Neapgauna taves tavo anglu zinios, micro implantas yra/ gali but naudojamas dantim patraukt i reikiama vieta jei jau nieks nebepadeda. Man sake kad gali reiket, bet kolkas sagutes gerai dirba. Sestuko tarpas jau beveik uzsidare, gal koks 1mm max 2 mm like yra, tad gal pavyks galutiniai pristumti tik su sagutem, butu gerai blush2.gif

tikrai taip. bent jau mano atveju, kairė pusė viršutinio žandikaulio yra pasigrūdusi į priekį, tai planuose yra numatytas tas mikroimplantas ir protinio danties šalinimas, kad nusistumtų ta pusė gilyn ir susitvarkytu sukandimas. .. bet aš taip naiviai tikiuosi kad nereiks nieko raut ir įsukt ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 08 23, 10:00)
tikrai taip. bent jau mano atveju, kairė pusė viršutinio žandikaulio yra pasigrūdusi į priekį, tai planuose yra numatytas tas mikroimplantas ir protinio danties šalinimas, kad nusistumtų ta pusė gilyn ir susitvarkytu sukandimas. .. bet aš taip naiviai tikiuosi kad nereiks nieko raut ir įsukt  ax.gif  ax.gif  ax.gif

As kazkaip tikejaus isvengt dantu traukima. Bet....
Papildyta:
QUOTE(gabiux25 @ 2011 08 23, 09:49)

Kakzaip mislijau, ka sakandi tvarka jie. Bet dantis atitraukiaunt atgal, sakandis i apsiremontuoj, taip isein.
Su jais saki atseit pastovus tempims.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 08 22, 23:32)
Zinau as ten is matymo beveik visus biggrin.gif bandau prasimust kelius i dantu roju biggrin.gif mano ortodonte, kazkada jam deste biggrin.gif

o jei ne paslaptis, kiek Jumskainuos viskas?

man jau šiandien sudėjo viršų wink.gif
tai kaip supratot, apsispręndžiau dėtis:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi į jūsų būrį 4u.gif Vakar buvau konsultacijoj dėl breketų, nes pas mane apatiniai dantys kreivi ir blogas sąkandis. Dantų traukti nereikės, nors pas mane jų nemažai pagal žandikaulį.. bet tai išgirdusi labai apsidžiaugiau. Taigi irgi nustebau, kad viskas čia greitai padaroma. Padarė dantų antspaudus, liepė pasidaryti nuotraukas ir galėsiu jau dėtis geležiukus biggrin.gif

QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 22, 20:36)
na taip, sakė kad ryt tai ir galvoju, ar gali taip būt?

Taip, manau gali būti 4u.gif

Beje, diskutavot apie tai ar verta, ar neverta tiek pinigų investuoti. Aš 100 proc. pasisakau, kad labai verta. Nėra čia katastrofiškai dideli pinigai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 23, 09:26)
o jei ne paslaptis, kiek Jumskainuos viskas?

Sveikinu 4u.gif kaip savijauta, ar labai maudzia/ trina? Kokius breketukus susidejai ir pas ka? Kiek laiko prognozavo nesiot? Sorriukas, jei jau karta minejai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabiux25: 23 rugpjūčio 2011 - 10:56
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 23, 11:26)

4u.gif
QUOTE(vanilla_ice @ 2011 08 23, 11:37)
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi į jūsų būrį 4u.gif Vakar buvau konsultacijoj dėl breketų, nes pas mane apatiniai dantys kreivi ir blogas sąkandis. Dantų traukti nereikės, nors pas mane jų nemažai pagal žandikaulį.. bet tai išgirdusi labai apsidžiaugiau. Taigi irgi nustebau, kad viskas čia greitai padaroma. Padarė dantų antspaudus, liepė pasidaryti nuotraukas ir galėsiu jau dėtis geležiukus biggrin.gif
Taip, manau gali būti  4u.gif

4u.gif Kada desies?
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 23, 11:26)

Sveika prisijungus į breketuotųjų būrį 4u.gif

Man tai šiandien jaučiasi kad dantis turiu, skaudž skaudž, bet gerai vadinasi veiksmas in the air biggrin.gif per naktį pakilo biški tie du dantukai, bet dbr pirmukas vienas aukščiau už kitą doh.gif biggrin.gif sakė taip gali būti ir su laiku susivienodins vėl, tai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 08 23, 11:02)
4u.gif

4u.gif  Kada desies?

Šiandien eisiu pasidaryti nuotraukas ir iškart užsirašysiu pas gydytoją 4u.gif
Atsakyti