O batai tie juodi nuotraukoje tokie baisūs.
Aš tokių gyvenime nesidėčiau.
Kaip koks pampersas susuktas.
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 28, 20:06)
Na pirmiausiai nereik būti tokioms kategoriškoms, ir bent šiek tiek gerbt kitų nuomonę. Kiekvienas turi savo skonį, ir manau sulaukus brandaus amžiaus galima korektiškiau atsiliepti apie nepatinkantį rūbą/batą.
Smagiau bus visiems
O batukai gal foto ir neatrdo gražiai, bet toms kurios gali avėti žemapadžius batukus puiki avalynė, gerai prisitaiko prie kojos, nenutrina kojų ir t.t.
Sveikutės, radau jūsų temukę, nugi įdomu
. Man pačiai 38, rengiuos manau nevisai pagal amžių, bet man svarbiausia, kad man būt patogu
O Jūs pačios savo foto nekeliat - pakritikuot ar pagirt?
QUOTE(mama-gita @ 2011 08 28, 20:30)
Sveikutės, radau jūsų temukę, nugi įdomu
. Man pačiai 38, rengiuos manau nevisai pagal amžių, bet man svarbiausia, kad man būt patogu
kai kurios kelia
Papildyta:
jie ant kojos gi susukti nebuna. Ir beje sio modelio visi batai labai patogus ir grazus. Jie labai minkstuciai
Prasau, pasirodykit savo stiliu, kas patinka. Idomu labai
Jei čia apie mano pasirodymą - su malonumu, bet reik foto susikelt.Taip, kaip turiu, negaliu parodyt
Na atsizvelgiant i jusu stiliuka, tai siems batams issakete komplimenta
Na va - šį tą radau, peikit
. Nei vienas nėra mano mėgiamaiusias, bet bet vaizdą api mane turėsit. Rengiuos visaip, danai belenkaip

O šitą mėgstu, deja nesimato pilnai

O šitą mėgstu, deja nesimato pilnai
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 28, 19:05)
Reikia pasiraust, gal dar rasiu ką, tada įmesiu
Oras buvo super, net nesitikėjau
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 28, 19:39)
Sutinku 100%.Impregnatorius(purškiamas netaupant),impregnatorius su spalva,putos,guminis šepetukas-ir zomšiniai batai atlaiko ne vieną žiemą 
Va teisybė
Perdėtas vizualinis jautrumas
Gal foto jie ir atrodo nekaip, bet apsiavus visai kitas vaizdas
mama-gita, sveika prisijungus
Pirmoj foto man patiko. Spalvos gražios, smagiai dera, tik trūksta vaizdo iš priekio. Įdomu kokie priderinti papuošalai ar rankinė (jei buvo)?
Antroje irgi gražiai spalvos, apyrankė (ar ten laikrodis?) tik iki pilno įspūdžio trūksta batukų vaizdo, rankinės.
O va trečia foto... vėl gi - trūksta pilno vaizdo. Ten skara ar palaidinė ant viršaus? Spalviškai gerai, bet palaidinės raukinukai + skaros margumas ir dar su bumbuliukais = viskas kartu man "per daug". Jei būtų lygi palaidinė, manau, geriau žiūrėtųsi
Akinius panašaus stiliaus ir aš neseniai nešiojau
Beje, kartais sunku apsispręst, kaip derint akinius, ypač su auskarais
Taigi sakau belenkaip
1 - tiesiog tuo momentu fotkinau megztą suknelę, papuošalų ant jos nededu, o rankinė - dideeeelė, batų spalvos
2 - kelioninė, a'la patogi, ne visai sportinė apranga, basankės pilkas gladiatorius, o rankinė irgi nemaža pilka
3- Palangoj, kelionėj, taigi skara prigriebta arčiausiai po ranka buvus, a vdrug šalta pasdarys
, o kelnės juodos siauros siauros, ta palaidinė ilgoka tokia, o basankės tas pats gladiatorius. Jos ilgam vaikščiojimui patogiausios.
Tokias kol kas tik radau , nepilnu vaizdu, taigis...
1 - tiesiog tuo momentu fotkinau megztą suknelę, papuošalų ant jos nededu, o rankinė - dideeeelė, batų spalvos
2 - kelioninė, a'la patogi, ne visai sportinė apranga, basankės pilkas gladiatorius, o rankinė irgi nemaža pilka
3- Palangoj, kelionėj, taigi skara prigriebta arčiausiai po ranka buvus, a vdrug šalta pasdarys
QUOTE(June24 @ 2011 08 28, 21:17)
Na atsizvelgiant i jusu stiliuka, tai siems batams issakete komplimenta
http://www.supermama...?...0025&st=324 331 postas
mama-gita, pirmoje nuotraukoje labai graži Jūsų suknelė
QUOTE(Gomerta @ 2011 08 28, 22:55)
mama-gita, pirmoje nuotraukoje labai graži Jūsų suknelė
Ta dama visose temose idomiai nuomone issako. Ar cia man su galva negerai jau, bet vis daugiau keistenybiu cia apsilanko.
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2011 08 28, 22:51)
Taigi sakau belenkaip
, o kelnės juodos siauros siauros, ta palaidinė ilgoka tokia, o basankės tas pats gladiatorius. Jos ilgam vaikščiojimui patogiausios.
As ir vis paziuriu i akinukus. As ir juos nesioju, tik labai kritiska sau. Nieks man nepatinka/netinka.
O Jusu pirma suknele man patiko.
mama-gita pirmoje foto graziai atrodot,ypac patiko poza