sveikos, labai idomi tema, jungiuosi ir as i jusu buti nes tinku pilnai pagal temos pavadinima
rubus daznai perku ne Lietuvoj, tenka pavazineti i Austrija tai ten ilendu i didziulius prekybcentrius
aisku neturiu ju be proto daug bet megstu ziauriai puostis
kadangi esu normalaus kuno sudejimo , perku daugiausia S dydi, na sijonukai kartais buna ir M tai ner bedu nusipirkti, o del amziaus nekompleksuoju, nes daugelis jaunu paneliu dabar atrodo prasciau nei mes , taigi manau sitas amziaus tarpsnis yra pats graziausias moters gyvenime
paieskosiu foto ir jei rasiu pasirodysiu save
Tiesa, ieskodama prekiu stengiuosi rasti zinomu uzsienietisku prekiu zenklu - tada netenka kokybe nusivilti
Raudoni bateliai, kokia jūs graži ir stilinga
Šitos personos nemėgstu, bet negaliu nuneigti, kad apsirengia kartais
Anna dello Russo

Aurora Sansone

boruzele16, ačiū
bet nesijaučiu taip jau tobulai
Liusii, būtų puiku!
Anna dello Russo

Aurora Sansone

boruzele16, ačiū
Liusii, būtų puiku!
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 25, 16:11)
ir t.t. Asos ir Next išnaršyti
Beje, rugpjūčio pabaigoje Apranga atidarys Massimo Dutti parduotuvę akropolyje, šio ženklo rūbai man labai patinka tiek stilium, tiek kokybe
Bet įdomu, kaip čia bus pas mus
kažkaip vis nuvilia tos naujienos, kai palygini su asortimentu ar kainom užsienyje...
Beje, rugpjūčio pabaigoje Apranga atidarys Massimo Dutti parduotuvę akropolyje, šio ženklo rūbai man labai patinka tiek stilium, tiek kokybe
Tikrai!!??, kad idomu kaip cia bus del Massimo Dutti,nes man irgi labai labai patinka,bus ka palyginti,o rudens kolekcija kokia nuostabi!!!!!!!Net seile varva!!!!
Jungiuosi ir as prie jusu,dar ne 35,bet ne uz kalnu.
Cellin ar devite gorseta?Nes as taip pat turiu pilvuko beda,tai deviu tokias kelnaites aukstas,virs bambos gorseto tipo ir esu labai patenkinta.Aisku galeciau apsieiti be ju,bet.....t.y.del pilvuko tikrai nekompleksuoju.
Man patinka visokio tipo stilius visoki ir deviu.
QUOTE(Liusii @ 2011 07 25, 16:16)
sveikos, labai idomi tema, jungiuosi ir as i jusu buti nes tinku pilnai pagal temos pavadinima
Sveika prisijungusi!
Būtų labai įdomu pažiūrėt
Raudoni bateliai pralaužė temoj ledus- maniau susitings tema. Pasirodysiu ir aš kada, bet tikrai negreit, nes šiandien išverčiau savo spintą ir... norisi verkt, kaip nieko doro joje
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 25, 16:44)
Man čia labai neblogas derinys. Tik rankovių nesuprantu- jos atraitytos?
QUOTE(gladiole @ 2011 07 25, 17:13)
Cellin ar devite gorseta?Nes as taip pat turiu pilvuko beda,tai deviu tokias kelnaites aukstas,virs bambos gorseto tipo ir esu labai patenkinta.Aisku galeciau apsieiti be ju,bet.....t.y.del pilvuko tikrai nekompleksuoju.
Nedėviu, bet apie tokias pagalvojusi buvau nekartą. Gal žinote, kur patogesnes įsigyti?
QUOTE(Cellina @ 2011 07 25, 17:25)
Sveika prisijungusi!
