Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

QUOTE(visgi @ 2011 08 26, 13:43)
itariu demesio trukuma mastau.gif

Panasiau i smegenu trukuma..
Matyt is tikro kokia nors paaugle rasliavoja, is rasymo stiliaus ir klaidu akivaizdu, kad protelio ne prudai dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 26 rugpjūčio 2011 - 13:48
Sveikos, merginos. 4u.gif
Temutę seku nuo pirmos žinutės, bet kažkaip rašyti nesiryžau... Esu perkopusi šią ribą... ax.gif Tačiau patyliukais landžioti ir skaityti kažkaip irgi nepatinka, todėl nusprendžiau pasirodyti ir nuo šiol diskutuoti. biggrin.gif
Didelės diskusijos vyko dėl plaukų. Pas mane gana ilgi plaukai, žemiau pečių juostos. Manau, kol vešlūs, gražūs plaukai ir moteriai tinka prie veido, tai tikrai gali nešioti tiek palaidus, tiek susuktus į kuoduką.
Bižuterija pas mane irgi nėra spalvinga ir įvairi: dažniausiai nešioju tik auksinius auskariukus, grandinėlę, vestuvinį žiedą ir žiedą ant mažojo pirštelio. Turiu ir kotokių papuošaliukų, bet retai jais pasidabinu. ax.gif
Šį kartą gal tiek... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 26, 14:01)
Ji po visas temas rašo, kas minutę vis po jos rašymą vis kitoj temoj. Bet kur kala- ar vyras geria, ar pykstatės, ekologija ir t.t...... Įlenda ir rašo bele ką ir dar būtinai kas nors su sexu  biggrin.gif  biggrin.gif Vistiek kažkas ne taip žmogui, ar blogas periodas, ar pyktis ant viso pasaulio....Na negali būt be priežasties.  ax.gif
Aišku, jei tai ne vaikas į mamos anketą įlipęs.  biggrin.gif

va va, kazkodel as irgi panasiai galvoju
Atsakyti

Faustina2000, o mano spinta labai stipriai susitraukė biggrin.gif Draugė net nepatikėjo, kai pamatė, sako, kur slepi viską? lotuliukas.gif Išdalinau, dovanojau, pardaviau ir nusprendžiau pirktis tik tai, ko tikrai reikia, kokybiško, po truputį, derinant su tuo, kas yra ax.gif
Tik vat, kas neseniai nuliūdino užmetus akį, kad nieko nebeliko ryškaus, viskas pastelinių atspalvių unsure.gif Šiaip gražu man, bet blyškoka, norisi ir ryškesnio, tad gerai, kad nors pirštinių ir šalikėlių bei pėdkelnių neiššlaviau lauk biggrin.gif
[/quote]

Drasus zingsnis smile.gif Turiu omeny prikti tik tai ko reikia smile.gif Kiek daug graziu rubu parduotuvese yra!
Ryskus aksesuarai prei pasteliniu spalvu atrodys puikiai,jei noresis drasiau atrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 08 26, 13:48)
Panasiau i smegenu trukuma..
Matyt is tikro kokia nors paaugle rasliavoja, is rasymo stiliaus ir klaidu akivaizdu, kad protelio ne prudai dar

drinks_cheers.gif Manau, kad geriausiai tokias personas tiesiog ignoruoti irnesakyk.gif
Atsakyti
kiek paskaičiau jos rašliavų, tai nors pasijuokiau biggrin.gif kala per visas temas, kur staigiai įeina, parašyta kas minutę biggrin.gif ir vien nusikalbėjimai su klaidom , manau, kad dėmesio trūkumas ir greičiausiai vaiko rašyta. Na dzin. Linksminasi iš neturėjimo ką veikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 12:13)
Dėja neiko nenutiko, tsiog gerai gyvenu ne kaip jsu čia giriasi apie kekviena ruba kurį nusiperka lotuliukas.gif  aš i diena prisoerku 20 o ne i mėnesi 1 karta  g.gif

Pasitikrink sveikata fool.gif
Atsakyti
Nepykit, draugės gimtadienis buvo, šventėm, labai atsiprašau. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievutele123: 26 rugpjūčio 2011 - 20:55
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 20:55)
Nepykit, draugės gimtadienis buvo, šventėm, labai atsiprašau. doh.gif  doh.gif

hihihi.gif nepamenu, kada taip nuoširdžiai kikenau.... biggrin.gif vis tik ar 15, ar 25, ar 35... niekas su amžium smarkiai nesikeicia biggrin.gif ir tiesa sakant, manau, kad tas pats ir su rūbais... nesvarbu amžius ir nėra tokių kriterijų, kokiam amžiui, kaip priklauso rengtis... svarbu, kad iš vis supratimas būtų, kas, kam ir kada tinka.. o jei dar yra šioks toks šiaip skonis ir nuovoka, tai tokios temos praranda prasme biggrin.gif nebent tik, šiaip...jei yra noras save išskirti iš kitų, remiantis amžiaus kategorija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 26 rugpjūčio 2011 - 21:36
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 20:55)
Nepykit, draugės gimtadienis buvo, šventėm, labai atsiprašau. doh.gif  doh.gif

Jetau, tik neissiduokit, kad jums daugiau nei 14, antraip visai liudna butu...
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 08 27, 06:16)
Jetau, tik neissiduokit, kad jums daugiau nei 14, antraip visai liudna butu...

O gal tiesiog mergaitė į tėvų gėrimų barą įsisuko alc.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 27 rugpjūčio 2011 - 08:58
oho ir klaidu neliko biggrin.gif Tai gimtadienis vyko nuo pat ryto ir kondicija 11 val ryte jau gera buvo lotuliukas.gif , visose temose tiek " grozybiu" prirasyta lotuliukas.gif Tikrai geras gyvenimas, su turtingu vyru, nedirbancios motereles lotuliukas.gif Pasveikino anksti ryte ir koma hihihi.gif Nepykit, kad taip rasau, bet toks juokas ima lotuliukas.gif

P.S. Vakar gavau dvejus batus. Nieko labai mandro, paprasti, vieni lakas, kaip kad kazkas ispeike, bet man labai patiko. Beje, labai megstu lakinius batus. Nepraeinu pro tokius. Nezinau kodel, bet man labai labai grazu blush2.gif

Leidziu peikt biggrin.gif cia darbui prie klasikiniu, dazniausiai juodu ar pilku rubu.

user posted imageuser posted image
gavosi labai pigiai, oda. Patogus labai.
Kritika priimsiu, kiekvieno skonis kitoks. Man iki Raudonu bateliu stiliaus oi kaip toli blush2.gif cia menas taip atrodyt, kaip ji atrodo 4u.gif
Atsakyti