Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

QUOTE(Ramzetė @ 2011 08 15, 15:03)

P.S. gal pasakytumėte kiek mokėjote už pristatymą?  ax.gif

Malonu, kad patinka blush2.gif Tiksliai nepasakysiu, nes ne juos vienus pirkau, bet jie svėrė apie puskilogramį ir iš viso apie 80 lt išėjo 4u.gif
Atsakyti
Ka planuojat rudeniui artejant, striukes, paltukus, dar ka ? As sia savaite labai po parduotuves palaksciau, tai daug ka nusiziurejau . Pirksiu butinai liemene is striukines medziagos su kailiuku ant kapisono, spalva nusiziurejau tamsiai oranzine, bus man liux vaikus i mokykla vedziot ir iki parduotuves. Dar noriu juodo trumpo paltuko, na ir minkstos striukes.
Atsakyti
Aš matyt suvaikėjau,pašiltintus DrMartens'us zomšinius papirkau ax.gif .Gal su siaurais džinsais ,striuke ir didelėm rankinėm nenugrybausiu labai g.gif
user posted image
Reik reviziją padaryt,įtariu,kad prikaupta visko daugiau negu reikia,stengsiuos susilaikyt nuo pirkinių g.gif
Atsakyti
Man tai labai nieko tokie batai prie siauru dzinsu, as tai gal dar iseiciau su tympom storesnem ir kokiu megztuku ar liemene ilga, placiu ryzu dirzu.
Atsakyti
Gafsa, mano akimis tai ir prie tam tikru sukneliu jie tinkami, tik ash deciausi susmauktas kojines sviesias, megztas smile.gif

Vis paskaitau sita tema ir stebiuosi, kad apskritai kazkam iskyla 'problema' kaip rengtis/atrodyti dera ir nedera tokiam amziuje. Nenuostabu pasidaro ir tai ,kad mamai nupirkus kokia nors geleta tunika ji tik pasako: ash jau per sena tokiems.
Kadangi gyvenu ne Lietuvoje tai cia ish vis nera jokios problemos, vyresnio amziaus moterys apsipirkineja tose paciose parduotuvese kur ir jaunos smile.gif
Turiu 69 metu kolege, kuri nesioja tympas, ilgas tunikas, visada su ryskiu manikiuru ir pedikiuru, plaukuose violetines sruogos smile.gif Tikrai atrodo puikiai, kai pamaciau ja pirma karta, pagalvojau,kad ji tik ka perkopus 50 smile.gif
Kazkaip man labai patinka,kad cia nera tokiu amziaus 'suvarzymu' ir nereikia sukti galvos,kad gal jau pagal savo amziu man nederetu taip rengtis ar vaikscioti ilgais plaukais smile.gif
Zinoma, pasitaiko ir neskoningu variantu, bet ju zymiai daugiau tarp jaunu merginu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 19 rugpjūčio 2011 - 08:06
labai teisingas pastebėjimas, vis tik svarbiausia turbūt žinoti kur ir kokia apranga dera, ta prasme, nieko nėra baisiau, kai kokioje didmenos parduotuvėje vežimą stumdo mergina su vakariniai bateliais super aukša pakulne, bei vakariniu makiažu. Kvailai gali atrodyti nepriklausomai nuo amžiaus biggrin.gif
O dėl plaukų tai man iš vis čia kažkoks keistas reiškinys, kodėl šiek tiek vyresnėms moterims neva netinka ilgi plaukai...turiu aš tokius ir nesiruošiu atsisakyti, nes žymiai paprasčiau juos susitvarkau. Bet vėl gi, kiek žmonių tiek nuomonių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 08 14, 17:10)
Man dar toli iki temos amžiaus cenzo, bet paskaičiau diskusiją apie batus, nes dėl kitų dalykų aukštakulnių nelabai galiu nešioti, o lygiapadžiai pabosta. Kiek pastebėjau, jaunatviškiausiai atrodo modeliai su platformytėmis. Toks mano paskutinis pirkinys, nerealiai patogūs  wub.gif

user posted image

grazuciai sitie. As iskirptu priekiu pirkau CK, bet kazkaip man tas iskirpimas skaudziai pjauna pirsta doh.gif mazai nesiojau sia vasara.

Atsakyti
QUOTE(benux @ 2011 08 19, 09:46)
O dėl plaukų tai man iš vis čia kažkoks keistas reiškinys, kodėl šiek tiek vyresnėms moterims neva netinka ilgi plaukai...turiu aš tokius ir nesiruošiu atsisakyti, nes žymiai paprasčiau juos susitvarkau. Bet vėl gi, kiek žmonių tiek nuomonių  mirksiukas.gif

Gal čia daugiau turėta omeny ne tiek ilgis,kiek jų būklė ,dažymo klaidos ir kirpimas,neatitikimas laikmečiui,kai ta pati šukuosena kultyvuojama nuo jaunystės keliasdešimt metų g.gif pvz palyginimui
user posted image
ir
user posted image
pirmoji lyg ir vyresnė,bet atrodo geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2011 08 18, 20:23)
Ka planuojat rudeniui artejant, striukes, paltukus, dar ka ? As sia savaite labai po parduotuves palaksciau, tai daug ka nusiziurejau . Pirksiu butinai liemene is striukines medziagos su kailiuku ant kapisono, spalva nusiziurejau tamsiai oranzine, bus man liux vaikus i mokykla vedziot ir iki parduotuves. Dar noriu juodo trumpo paltuko, na ir minkstos striukes.

Lyg pamenu kazkuriam poste buvo pasisakymas, kad "musu amziuje" striukes jau nelabai hihihi.gif Bet man tai dar labai wub.gif Siaip jau musu oru nera nieko geriau nei striuke, turiu ir plonesniu trumpu ir silta striuke/paltuka. Turiu ir paltuka trumpa - labai grazu nelietinga diena, nesigincysiu, kad paltukai graziau nei striukes. Na o ilga palta pakabinau ant pakabos nuo to laiko kai su mazium namie sedziu, einant i ofisa jis irgi buvo reikalingas. Zodziu, taip iseina, kad reikia visko biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2011 08 19, 14:54)

hihihi.gif hihihi.gif tikrai labai gerus pavyzdzius parinkote
Atsakyti

Lyg pamenu kazkuriam poste buvo pasisakymas, kad "musu amziuje" striukes jau nelabai hihihi.gif Bet man tai dar labai wub.gif Siaip jau musu oru nera nieko geriau nei striuke, turiu ir plonesniu trumpu ir silta striuke/paltuka. Turiu ir paltuka trumpa - labai grazu nelietinga diena, nesigincysiu, kad paltukai graziau nei striukes. Na o ilga palta pakabinau ant pakabos nuo to laiko kai su mazium namie sedziu, einant i ofisa jis irgi buvo reikalingas. Zodziu, taip iseina, kad reikia visko biggrin.gif

Ir paltukai ir striukes as manyciau. Suderinti tik reikia smile.gif Paltukas visada atrodys elegantiskiau, nesvarbu amzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 19, 14:54)

mano akim žiūrint, abi atrodo baisiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 08 20, 12:36)
mano akim žiūrint, abi atrodo baisiai ax.gif

Matyt,Jūsų skonis reiklesnis biggrin.gif
Moterys,įdėkit sau patinkančių pavyzdžių,netingėkit ax.gif
Atsakyti