Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

O batai tie juodi nuotraukoje tokie baisūs. blink.gif Aš tokių gyvenime nesidėčiau. smile.gif Kaip koks pampersas susuktas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolitaaa: 28 rugpjūčio 2011 - 19:07
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 28, 20:06)
O batai tie juodi nuotraukoje tokie baisūs.  blink.gif Aš tokių gyvenime nesidėčiau.  smile.gif Kaip koks pampersas susuktas.  biggrin.gif

Na pirmiausiai nereik būti tokioms kategoriškoms, ir bent šiek tiek gerbt kitų nuomonę. Kiekvienas turi savo skonį, ir manau sulaukus brandaus amžiaus galima korektiškiau atsiliepti apie nepatinkantį rūbą/batą. 4u.gif
Smagiau bus visiems mirksiukas.gif

O batukai gal foto ir neatrdo gražiai, bet toms kurios gali avėti žemapadžius batukus puiki avalynė, gerai prisitaiko prie kojos, nenutrina kojų ir t.t.
Atsakyti
Sveikutės, radau jūsų temukę, nugi įdomu 4u.gif . Man pačiai 38, rengiuos manau nevisai pagal amžių, bet man svarbiausia, kad man būt patogu ax.gif
O Jūs pačios savo foto nekeliat - pakritikuot ar pagirt?
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2011 08 28, 20:30)
Sveikutės, radau jūsų temukę, nugi įdomu 4u.gif . Man pačiai 38, rengiuos manau nevisai pagal amžių, bet man svarbiausia, kad man būt patogu ax.gif
O Jūs pačios savo foto nekeliat - pakritikuot ar pagirt?

kai kurios kelia ax.gif Raudoni bateliai buvo jau ne karta ikelusi thumbup.gif
Papildyta:
O batai tie juodi nuotraukoje tokie baisūs.  blink.gif Aš tokių gyvenime nesidėčiau.  smile.gif Kaip koks pampersas susuktas.  biggrin.gif

jie ant kojos gi susukti nebuna. Ir beje sio modelio visi batai labai patogus ir grazus. Jie labai minkstuciai wub.gif Cia ne mano nuomone. Ne viena pirkosi ir prisiderinus atrodo fantastiskai.

Prasau, pasirodykit savo stiliu, kas patinka. Idomu labai 4u.gif
Atsakyti
Jei čia apie mano pasirodymą - su malonumu, bet reik foto susikelt.Taip, kaip turiu, negaliu parodyt blush2.gif
Atsakyti

Na atsizvelgiant i jusu stiliuka, tai siems batams issakete komplimenta biggrin.gif http://www.supermama...?...0025&st=324 331 postas mirksiukas.gif Panasu Ievutele123 ir draugiu linksmybes tesiasi biggrin.gif
Atsakyti
Na va - šį tą radau, peikit lotuliukas.gif . Nei vienas nėra mano mėgiamaiusias, bet bet vaizdą api mane turėsit. Rengiuos visaip, danai belenkaip lotuliukas.gif

user posted image
user posted image

O šitą mėgstu, deja nesimato pilnai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 28, 19:05)
labai noreciau daugiau Tavo foto su derinukais  blush2.gif

Beje, kaip oras pajury buvo ??

Reikia pasiraust, gal dar rasiu ką, tada įmesiu 4u.gif
Oras buvo super, net nesitikėjau wub.gif pabuvom Latvijos pajūryje +28, dvi dienas jūra rami ir vanduo šiltas kaip ežere, o šiandien jau stiprus vėjas ir bangos, bangos thumbup.gif

QUOTE(Gafsa @ 2011 08 28, 19:39)
Sutinku 100%.Impregnatorius(purškiamas netaupant),impregnatorius su spalva,putos,guminis šepetukas-ir zomšiniai batai atlaiko ne vieną žiemą smile.gif

Va teisybė drinks_cheers.gif Svarbu gausiai išpurškus palaukti kokį pusvalandį, tada vėl purkšti ir taip bent tris kartus. Guminis šepetėlis labai gerai valo nešvarumus, vielinis pašiaušia plaukelius ir svarbu neužleist jei sušlapo ar išsitepė. Dar galima sužiedėjusios juodos duonos gabaliuku patrint, čia tokia liaudiška priemonė plaukeliams atgaivint (močiutė išmokė) biggrin.gif

Perdėtas vizualinis jautrumas hihihi.gif
Gal foto jie ir atrodo nekaip, bet apsiavus visai kitas vaizdas mirksiukas.gif ir paprastai super patogūs

mama-gita, sveika prisijungus smile.gif ir už drąsą pasirodyt 4u.gif

Pirmoj foto man patiko. Spalvos gražios, smagiai dera, tik trūksta vaizdo iš priekio. Įdomu kokie priderinti papuošalai ar rankinė (jei buvo)?

