is manes tai nekokia patareja....pati tik viena karta dar dariau

aisku

Merginos norejau paklausti, kuom lasinat vitamina E? jis juk toks tirstas...
bunastebuklu gaila kad nepavyko rekomenduoti
bunastebuklu gaila kad nepavyko rekomenduoti

kokie faini muiliukai 
Papildyta:
kokie faini muiliukai
Papildyta:
ausrele s ir man labai gaila ! O is ko tu dariai muila ? Is bazes ar is vaikisko muilo?

Papildyta:
kokie faini muiliukai

Papildyta:
ausrele s ir man labai gaila ! O is ko tu dariai muila ? Is bazes ar is vaikisko muilo?
Pavyzdziui as darau is bazes, bet sakiau reikes pabandyti is pelenu ir sarmo, nuo 0 pabandyti pasidaryti muiliuka
zaliaake25 grazus muiliukai. su burokeliu sultim
tiesiog burokeliu sultis pylei? cia pabaigoj jau?
ir dar domina kur su naturaliu medum darei - skystas jis pas tave buvo, ar toks jau pastovejes? turiu praeitu metu medaus, tai galvoju ar tikru? nes toks pasicukrijes jau
bunastebuklu taip is bazes dariau. ir siandien va uzsisakiau bazes. cia (ekogija) baze radau truputi pigiau nei ellmuile
uzsakymas jau ruosiamas,tai gal ryt gausiu
As ir galvoju kad kadanors pasibandysiu nuo nulio daryt, bet tai dar negreit...pradziai gerai ir taip pasizaist
o be to, kolkas mazas vaikas visada namuos. skaiciau kad isvis geriau lauke gaminti, tai gal vasara sode.....

ir dar domina kur su naturaliu medum darei - skystas jis pas tave buvo, ar toks jau pastovejes? turiu praeitu metu medaus, tai galvoju ar tikru? nes toks pasicukrijes jau

bunastebuklu taip is bazes dariau. ir siandien va uzsisakiau bazes. cia (ekogija) baze radau truputi pigiau nei ellmuile

As ir galvoju kad kadanors pasibandysiu nuo nulio daryt, bet tai dar negreit...pradziai gerai ir taip pasizaist

Noreciau paklausti labiau patyrusiu - kokius naturalius dazus naudojat? va matau burokeliu sultys. kas dar naturaliai padazytu?
ir kitas klausimelis - Kiek mazdaug laiko issilaiko kvapas? turiu omeni iki naudojimo pradzios? apie menesi issilaikytu?

ir kitas klausimelis - Kiek mazdaug laiko issilaiko kvapas? turiu omeni iki naudojimo pradzios? apie menesi issilaikytu?
Ausrele, medus pas mane tikras, siu metu, bet jau pastovejes, cukruotis pradejes, labai gerai gavosi, jau kai istirpinau baze tada pridejau alieju ir galiausia medu istirpinau ir supyliau, burokeliu sultis jau pabaigoje pyliau, bet ir tai 2 valgomus saukstus mazdaug 100 gramu muilo (bet norint marmura gauti, reikia burokeliu sultis 2 valgomus saukstus + 1 saukstas alyvuogiu aliejaus, pakaitinti siek tiek, kad persipintu aliejus ir sultys, tai padariau 10 - 20 sekundziu mikrobangu krosneleje ir tada supyliau i mase ir i indus kuriuos stingsta muiliukai)
Papildyta:
Labai gerai raudonai dazo, maltas pipiras (paprikos milteliai), saltalankiu sultys orandziniai dazo
Papildyta:
zalio molio milteliai kai chaki tokia spalva nudazo ir dar neblogai sveicia
Papildyta:
Labai gerai raudonai dazo, maltas pipiras (paprikos milteliai), saltalankiu sultys orandziniai dazo
Papildyta:
zalio molio milteliai kai chaki tokia spalva nudazo ir dar neblogai sveicia
zaliaake25 dekui kad taip issamiai apie marmuriuka parasei. patiko man. reikes gal pabandyti
Del molio ta as irgi galvojau kad dazo. Tik kad man sveiciamieji muiliukai nelabai patinka...na gal savos gamybos patiktu
Medus pas mane irgi naturalus (seses uosvis bites laiko), tai gal gautusi

Del molio ta as irgi galvojau kad dazo. Tik kad man sveiciamieji muiliukai nelabai patinka...na gal savos gamybos patiktu

Medus pas mane irgi naturalus (seses uosvis bites laiko), tai gal gautusi

Ausrele, moli dek, nebijok, jis tikrai nebus kaip koks zvyras ar pemza, jis toks svelnus, sakyciau, kad labiau spalvai ir problematiskoms vietoms sutvarkyti, riebiai pasausinti, sausai padrekinti (kalbu apie zaliaji moli), o del marmuriuko prasom, pabandyk ir pasirodyk
Zaliasis molis drekina? tada reikes pabandyt. Dekui uz patarimus
oi kiek daug dar visko nezinau

oi kiek daug dar visko nezinau