Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

QUOTE(Prila @ 2011 08 20, 15:49)
Taip , kad dar turite laiko ilgaplaukes pasidziaugt palaidais plaukais...

Amen lotuliukas.gif o jūs čia mados guru? biggrin.gif Jums pačiai neatrodo kvaili tokie "leidimai" biggrin.gif 4u.gif
Gražūs (vešlūs, stori, gerai prižiūrėti) plaukai visuomet bus moters puošmena, tad būtų labai kvaila atėjus kažkieno nurodytam laikui imti ir nurėžti juos irnesakyk.gif

QUOTE(Passero @ 2011 08 21, 16:32)
turiu net dvi odinukes... nematau joms jokio amžiaus cenzo.

Dėl plaukų, kažkas kažkus sakė, kad trumpa šukuosena atjaunina... dėl to labiau rekomenduoja, o ne dėl kokių "negalima"...

Štai pvz Griaznova su ilgais, ir su trumpais plaukais. Graži - vsiaip bus graži...

http://profile.ak.fb...7_1075274_n.jpg

http://www.15min.lt/...911svetlana.jpg

Man tai ji su trumpais plaukais solidesnė, ilgesniais-vėjavaikiškesnė, tik, kad tų "ilgųjų" jos plaukų, tai visai negaila, nes tokie ploni ir netvarkingi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 22 rugpjūčio 2011 - 14:27
QUOTE(cap carap @ 2011 08 22, 16:25)
Amen  lotuliukas.gif o jūs čia mados guru? biggrin.gif Jums pačiai neatrodo kvaili tokie "leidimai" biggrin.gif  4u.gif

Leidimu nei dalinu nei atimu lotuliukas.gif kaip nori,taip tas tevaiksto, vienos grazios , elegantiskos, kitos juokingos - nuo to tik linksmiau gyventi.

Man klaikiai negrazu ilgi palaidi palukai kai moteriai 50+ schmoll.gif o jei dar zili ...nenudazyti.... schmoll.gif schmoll.gif

Bet tema ne apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2011 08 22, 11:07)
Vat čia matau savo veido formą ( tik pas mane kakta žemesnė) ir savo plaukų ilgį, artimą spalvą bei struktūrą (panašu į lanksčius, bet sausus, sunkiau valdomus, linkusius pūstis plaukus  g.gifblush2.gif Manyčiau jau reikėtų kažkokio kirpimo, ale kokio neįsivaizduoju g.gif

Tokiems plaukams kaip jūsų aprašytieji man labai gražu,kai jie tokie"palamdyti",na,kai supini drėgnus į kasą ir išdžiuvusius išpini,bet neiššukuoji g.gif .Tada tose bangelėse mažiau pučiasi...ot ,papasakojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 08 22, 17:25)
Leidimu nei dalinu nei atimu  lotuliukas.gif  kaip  nori,taip tas tevaiksto, vienos grazios , elegantiskos, kitos juokingos - nuo to tik linksmiau gyventi.

Man klaikiai negrazu ilgi palaidi palukai kai moteriai 50+  schmoll.gif  o jei dar zili ...nenudazyti....  schmoll.gif  schmoll.gif

Bet tema ne apie tai  biggrin.gif

O man tai juokingos taip komentuojančios moterys biggrin.gif
Ilgus plaukus ne vien palaidus galima nešiot mirksiukas.gif jeigu ką. Ir dažyt ilgus plaukus galima, jeigu ką. Dar esu girdėjus, kad kai sukanka trisdešimt-reikia kirptis trumpai lotuliukas.gif Bet jaučiu čia tokias tiesas skleidžia paprastai tos, kurios neturi kuo didžiuotis, t.y. maksimum su penkiais plaukais ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
Man klaikiai negrazu ilgi palaidi palukai kai moteriai 50+  schmoll.gif  o jei dar zili ...nenudazyti....  schmoll.gif  schmoll.gif

Kaip su palaidais ilgais plaukais tai nezinau,bet esu maciusi moteri virs 50 su dviem zilom ilgom iki juosmens kasom ,storom kaip ranka - labai stilingai atrode ir jai tiko,manau kiekvienam savo ir ribu tikrai nera.
Atsakyti

Iškart prisiminiau biggrin.gif
annie leibowitz
user posted image
o čia man gražu-christine lagarde
user posted image
žinia,nugrybavom nuo diskutuojamos amžiaus grupės,bet ai... Christine man apskritai elegancijos etalonas smile.gif
Atsakyti
Ooo, diskusija apie plaukus biggrin.gif Man skausminga tema blush2.gif Man labiausiai tinka ilgesni plaukai (bent jau iki pečių), bet kad visą gyvenimą jie plonyčiai, slidūs, elektrinasi. Kiek pinigų, priemonių ir rūpesčio jiems buvo skirta - sunku suskaičiuot. Nė viena savo kūno vieta taip nesirūpinau, kaip plaukais biggrin.gif Ir ką? Vargas vargelis... Todėl manau, kad teks man kirptis po kelerių metų tai tikrai. Tik vat neįsivaizduoju, kaip reikės juos tvarkyt, nes nepratus prie trumpų ir bijau, kad dar blogiau bus verysad.gif Šiaip man asmeniškai nėra gražu ilgi plaukai vyresnei (apie 50m.) moteriai, t.y. turiu galvoje liemenį siekiančius plaukus. Jei,pvz. iki pečių ar menčių sveiki, tankūs, gražūs plaukai, tada ok. Aišku, dar priklauso ir nuo viso žmogaus stiliaus, yra vyresnių moterų, kam kasa gražiai, stilingai atrodo, bet kai virš 40m. ir su dviem kasytėm ar uodegytėm tai man juokinga ax.gif

Čia kažkas mano derinių pasigedo... Porą palikau (kur be veido), kažkaip nenorėjau
ilgai stirksot temoje visu gražumu biggrin.gif Jei ką, rašykit į AŽ mirksiukas.gif

Čia šiandienos. Įlindau į timpas, nors šiaip jų nenešioju, bet nusprendžiau surizikuot g.gif
user posted image

Gafsa, vat vat Leibowitz šukuosena nekas unsure.gif
O Christine Lagarde super, norėčiau senatvėje tokios šukuosenos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 22 rugpjūčio 2011 - 18:17
Grazus derinukas, o ir jus tokia labai jaunatviska, zavi, super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2011 08 22, 19:27)
Grazus derinukas, o ir jus tokia labai jaunatviska, zavi, super  4u.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū! aciuks.gif
Galvojau... gausiu kupron už timpas ar ne... lengviau dabar ant širdies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 22, 19:34)
Ačiū!  aciuks.gif
Galvojau... gausiu kupron už timpas ar ne... lengviau dabar ant širdies biggrin.gif

O man bus stimulas rudeniop pasimokyt jas nešiot ax.gif .Nusipirkt tai aš nusiperku,bet užsimaut... doh.gif
Atsakyti
Raudoni bateliai,puikiai atrodot,idekit ir i Musu derinukai!!!!O timpos tai labai patogu ir sportiskai, ir laisvalaikiui, ir kasdienai galima priderint.
Atsakyti