Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

QUOTE(linius @ 2011 08 30, 15:46)
Sveikos.

Dabar klausiu: gal galite rekomenduoti akių tušą, kuris: 1. Būtų atsparus vandeniui (dienos bėgyje nepajuoduotų paakiai ir 2. TIKRAI TIKRAI nesulipintų balkstienų. Vat su antru punktu niekaip man nesiseka. Dėkoju.

Man šitas tiko(jei norit iš mandresnių)
KANEBO
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 30, 17:16)
labiau reikia žiūrėti į savo spalvinį tipą, o ne į amžių.

Tai jau tikrai, pritariu.
Neseniai supratau, kad juoda ir tamsiai ruda man nelabai tinka....
Bet švelni mėlyna, net gana skaisti ,,lašišos" spalva - mano 4u.gif
Beje, tik vis dar nesuprantu, kas aš - vasara, pavasaris ar ruduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 08 30, 17:50)
Tai jau tikrai, pritariu.
Neseniai supratau, kad juoda ir tamsiai ruda man nelabai tinka....
Bet švelni mėlyna, net gana skaisti ,,lašišos" spalva - mano 4u.gif 
Beje, tik vis dar nesuprantu, kas aš - vasara, pavasaris ar ruduo biggrin.gif

Man irgi juoda bei tamsiai ruda netinka. Visiškai be juodos neišsiverčiu, bet visa juoda stengiuosi nebūt, nors juoda labai pamėgta lietuvių spalva ax.gif Jei daug juodos, atrodau pavargus, nublyškus, sulysus... O va, tamsiai mėlyna visai neblogai, akys sužiba smile.gif

Perfect, prašom čia nuotraukėlę, mes tuoj nustatysim biggrin.gif
Kažkur skaičiau, kad yra dar tų spalvinių tipų atspalviai, t.y. soft, light, cool, warm variantai g.gif
Parašykit detaliai savo plaukų, odos, akių spalvas ir kaip įdegat. Vis tiek bent apytiksliai bus aišku koks tipas, o tada reikia imti to (ar dviejų, jeigu neaišku) spalvas (geriausiai rūbą arba audinį) ir dėti sau prie veido, o tada stebėt ar "prapuola" bruožai, ar išryškėja ax.gif Taip paaiškės, kuris tipas. Taip pat dar galima ir pagal makiažo spavas išsiaiškinti.
Šiaip pavasaris ir ruduo yra "šilti" tipai, o vasara, kaip ir žiema - "šaltas".
Aš esu vasara ax.gif Lietuvoj daugiausia vasaros tipo žmonių. Pagal tai, kad Jums tinka mėlyna ir lašišos spalva bandau spėti, kad irgi galit būti vasara. Bent jau ne ruduo... Gal warm arba soft vasara g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 30 rugpjūčio 2011 - 17:07
Ką tik pabandžiau nusistayti radusi testuką - manau, esu LIGHT SUMMER.

Na, tik manau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 rugpjūčio 2011 - 09:16
Raudoni bateliai as kaip tik galvoju apie toki spalvu derini kaip tu nurodei siam rudeni 4u.gif visa vasara derinau melyna spalva su kitomis tiesiog buvau ir dar esu pamisus del navy spalvytes ir pilkos ... Dabar ieskau rubeliu caramel ar ryzos spalvytes bet sunkiai sekasi gal kur uzmatete ????
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 30, 18:16)
Aš šiam rudenėliui norėčiau kažko iš tokių spalvų  wub.gif

"Raudoni bateliai", ar vasarai tinka tokie geltonai - rudi ( net nezinau kaip nusakyti ) atspalviai? g.gif Berods, Jūs esate vasara blush2.gif
Bet tuos įdetus derinius ta spalva labai pagyvina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 08 30, 19:02)
"Raudoni bateliai", ar vasarai tinka tokie geltonai - rudi ( net nezinau kaip nusakyti ) atspalviai?  g.gif  Berods, Jūs esate vasara  blush2.gif  
Bet tuos įdetus derinius ta spalva labai pagyvina smile.gif

Nelabai tinka blush2.gif Jie idealūs "rudens" tipui, na, dar kartais tinka "pavasariui". Bet aš ketinu kaip bazinę spalvą rinktis navy mėlyną arba pilką, o tokią rūdžių oranžinę ir dar samaninę derint tik aksesuaruose ax.gif t.y. pėdkelnės, rankinė, sagė, gal dar pirštinės ar pan. Tai manau, kad labai nenugrybausiu biggrin.gif

