Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

QUOTE(*Hrista* @ 2011 08 22, 20:18)
Eisiu pas J. Liatukienę. smile.gif

butinai papasakok kaip sekesi vizite mirksiukas.gif

QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 22, 20:53)
kalbu  apie vielutę kurią deda po breketų nešiojimo sad.gif

as kaip tik noreciau kad man vielutes priklijotu ir virsuje ir apacioje bigsmile.gif ramiau miegosiu irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 22, 20:53)
kalbu  apie vielutę kurią deda po breketų nešiojimo sad.gif

Aš irgi apie tą pačią. bet nesuprantu, ko jos bijoti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 22, 19:33)
manes irgi niekas nesupranta, nei draugas, nei seima.. mazdaug as cia pati issigalvojau, nes neturiu kur pinigu deti  doh.gif
nors gyvenau ilgai ir to is esmes nereikejo  unsure.gif

pas mane irgi taip buvo, bet nei kiek nesigailiu, kad pradėjau šitą kelią, aišku vis pasvajoju nu greičiau gi nuimtų, jau taip noriu gražių dantų biggrin.gif

O aš po vizito. Atsinešiau savo dantų nuotrauką, parodžiau, tai gydytoja taip apsidžiaugė, sako kad daugiau tokių suinteresuotų klientų biggrin.gif sakė kitą kartą vėl nusifotkint ir atsinešti biggrin.gif Tai vat parodžiau tuos du dantukus nuvažiavusius, tai palankstė vietulę kažkaip sakė turėtų susistatyti, dar kažkokią papildomą vielutę įdėjo, kur krūminis dantis pilnai neatsisukęs, sumokėjau 30Lt smile.gif Be to kai gydytoja dirba, tai ji sėdi iš galo, tai yra prie galvos, todėl niekada ir nematė kad tie dantys pasmukę, nes iš jos pozicijos jie atrodo normaliai, dar šiandien prašė asistentės, kad iš priekio pažiūrėtų, tai va su nuotrauka gerai ir gavosi ir paaiškinti lengviau buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 22, 22:10)
Aš irgi apie tą pačią. bet nesuprantu, ko jos bijoti?smile.gif

pati nežinau kodėl, ši diena man katastrofiška, buvo pirmas vizitas, paėmė antspaudus, nuotraukas padarė, paklausiau kada sudės, tai sako jei viskas gerai, tai ryt g.gif nesuprantu, taip gali būti?
ir šiandien pirmą kart išgirdau apie vielutę, tai ir panikuoju.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 08 22, 22:09)
butinai papasakok kaip sekesi vizite  mirksiukas.gif

Aha, papasakosiu. bigsmile.gif Dabar belieka laukti, nuobodžiai ir ilgai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 22, 21:14)
pati nežinau kodėl, ši diena man katastrofiška, buvo pirmas vizitas, paėmė antspaudus, nuotraukas padarė, paklausiau kada sudės, tai sako jei viskas gerai, tai ryt  g.gif  nesuprantu, taip gali būti?
ir šiandien pirmą kart išgirdau apie vielutę, tai ir panikuoju.

Tai tau ryt breketus jau deda ra kaip cia ? smile.gif
smile.gif na ner cia ko panikuot, juk po breketu nuemimo visada buna-plokstele, kapos arba uzklijuota vielute. Tai vielute geriausias variantas, nes gerai prilaiko dantukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 22 rugpjūčio 2011 - 20:32
QUOTE(kramtuskee @ 2011 08 22, 22:32)
Tai tau ryt breketus jau deda ra kaip cia ? smile.gif
smile.gif na ner cia ko panikuot, juk po breketu nuemimo visada buna-plokstele, kapos arba uzklijuota vielute. Tai vielute geriausias variantas, nes gerai prilaiko dantukus smile.gif

na taip, sakė kad ryt tai ir galvoju, ar gali taip būt?
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 22, 21:36)
na taip, sakė kad ryt tai ir galvoju, ar gali taip būt?

Reiskias gali smile.gif
Oj mane ir su tais breketais uzklupo netiketai, uzsirasiau galvojau dar karta pakonsultuos ir paskirs data, o kaip reik sako gulam ir klijuojam ,tai vos is kedes neiskritau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 08 22, 22:43)
Reiskias gali smile.gif
Oj mane ir su tais breketais uzklupo netiketai, uzsirasiau galvojau dar karta pakonsultuos ir paskirs data, o kaip reik sako gulam ir klijuojam ,tai vos is kedes neiskritau biggrin.gif biggrin.gif

o kelinto vizito metu Jums uždėjo?
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 22, 21:45)
o kelinto vizito metu Jums uždėjo?

Antro, po pirmojo vizito buvo praeje beveik metai, nes dvejojau ar detis ar ne, kai jau tiksliai nusprendziau nuejau uzsiregistruot, tuo metu israse nuotraukas kad pasidaryciau ir viskas, galvojau dar karta pakonsultuos, bet gavos, kad iskart ir uzdejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 08 22, 22:57)
Antro, po pirmojo vizito buvo praeje beveik metai, nes dvejojau ar detis ar ne, kai jau tiksliai nusprendziau nuejau uzsiregistruot, tuo metu israse nuotraukas kad pasidaryciau ir viskas, galvojau dar karta pakonsultuos, bet gavos, kad iskart ir uzdejo smile.gif

geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 22, 22:01)

Visokiu kuriozu buna biggrin.gif zinoma tada buvo eiles po kelis menesiu, man pramuse vieta po keliu sav. tai gal todel ir uzrase iskar dejimuisi, bet esme, kad mane tai baisiai nustebino biggrin.gif
O tau sekmes smile.gif Beje kokius desies, pas ka ir kur ? biggrin.gif
Atsakyti