Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

O as rinkciau tokius, jei jau prispaustu reikalas tokiam 'nei tokiam nei siokiam' kulnui (prie klasikines aprangos) biggrin.gif
http://www.topshop.c...mp;pageSize=200

http://www.topshop.c...mp;pageSize=200

http://www.asos.com/...-...1&clr=Black

http://www.asos.com/...H...-1&clr=Grey
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 28, 16:26)
Taigi yra alternatyvų

user posted image
user posted image

vakar buvau pas daktara del kojos ( esu po traumos), tai patare va tokius ir pasake, kad nusipirkite batukus 3 cm kulniuku ir pabreze sakydamas, kaip pagyvenusios damos nesioja biggrin.gif lotuliukas.gif O daktaras siaip jau meteliu kokiu 60ties lotuliukas.gif
o as nesiojau po traumos visai zemus, o dabar turesiu ieskoti bobuciu batu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 07 28, 16:47)
O as rinkciau tokius, jei jau prispaustu reikalas tokiam 'nei tokiam nei siokiam' kulnui (prie klasikines aprangos) biggrin.gif 

Na va,gerai ,kad visokiems modeliams atsiranda mėgėjų 4u.gif .Nors vistik jei reikėtų rinktis vidutinį kulną,imčiau klasikinius kitten heels,tie kvadratiniai kaip kirvuku išskaptuoti,kokiai Prunskienei gal ir nieko...
man gražu pvz-
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 28 liepos 2011 - 16:02
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 07 28, 16:37)
Nei vieni nepatinka  rolleyes.gif

kulniukas patinka toks:
user posted image
user posted image

juodi man nieko, galima nesiot, o antri man kam virs 60 meteliu ax.gif
Atsakyti

Tokiu tipo visai simaptiskos user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 07 28, 16:20)
  Mėgstu 2-3 cm kulniuką.

QUOTE(Gafsa @ 2011 07 28, 16:26)
Taigi yra alternatyvų
user posted image

user posted image

baisiau už baisų.
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2011 07 28, 16:57)
Tokiu tipo visai simaptiskos user posted image user posted image user posted image

tokius ir nesioju, vakar uzdraude verysad.gif su jais vargsta kojos, svoris nelygiai pasiskirsto pedai, as plona, bet neleido, reikia pakulnes nors nedideles, o su tokiais ilgai vaikstant gali but blogai - uzdegimai pedose ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 07 28, 17:00)
tokius ir nesioju, vakar uzdraude  verysad.gif su jais vargsta kojos, svoris nelygiai pasiskirsto pedai, as plona, bet neleido, reikia pakulnes nors nedideles, o su tokiais ilgai vaikstant gali but blogai - uzdegimai pedose ir pan.

Na del sveikatos, tai kitas reikalas, nieko nepadarysi 4u.gif Bet jei yra galimybe rinktis tarp ir lygiapadziu ir tu 2/3 cm pakulne, tai net nereiktu galvot. Atleiskit, damos, bet visi ideti modeliai 2/3 cm pakulne na labai ne kas, taip metu 20 ir prideda, jei jau kalbame apie stilinga ir jaunatviska apranga rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 28, 16:57)

Obamienei ir Sarkozienei tai ner ka daryt - anos baisiai dideles, o vyrai nedidski biggrin.gif Cia jau is reikalo jos taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2011 07 28, 17:07)
Obamienei ir Sarkozienei tai ner ka daryt - anos baisiai dideles, o vyrai nedidski  biggrin.gif  Cia jau is reikalo jos taip  biggrin.gif

Tai vat aš ir palaikau aukštųjų pusę lotuliukas.gif ,trumpulėms gerai-joms viskas tinka ir galva nekliūva...
Pala,taigi Obama didelis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 28 liepos 2011 - 16:12
QUOTE(June24 @ 2011 07 28, 17:07)
Na del sveikatos, tai kitas reikalas, nieko nepadarysi  4u.gif  Bet jei yra galimybe rinktis tarp ir lygiapadziu ir tu 2/3 cm pakulne, tai net nereiktu galvot. Atleiskit, damos, bet visi ideti modeliai 2/3 cm pakulne na labai ne kas, taip metu 20 ir prideda, jei jau kalbame apie stilinga ir jaunatviska apranga  rolleyes.gif
Papildyta:

Obamienei ir Sarkozienei tai ner ka daryt - anos baisiai dideles, o vyrai nedidski  biggrin.gif  Cia jau is reikalo jos taip  biggrin.gif

cia ne tik man, is daktaro supratau ir po to nete skaiciau, negalima istisai vaiksciot su batais be kulnu ( mokasinuku tipo), cia ir sveikas liecia. Svoris krenta ant kulno tada ir galimos ivairiausios ligos senatveje. Man butent del to po traumos ir pasidare blogai, o as visus tokius batus susipirkau ir man labai grazu visai zemi. Tiek nete batu prisipirkau, o tie su mazais kulnais man negrazu. Narsiau narsiau po neta, man bobuliu batai, tikrai prideda metu. Ziuresiu kokius istisiniu paduku, ne su tais smailiais...brrr...
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 07 28, 16:47)

kažką panašaus renkuosi smile.gif
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 28, 16:57)
man gražu pvz-

Man ir nelabai gražu, ir labai nestabiliai jaučiuosi su tokiais, nors antsvoris kol kas negresia biggrin.gif
Atsakyti
Gafsos ikelti bateliai pirmieji prie kelniu man patinka,tokio tipo bateliu tikrai buna ir labai jaunatvisku ir stilingu modeliuku,kulniukas toks tik tarp kitko "pypsiukas" pridetas, nors ne visoms toks modelis patogus.
Del svorio tai manau kad jau nuo 30 reikia prisiziureti mityba nes suleteja medziagu apykaita,ir ka anksciau kisai i burna net negalvodamas dabar reikia save kontroliuoti. As pati labai megstu saldumynus ir viska kas su jais susije,taip kad kartais renkuosi ar kepsnys ar sokoladas(cia as taip grubiai biggrin.gif )
Atsakyti