Raudoni bateliai pralaužė temoj ledus- maniau susitings tema. Pasirodysiu ir aš kada, bet tikrai negreit, nes šiandien išverčiau savo spintą ir... norisi verkt, kaip nieko doro joje
Žadu be gailesčio ją prašvarinti ir imtis "naujo gyvenimo"
Nedėviu, bet apie tokias pagalvojusi buvau nekartą. Gal žinote, kur patogesnes įsigyti?
Tikrai norėčiau išbandyt 
Man labai patinka Next firmos,beto paciam galima uzsisakyti ir atsiuntimas tik 5 e,ir grazint galima-taip kad jokiu problemu tik pirmyn. Dar Spanx geri,ir Asos visokiu firmu yra.Taip pat Vl esu maciusi pedkleniu parduotuvelej senamiestyje,net nezinau kokia ten gatvyte bet viena is Gedimino prospekto Katedros link.
QUOTE(gladiole @ 2011 07 25, 17:41)
Man labai patinka Next firmos,beto paciam galima uzsisakyti ir atsiuntimas tik 5 e,ir grazint galima-taip kad jokiu problemu tik pirmyn.
Čia iš kur perkant taip? Sorry, jei kvailokas klausimas, bet patirties perkant iš užsienio neturiu visiškai
QUOTE(Cellina @ 2011 07 25, 17:48)
Čia iš kur perkant taip? Sorry, jei kvailokas klausimas, bet patirties perkant iš užsienio neturiu visiškai 
www.nextdirectory.com
cia Next firmos psl.siuncia po visa europa,atsiuntimas 5e,o prilaikanciu-modeliuojanciu kelnaiciu kainos ivairios.
Gal dar kas gali ka pasiulyti siuo klausimu
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 25, 16:11)
Radau puslapį, kur metais surašyta, nuo kada kokio rūbo/stiliaus reikėtų vengti
Gal bus įdomu:
Mini sijonas (toks "diržiukinis", visai mini), nuo 35
Gal bus įdomu:
Mini sijonas (toks "diržiukinis", visai mini), nuo 35
kaip zinodama, simet surinkau visus mini sijonukus bei sortukus ir atidaviau duktereciai, sakydama, kad supratau, jog tokius uzsidesiu jau kitam gyvenime
O bent jau siuo metu labai daug perkuosi cia http://www.jcrew.com/index.jsp Na labai kokybiski ir stilingi rubai. Beje, pati ponia Obamiene sia parduotuve vertina ir devi drabuzius
Ir dar bent kokioje 10 kitu
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 25, 13:17)
As siai temai netinku, net tikiuosi nesupyksite jei isiterpsiu
Nu bet jusu derinukai... Kaip jus zavingai atrodote, kaip viskas suderinta graziai
Visai tinka siai naujai temai:
Tam tikrais savo gyvenimo laikotarpiais moteris yra tarsi pasaulis. Nuo 13-18 ji tarsi Afrika-nepaliestos zemes. nuo 18-30 ji tarsi Azija-karsta ir egzotiska. Nuo 30-45 kaip Amerika-visiskai istyrineta, bet dosni savo turtu.Nuo 45-55 ji kaip Europa-truputi pavargusi, siek tiek nukamuota, bet vis dar su daugybe idomybiu. Nuo 55 ji kaip Australija- visi zino, kad ji kazkur yra, bet retas kuris varginasi jos ieskoti.
Tam tikrais savo gyvenimo laikotarpiais moteris yra tarsi pasaulis. Nuo 13-18 ji tarsi Afrika-nepaliestos zemes. nuo 18-30 ji tarsi Azija-karsta ir egzotiska. Nuo 30-45 kaip Amerika-visiskai istyrineta, bet dosni savo turtu.Nuo 45-55 ji kaip Europa-truputi pavargusi, siek tiek nukamuota, bet vis dar su daugybe idomybiu. Nuo 55 ji kaip Australija- visi zino, kad ji kazkur yra, bet retas kuris varginasi jos ieskoti.