QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 28, 19:05)
labai noreciau daugiau Tavo foto su derinukais
Beje, kaip oras pajury buvo ??
Reikia pasiraust, gal dar rasiu ką, tada įmesiu
Oras buvo super, net nesitikėjau

pabuvom Latvijos pajūryje +28, dvi dienas jūra rami ir vanduo šiltas kaip ežere, o šiandien jau stiprus vėjas ir bangos, bangos
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 28, 19:39)
Sutinku 100%.Impregnatorius(purškiamas netaupant),impregnatorius su spalva,putos,guminis šepetukas-ir zomšiniai batai atlaiko ne vieną žiemą
Va teisybė

Svarbu gausiai išpurškus palaukti kokį pusvalandį, tada vėl purkšti ir taip bent tris kartus. Guminis šepetėlis labai gerai valo nešvarumus, vielinis pašiaušia plaukelius ir svarbu neužleist jei sušlapo ar išsitepė. Dar galima sužiedėjusios juodos duonos gabaliuku patrint, čia tokia liaudiška priemonė plaukeliams atgaivint (močiutė išmokė)
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 28, 20:06)
O batai tie juodi nuotraukoje tokie baisūs.

Aš tokių gyvenime nesidėčiau.

Kaip koks pampersas susuktas.
Perdėtas vizualinis jautrumas
Gal foto jie ir atrodo nekaip, bet apsiavus visai kitas vaizdas

ir paprastai super patogūs
mama-gita, sveika prisijungus

ir už drąsą pasirodyt
Pirmoj foto man patiko. Spalvos gražios, smagiai dera, tik trūksta vaizdo iš priekio. Įdomu kokie priderinti papuošalai ar rankinė (jei buvo)?
Antroje irgi gražiai spalvos, apyrankė (ar ten laikrodis?) tik iki pilno įspūdžio trūksta batukų vaizdo, rankinės.
O va trečia foto... vėl gi - trūksta pilno vaizdo. Ten skara ar palaidinė ant viršaus? Spalviškai gerai, bet palaidinės raukinukai + skaros margumas ir dar su bumbuliukais = viskas kartu man "per daug". Jei būtų lygi palaidinė, manau, geriau žiūrėtųsi

Ir labai svarbu kas apačioj
Akinius panašaus stiliaus ir aš neseniai nešiojau

, dabar pakeičiau. Jei rasiu, įmesiu foto su jais. Man patinka pamatyt akiniuotų žmonių stilių.
Beje, kartais sunku apsispręst, kaip derint akinius, ypač su auskarais