Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 07 28, 17:11)
cia ne tik man, is daktaro supratau ir po to nete skaiciau, negalima istisai vaiksciot su batais be kulnu ( mokasinuku tipo), cia ir sveikas liecia. Svoris krenta ant kulno tada ir galimos ivairiausios ligos senatveje. Man butent del to po traumos ir pasidare blogai, o as visus tokius batus susipirkau ir man labai grazu visai zemi. Tiek nete batu prisipirkau, o tie su mazais kulnais man negrazu. Narsiau narsiau po neta, man bobuliu batai, tikrai prideda metu. Ziuresiu kokius istisiniu paduku, ne su tais smailiais...brrr...

Keleta is bedos pusiau nesiotinu radau smile.gif
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2011 07 28, 17:23)
Keleta is bedos  pusiau nesiotinu radau  smile.gif
user posted image

Man šitie irgi nieko g.gif
O tokių tai gal ir tikrai neatsisakyčiau-
user posted image
user posted image
nors su antrais lubas galva pramuščiau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 28 liepos 2011 - 16:32
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 28, 17:31)

liuks thumbup.gif
Atsakyti
O tokių tai gal ir tikrai  neatsisakyčiau-
user posted image
user posted image

Man faini abeji, tikrai nesiojami. Koks jusu ugis , kad bijot varveklius nudauzyt?
P.S. autorei didelis dekui uz tema, labai smagu paskaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 28 liepos 2011 - 17:06
user posted image
user posted image

Pirmi man faini,tik kur juos rast pirkt.
Atsakyti
Kalbant apie batus, tai rudeniui nusiziurejau siuos:

user posted image

Manau ir prie dzinsu ir prie sijonu neblogai turtu atrodyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 07 28, 14:44)
Kodėl jei žemakulniai bateliai, tai būtinai sportiniai g.gif Pati irgi aukštakulnių negaliu avėt, bet sportinių prie kostiumėlio irgi neaviu rolleyes.gif

Kol kas esu pasimetus, nes kostiumėliai beveik visi pas mane su kelnėm. Suknelių ir sijonų nemėgstu, o kelnės visos klasikinės, nesiauros. teks nešt pas siuvėja, kad patrumpintų, nes visos pirktos ilgesnės, prie aukštesnės pakulnės. Iš įmestų modeliukų irgi akį užkabino tie patys, kur ir Faustina2000 išsirinko drinks_cheers.gif

QUOTE(Prietarai @ 2011 07 28, 16:08)
pilnesnes kiek sveikiau ir rauksliu maziau  biggrin.gif

va va, ir aš, kai nusprendžiu, kad saldumynų valgyti negaliu, kitaip lašinių lankas ant liemens dar padidės, ir visgi neatsispiriu kokiam pyragaičio gabalui, tada irgi tokia fraze pasiguodžiu blush2.gif biggrin.gif
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 07 28, 16:20)
Tai faktas....bet ...kadangi...ai kovoju su tuo svoriu perteklium ir kovoju, jis laimi  unsure.gif

Aha, man irgi taip. ax.gif
Prisipažinsiu, kaip valios nėr blush2.gif O sūnui, kad pamokslauju, kad tu valios neturi-pačiai į krūmus lįst, o ne moralus skaityt blush2.gif
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 07 28, 17:11)
cia ne tik man, is daktaro supratau ir po to nete skaiciau, negalima istisai vaiksciot su batais be kulnu ( mokasinuku tipo), cia ir sveikas liecia. Svoris krenta ant kulno tada ir galimos ivairiausios ligos senatveje.

Taip, čia tai tikra tiesa. drinks_cheers.gif Reikia vidurio laikytis, kuris, panašu, pats mums neįdomiausias, bet sveikata rūpintis pradėti pats laikas. Aš jau su aukštakulniais kasdien savo atvaikščiojau verysad.gif, o be kulno vaikščioti irgi, kaip Faustina sako, nesveika mirksiukas.gif
QUOTE(Heida @ 2011 07 28, 18:04)
P.S. autorei didelis dekui uz tema, labai smagu paskaityti.

