QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 26, 11:53)
Gal apsiramins...arba išsiblaivys
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 26, 12:04)
ji visose temose šiandien siaučia
Dėja neiko nenutiko, tsiog gerai gyvenu ne kaip jsu čia giriasi apie kekviena ruba kurį nusiperka
aš i diena prisoerku 20 o ne i mėnesi 1 karta
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 12:13)
Dėja neiko nenutiko, tsiog gerai gyvenu ne kaip jsu čia giriasi apie kekviena ruba kurį nusiperka
oho kokia raštinga
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 11:13)
As dar geriau gyvenu, kasdien po dvidesimt penkis rubus perku, kojiniu net neskalbiu, uzsidedu ir metu lauk, naujas perku
Is kur sita tustute cia "issipaise"
Nei pilnatis, nei kas
QUOTE(zaRAza @ 2011 08 26, 11:54)
Matyt issidirbineja, lekstas humorelis toks, bet kad rimtai netikiu, nu negali zmones buti tokie...netikiu...
QUOTE(Soy @ 2011 08 26, 13:18)
Matyt issidirbineja, lekstas humorelis toks, bet kad rimtai netikiu, nu negali zmones buti tokie...netikiu... 
Man irgi itarimas toks kilo
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 25, 23:46)
Nejuokauk, esi jau labai sena
Mažiau galvok apie apranga
tik gi jaunoms , o ne močiutėms būna gražiu aprangu gi. Na jei nori pirkits rubu ,tai nevartyk žurnalu kru gražūs mosdeliai, geriau nuaik i akrolpoli, zara reserved ir ten pasieskok rubeliu , ka ar jau užpakaliuko nepajudini?
Ar tu pati supranti ,ką tu rašai?
Ji po visas temas rašo, kas minutę vis po jos rašymą vis kitoj temoj. Bet kur kala- ar vyras geria, ar pykstatės, ekologija ir t.t...... Įlenda ir rašo bele ką ir dar būtinai kas nors su sexu
Vistiek kažkas ne taip žmogui, ar blogas periodas, ar pyktis ant viso pasaulio....Na negali būt be priežasties.
Aišku, jei tai ne vaikas į mamos anketą įlipęs.
Aišku, jei tai ne vaikas į mamos anketą įlipęs.
Na mergaites ir prisijuokiau zinokit paskaicius siuos pastaruosius du puslapius- cia kaip sakoma neisgeres nesuprasi taip ir cia (as cia apie ta pacia persona)