Perfect, kokia graži bigsmile.gif labai šiltas žmogutis atrodot wub.gif Plaukų spalva labai faina.
*****, tikrai sunku nustatyt, nes ir į pavasarį panašu biggrin.gif
Gal vis tik light summer g.gif O čia natūrali plaukų spalva tik šiek tiek paryškinta? Įdegat raudonai ir geriau nesidegint, ar įdegus raudonumas po dienos-kitos gražiai paruduoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 30 rugpjūčio 2011 - 18:57
oi kaip čia įdomiai wub.gif - suskaičiuokit ir mane , veidas matės, plaukai natūralūs šviesesni truputį, akys pusžalės lotuliukas.gif , švieiaodė labiau. Kokias man geriau spalvas vartot?
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 30, 19:56)

tikrai sunku nustatyt, nes ir į pavasarį panašu  biggrin.gif

Ačiū už komplimentus blush2.gif

Sakot, pavasaris? g.gif Pagal testą nusistačiau, kad vasara... Na, pagaliau pavasaris-vasara lotuliukas.gif Didelio skirtumo nėr, vis tiek šiltieji sezonai ax.gif

Plaukus esu nusidažiusi, nes realybėj esu ,,peleninė" rolleyes.gif

Paruduoju po dienos. Ir įdegis tikrai tinka 4u.gif Oda įgauna švytėjimo. Visi sako, kad man įdegusi oda labai tinka prie mėlynų akių mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia yra bazinės tinkančios spalvos pagal spalvinius tipus (aišku, ne visos)

user posted image

Aha! Va, dabar jau aiškiau su Perfect biggrin.gif
Jūs vasara, ne pavasaris. Plaukai mane suklaidino blush2.gif
Panašiausia į light vasarą. Aš esu cool soft-muted vasara biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 30 rugpjūčio 2011 - 19:18
Che che, jie rimtai atrodo, kad būtų mano natūralūs - matyt, deramai parinkta spalva.

Kažkada buvau rudaplaukė. Oi, kaip blogai jaučiausi su ta spalva laugh.gif

Na va, išsiaiškinom - VASARA.
Papildyta:
Ir spalvos raudonų batelių įdėtoj paletėj mano mėgstamos. Apart, gal tik, raudonos... Jaunystėj labai ją mėgau. Dabar gi kažko ,,nelimpa" ji man mastau.gif
Atsakyti
Beje, kadangi plaukų spalva pakeista, tai tampa sunkiau parinkti rūbų spalvas, nes jeigu rinkti pagal prigimtinę spalvą, turėtų tikti šaltoki tonai, su vos pilkšvu atspalviu, bet dėl pavasariui artimesnės dabartinės plaukų spalvos, galima paįvairuoti su šiltesniais atspalviais, ypač tada, kai esate įdegusi. Tiktų: kakavos ir tokia "taupe" - nežinau kaip lietuviškai vadinasi (šios spalvos visai netinka cool vasarai), smėlio, šiferio pilkumo, skaidri šviesi mėlyna, šaltoka (su užuomina į violetinę) rožinė, pudros rožinė, alyvinė (levandų), lašišos, nublyškinta citrinų geltonumo, jūros žalsvumo, pieno baltumo. Pabandykit pažaist kad ir parduotuvėj su šiom spalvom ir pažiūrėsit ar tinka mirksiukas.gif

user posted image

Papildyta:
mama-gita, trūksta daugiau info biggrin.gif Kaip įdegat? Šiaip veido oda turi labiau šaltą atspalvį (linkusi į blyškumą, melsvumą) ar šiltesnį (pvz., į persiko)?. Pusžalės akys tai čia pilkai žalios ar mėlynai žalios, ar į rudumą (šiltos)? Geriau būtų iš arčiau foto.
Galit būti warm soft-muted vasara arba soft ruduo g.gif

Jeigu kas norit, parašykit į AŽ el. paštą, atsiųsiu tipams tinkančių spalvų lentelę wordiniam variante, ne stebuklas, bet visai nebloga smile.gif

Perfect, jei norisi raudonos, pabandykit avietinę. Ji turi tokio šalto atspalvio. Arba vyšninę. Aš kartais prisiderinu skaisčiai raudoną, bet tik nedidelėse detalėse (pirštinės, šalikas), nes dideliam plote labai "prapuolu", oda atrodo blyškokai, liguistai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 30 rugpjūčio 2011 - 19:43