Į sveikatą ir į grožį 4u.gif Man pačiai smagu, kad "tarp savo klasiokių" tiek daug patarimų ir tiek daug bendro galima rast mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(June24 @ 2011 07 28, 18:25)

Bet kulnas nežemas čia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cellina: 28 liepos 2011 - 17:56
QUOTE(June24 @ 2011 07 28, 17:25)
Kalbant apie batus, tai rudeniui nusiziurejau siuos:

user posted image

Prie džinsų man atrodo tobuli wink.gif Taip ir įsivaizduoju: tamsiai mėlyni aptempti džinsiukai ir šitie rusvi batukai - idelus derinys wink.gif O dar paderinus rankinę ar švarkelį kokį rusvai languotą - aš pati mielai tokius nešiočiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2011 07 28, 18:51)
Bet kulnas nežemas čia g.gif

Ne, ne, cia as truputi nukrypau nuo vyravusios temos apie vidutinio aukscio batus smile.gif
Kadangi pati nesioju ausktakulnius arba lygiapadzius, tai ir pasirodau i kokius man akys krypsta artejanciam rudens sezonui. Manau, kad ir nemaza dalis bendraamziu aukstakulnius nesioja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Driade @ 2011 07 28, 18:58)
Prie džinsų man atrodo tobuli wink.gif Taip ir įsivaizduoju: tamsiai mėlyni aptempti džinsiukai ir šitie rusvi batukai - idelus derinys wink.gif O dar paderinus rankinę ar švarkelį kokį rusvai languotą - aš pati mielai tokius nešiočiau wink.gif

Va va, as panasiai ir isivaizduoju smile.gif Bet apie svarkeli rusva languota galejot ir nerasyt - dabar supratau, kad ir tokio reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo June24: 28 liepos 2011 - 18:05
Sophi, aciu uz patarima del leginsu. Kirbejo man tokia abejone, dabar jau viskas aisku tapo- "visiškam laisvalaikiui" 4u.gif

Diskutuočiau su boruzele16: "Metai - tai tik skaicius. O mes vis dar jaunos ir grazios." Su antra teiginio dalim sutinku, bet ignoruoti skaičiaus jokiu budu negalima. Mes su drauge turime toki kai kuriu moteru neapgalvotos aprangos ivertinima "amžinai jauna" tongue.gif Čia kai moterys ignoruoja savo amžių arba pameta pasą smile.gif

Del avalynes. Manau, renkantis pakulne reikia butinai ivertinti savo kuno kompleksija. Kai apkuni moteris avi aukstakulnius plonu kulniuku, tai vaizdelis prastokas... Apkunioms nelabai deretu ir Obamienes pakulne, man taip rodos. Turi buti islaikyta tam tikra proporcija tarp moters sudejimo ir pakulnes storio.

Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 07 28, 19:06)
Turi buti islaikyta tam tikra proporcija tarp moters sudejimo ir pakulnes storio.

drinks_cheers.gif Labai geras pastebėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 28, 16:46)
Supratau biggrin.gif ,reiškia,radikaliai skirtingi skoniai 4u.gif .Aš vistik labiau šiuo atveju pritariu Statkevičiui-aukštas ir žemas kulnas-jaunas amžius,vidutinis kulnas-vidutinis amžius biggrin.gif .Tokie kaip jūsiškiai mėgstamiausi,mano subjektyvia nuomone kaip tik daugiausia metelių ir prideda ax.gif .Mano skoniui jie gražiai žiūrisi damoms ,kurioms gerokai per 55 cool.gif .

Berods parašiau jog patinka kulniukai tokie, o ne patys batai 4u.gif

QUOTE(Soy @ 2011 07 28, 16:47)
O as rinkciau tokius, jei jau prispaustu reikalas tokiam 'nei tokiam nei siokiam' kulnui (prie klasikines aprangos) biggrin.gif 

http://www.asos.com/...H...-1&clr=Grey

Tokie man patys pačiausi, jau trečius baigiu sudrožti , reik pasidairyti dar vienų rolleyes.gif

user posted image

pukūs 4u.gif
Atsakyti