Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

QUOTE(gladiole @ 2011 07 25, 17:54)
www.nextdirectory.com
cia Next firmos psl.siuncia po visa europa,atsiuntimas 5e,o prilaikanciu-modeliuojanciu kelnaiciu kainos ivairios. 4u.gif Pasiziurekit

Gal dar kas gali ka pasiulyti siuo klausimu g.gif ,nors maciau buvo atskirai tam tema...

Ačiū 4u.gif
Kažkaip neužmačiau, arba pražiopsojau matyt ax.gif

QUOTE(June24 @ 2011 07 25, 18:08)
O bent jau siuo metu labai daug perkuosi cia 

Dėkui už įvardytas pirkimo vietas 4u.gif Rūbai tikrai kokybiški wub.gif , tai matyti, bet ... man perbrangūs verysad.gif

QUOTE(gladiole @ 2011 07 25, 19:28)
Tam tikrais savo gyvenimo laikotarpiais moteris yra tarsi pasaulis. Nuo 13-18 ji tarsi Afrika-nepaliestos zemes. nuo 18-30 ji tarsi Azija-karsta ir egzotiska. Nuo 30-45 kaip Amerika-visiskai istyrineta, bet dosni savo turtu.Nuo 45-55 ji kaip Europa-truputi pavargusi, siek tiek nukamuota, bet vis dar su daugybe idomybiu. Nuo 55 ji kaip Australija- visi zino, kad ji kazkur yra, bet retas kuris varginasi jos ieskoti.

Na jau gražumas tų palyginimų wub.gif Ypač mūsų, "amerikonkų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2011 07 25, 20:22)

Dėkui už įvardytas pirkimo vietas  4u.gif Rūbai tikrai kokybiški wub.gif , tai matyti, bet ... man perbrangūs  verysad.gif

Reikia ziureti SALE ir dar amerikonai taiko visokias papildomas nuolaidas, tada kaina labai gera gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
www.nextdirectory.eu 4u.gif .com neveikia 4u.gif arba http://www.nextdirect.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 25 liepos 2011 - 19:46
QUOTE(June24 @ 2011 07 25, 20:29)
Reikia ziureti SALE ir dar amerikonai taiko visokias papildomas nuolaidas, tada kaina labai gera gaunasi mirksiukas.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Man kažkaip atrodė, kad siųstis iš Amerikos yra kur kas brangiau nei iš Europos., bet matyt nevisada? g.gif
Labiausiai baido tai, kad parsisiuntus netiks dydis- kas tada unsure.gif

QUOTE(Euforija @ 2011 07 25, 20:43)
www.nextdirectory.eu  4u.gif .com neveikia  4u.gif arba http://www.nextdirect.com  4u.gif

Taip, čia dailių rūbų tikrai yra, reiks detaliau pastudijuot, ačius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cellina: 25 liepos 2011 - 20:30
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 25, 13:17)
Čia keletas mano, aišku, buvo ir bus ir kritikos, ir patarimų. Bet nebijau, argumentuotą kritiką tikrai priimu  biggrin.gif
tamsiai mėlynas

kiti grazus ( na dar aukstakulniai su kojinytemis man asmeniskai negrazu), bet sitas tai .... na kokia paaugle suprantu, bet jeigu imti antrasteje nurodyta riba tai tokios kojines tiktu teminiam vakareliui arba prie laisvalaikio aprangos gal dar, bet ne prie oficialaus kostiumelio/sukneles.

Nors iki antrastines ribos dar keleta metu, bet kartais pagaunu save galvojancia, kad laikas keisti stiliu. Kadangi darbe nera dress kodo, tai ir darbe, ir laisvalaikiui vyrauja toksai labai paprastas stilius - dzinsai + maikute ar bliuskute ar tunika ( vietoj dzinsu gali buti bridzai). Na dar keleta suknuciu nusipirkau pastaruoju metu, bet toliau nyku. Kazkaip kaip prilipo laivalaikio/sportinis stilius, kol laukiausi ir buvau su vaikais, taip ir neatlimpa ( p.s. aukstakulniu batuku neturiu)
Atsakyti
Dėkui už komplimentus ir už kritiką 4u.gif

Cellina
, iš JAV geriausiai siųstis per tarpininkes, nes siunčiantis pačiai prisdeda muitai, o tarpininkės juos padalina visam užsakymui (kada užsisako daug žmonių) ir gaunasi žymiai pigiau. Tiesa, tarpininkės ima apie 15% komisinį mokestį. Reikia internetinių parduotuvių temoje pasižiūrėti. ir šiaip, atsidarius bet kurią temą, pvz., My Webpage, matosi iš kokių parduotuvių perkama, galima per jas panaršyti, pasižiūrėti rūbų pasiūlą, kainas, temose pasitarti su kitomis perkančiomis, kaip su kokybe, dydžių atitikimu ir pan. Ir pačios tarpininkės pataria 4u.gif

QUOTE(Bekasė @ 2011 07 25, 21:34)
kiti grazus ( na dar aukstakulniai su kojinytemis man asmeniskai negrazu), bet sitas tai .... na kokia paaugle suprantu, bet jeigu imti antrasteje nurodyta riba tai tokios kojines tiktu teminiam vakareliui arba prie laisvalaikio aprangos gal dar, bet ne prie oficialaus kostiumelio/sukneles.