Antroje irgi gražiai spalvos, apyrankė (ar ten laikrodis?) tik iki pilno įspūdžio trūksta batukų vaizdo, rankinės.

O va trečia foto... vėl gi - trūksta pilno vaizdo. Ten skara ar palaidinė ant viršaus? Spalviškai gerai, bet palaidinės raukinukai + skaros margumas ir dar su bumbuliukais = viskas kartu man "per daug". Jei būtų lygi palaidinė, manau, geriau žiūrėtųsi mirksiukas.gif Ir labai svarbu kas apačioj biggrin.gif

Akinius panašaus stiliaus ir aš neseniai nešiojau biggrin.gif , dabar pakeičiau. Jei rasiu, įmesiu foto su jais. Man patinka pamatyt akiniuotų žmonių stilių.
Beje, kartais sunku apsispręst, kaip derint akinius, ypač su auskarais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 28 rugpjūčio 2011 - 21:46
Taigi sakau belenkaip lotuliukas.gif
1 - tiesiog tuo momentu fotkinau megztą suknelę, papuošalų ant jos nededu, o rankinė - dideeeelė, batų spalvos blush2.gif
2 - kelioninė, a'la patogi, ne visai sportinė apranga, basankės pilkas gladiatorius, o rankinė irgi nemaža pilka
3- Palangoj, kelionėj, taigi skara prigriebta arčiausiai po ranka buvus, a vdrug šalta pasdarys lotuliukas.gif , o kelnės juodos siauros siauros, ta palaidinė ilgoka tokia, o basankės tas pats gladiatorius. Jos ilgam vaikščiojimui patogiausios. lotuliukas.gif
Tokias kol kas tik radau , nepilnu vaizdu, taigis...
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2011 08 28, 21:17)
Na atsizvelgiant i jusu stiliuka, tai siems batams issakete komplimenta   biggrin.gif http://www.supermama...?...0025&st=324 331 postas  mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif Ypač žavingas rožinis treningas lotuliukas.gif doh.gif . O "stilingosios damos" pasibaisėjimą sukėlę batukai labai mieli, ir nerealiai patogūs, aš pati panašius turiu 4u.gif

mama-gita, pirmoje nuotraukoje labai graži Jūsų suknelė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 28 rugpjūčio 2011 - 22:00
QUOTE(Gomerta @ 2011 08 28, 22:55)
drinks_cheers.gif Ypač žavingas rožinis treningas lotuliukas.gif  doh.gif . O "stilingosios damos" pasibaisėjimą sukėlę batukai labai mieli, ir nerealiai patogūs, aš pati panašius turiu 4u.gif
mama-gita, pirmoje nuotraukoje labai graži Jūsų suknelė wub.gif

Ta dama visose temose idomiai nuomone issako. Ar cia man su galva negerai jau, bet vis daugiau keistenybiu cia apsilanko.
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2011 08 28, 22:51)
Taigi sakau belenkaip lotuliukas.gif
1 - tiesiog tuo momentu fotkinau megztą suknelę, papuošalų ant jos nededu, o rankinė - dideeeelė, batų spalvos blush2.gif
2 - kelioninė, a'la patogi, ne visai sportinė apranga, basankės pilkas gladiatorius, o rankinė irgi nemaža pilka
3- Palangoj, kelionėj, taigi skara prigriebta arčiausiai po ranka buvus, a vdrug šalta pasdarys lotuliukas.gif , o kelnės juodos siauros siauros, ta palaidinė ilgoka tokia, o basankės tas pats gladiatorius. Jos ilgam vaikščiojimui patogiausios.  lotuliukas.gif
Tokias kol kas tik radau , nepilnu vaizdu, taigis...

As ir vis paziuriu i akinukus. As ir juos nesioju, tik labai kritiska sau. Nieks man nepatinka/netinka.
O Jusu pirma suknele man patiko.
Atsakyti
mama-gita pirmoje foto graziai atrodot,ypac patiko poza biggrin.gif
Atsakyti