Pasitesinsiu biggrin.gif
Stilius buvo paderintas pagal suknelės internetinę pardavimo foto user posted image
ir ne oficialiam variantui, net ne į darbą (beje, kaip minėjau, mano darbui nereikalinga dalykinė apranga, netgi kaip tik šiek tiek priešingai). Ir, aišku, ši suknelė dėvima įvairiai, su ja galima sugalvoti daug visokių derinių. Bet požiūrį ir kritiką priimu, suprantu, kad tai skonio reikalas 4u.gif

Šiaip mano spintos turinys yra labai kuklus (bent mano manymu biggrin.gif )
Stengiuosi pirkti kuo mažiau itr suktis su tuo, ką turiu. Šita linkme mano mąstymas irgi radikaliai pasikeitė per pastarosius porą metų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 25 liepos 2011 - 20:56
Susikaupiau ir as parasyt savo prioritetus smile.gif
Visu pirma pritariu del Jcrew.com-ypac kokybiski merino vilnos megztukai,ir labai megstu ju velveta.Taip pat turiu Hilfigerio drabuziu,kokybe super.Kitos vietikes-
http://www.ralphlaur...?...ssale&SMR=1
Loreno linija Woman skirta kaip tik stambesnems,jei ka.
http://www.6pm.com/ -cia aukso kasyklos,geriausios kainos ax.gif
http://www.overstock.com/ cia perku juvelyrika ir kartais rankines,beje,ir rubu galima rast neblogu,tik kapstytis reik
o cia mano mylimiausia,bet perku tik labiausiai nukainotus-islieka tas privalumas,kad nuolaida maksimali,o rubas net nematuotas,ne taip kaip parduotuvese-
http://www1.yoox.com...3FD17CD7/ipp/40
Rankines perku tik odines arba tekstilines,dermatino niekad nesupratau,ir,matyt,jau nebesuprasiu ax.gif .Paprastai imu tokias'su draivu",kad butu stilaus akcentas.Papuosalus megstu smulkius,isskyrus laikrodzius,kasdien paprastai imu ka nors is mikro-bryliku ar perliukus,labai megstu balta auksa ar juodinta sidabra smile.gif .
Dzinsus perku tik internetu,paprastai is yoox,nes ten buna italisku-jie tinka aukstoms,plonesniu liemeniu ir platesne sedyne,visad imu italiska 44 dydi ir dar neprasoviau.Be to,ten ju buna aukstu liemeniu.
Kai perku is amerikes,visad skaitau dydziu lenteles ir pirkeju atsiliepimus,nuoroda,kaip paverst i cm-
http://manuelsweb.com/in_cm.htm
dabar jau isigudrinau taip.kad perku tik is SALE skyrelio ir kai buna papildoma nuolaida,tarpininkes visad savo temose apie tai pranesa.Is pradziu toks pirkimo budas atrodo labai klampus,bet,oooj kaip apsimoka 4u.gif
keletas paskutiniu pirkiniu,kad aiskiau butu,apie ka as
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Lyg ir nieko ypatingo,bet,kaina kaip mango,o kokybe gerokai geresne.Va,taip ir sukuosi.O del ilgu plauku pritariu,man taip pat nesiziuri,kai vyresnes moterys plevesuoja ilgais-dazniau buna ne grazu,o panasu i hipiu judejima schmoll.gif .
Atsakyti
gladiole, geras anekdotas biggrin.gif

Nežinau kiek šiai merginai metų (turbūt dar nėra 30), bet taip apsirengti, manau, galėtų ir 35metė. Bent man nebūtų gėda biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gafsa, dėkui už tokį išsamų komentarą 4u.gif
Patiko lietpaltis ir rankinė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 25 liepos 2011 - 21:45
Sunkiausia kai esi beveik 40 , o dūšioj dar ne 18-niolikos, nors supranti, kad veidrodis nemeluoja ir rengtis kaip dukra negali biggrin.gif , nors kai kurie rūbai vienodi , tik jos S, mano XL laugh.gif .
Va tas XL didelis blogis, fasonai tik bobiški parduotuvėse, liek tik internetinės.
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 25, 21:53)

QUOTE(Gafsa @ 2011 07 25, 22:31)

drinks_cheers.gif
Tik galiu pridurti, kad is JAV siunciantis rubai tikrai pigiau gaunasi nei is Europos, nes jie ten zymiai pigesni. Kad ir tu paciu UGG, kuriuos sekmingai nesioju tiek as, tiek mano sese kuri jau ir virs 40, kaina (skaiciukai) JAV doleriais ta pati kaip svarais is UK, tik valiutu kursas tai gerokai skiriasi mirksiukas.gif
Siandien kaip tik gavau Levi's dzinsus stai tokius http://us.levi.com/p...3146900.4450620 pirkau, kai jie buvo sale skyriuje nekainavo ir 30 doleriu. Beje, Levis turi skirtingus modeliu skirtingoms figuroms bold curve ar supreme curve tinka toms kuriu figura kiek israiskingesne nei berniuko mirksiukas.gif siu modeliu net ir low rise yra pakankamai aukstas ir tinkamas musu amziaus moteriskaitems biggrin.gif
Atsakyti
June24, kalbant apie džinsus, priminėt, kad LT nykiai mažas pasirinkimas džinsų su normaliu, nepažemintu liemeniu doh.gif bent jau aš nepakenčiu žiemą vaikščiot nuogom strėnom, o kokių pėdkelnių po jais nepasimausi, juk atrodys klaikiai biggrin.gif
Taigi, ir vėl tenka siųstis.
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 25, 23:15)
June24, kalbant apie džinsus, priminėt, kad LT nykiai mažas pasirinkimas džinsų su normaliu, nepažemintu liemeniu  doh.gif bent jau aš nepakenčiu žiemą vaikščiot nuogom strėnom, o kokių pėdkelnių po jais nepasimausi, juk atrodys klaikiai  biggrin.gif
Taigi, ir vėl tenka siųstis.

Cia radau paaukstintu liemeniu vintaziniu dzinsu
http://gestilius.lt/...#33;prettyPhoto[gallery]/2/
Atsakyti