Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

[quote=zaliaake25,2011 12 28, 10:07]
Naujieji muiliukai

Marmurinis muilas su burokeliu sultimis

Šiuos muiliukus valgyt norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti is kur perkate sarma? 4u.gif Esu is Siauliu gal kas isduos paslapti kur butu galima jo nusipirkti? Kiek ieskojau niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
skaiciau skaiciau kaip darote muilus (kokias gal tris dienas intensyviai prakarojau prie kompo) ir pagalvojau. darote muilus su kavos tirciais.plautis rankas gal ir gerai,bet gi visi tie kavos tirciai sukrenta i kanalizacija kriaukles. ar neuzkemsat vamzdziu? nes as tai asmeniskai juos supilu i siuksliu maisa ir puodeli nuo kavos jau issiplaunu beveik svaru.

ir gal kuri zinot kur alytuj yra pirkti to apta muilo. visur pralaksciau ir neradau ar cia tiesiog jau jo neuzsako is tiekeju.
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 12 28, 14:15)
Ausrele, medus pas mane tikras, siu metu, bet jau pastovejes, cukruotis pradejes, labai gerai gavosi, jau kai istirpinau baze tada pridejau alieju ir galiausia medu istirpinau ir supyliau, burokeliu sultis jau pabaigoje pyliau, bet ir tai 2 valgomus saukstus mazdaug 100 gramu muilo (bet norint marmura gauti, reikia burokeliu sultis 2 valgomus saukstus + 1 saukstas alyvuogiu aliejaus, pakaitinti siek tiek, kad persipintu aliejus ir sultys, tai padariau 10 - 20 sekundziu mikrobangu krosneleje ir tada supyliau i mase ir i indus kuriuos stingsta muiliukai)
Papildyta:
Labai gerai raudonai dazo, maltas pipiras (paprikos milteliai), saltalankiu sultys orandziniai dazo
Papildyta:
zalio molio milteliai kai chaki tokia spalva nudazo ir dar neblogai sveicia

ar tikrai reikejo 2saukstu, o ne saukstelius? nes man gavosi tamsiai violetiniai. ir marmuras nesigavo schmoll.gif nors dariau viska tiksliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele_s @ 2011 12 29, 19:42)
ar tikrai reikejo 2saukstu, o ne saukstelius? nes man gavosi tamsiai violetiniai. ir marmuras nesigavo schmoll.gif nors dariau viska tiksliai verysad.gif

as dejau 2 saukstus
Atsakyti
viska dariau pagal tavo recepta, bet kazkodel nesigavo... verysad.gif
gavosi tokie tamsiai violetiniai. Siaip pagalvojau kad norint isgaut tokia spalva naturaliu budu, turbut sunku butu, o cia pati kazkaip gavos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele_s: 30 gruodžio 2011 - 08:13
Ausrele, ir pas mane jie tamsoki gavosi tie marmuriukai, tik fotoaparatas ne perteikia taip kaip noreciau arba as fotografuoti dar su juo neismokau ir nemoku visu funkciju panaudoti biggrin.gif

Siandien virsiu kaip tik, tai paziuresiu kas ir kaip.

Viena panele bande daryti taip dar, paeme burokeliu sultis uzvirino kartu su aliejumi, pavire apie 1 minute, po to atvesino ir nepyle i bendra mase o ipyle po koki arbatini sauksteli gal nepilna i kiekviena formele kur stings muilai, ipyle ant dugno ir po to dejo muilo mase ir ismaise greitai viska nuo apacios i virsu irgi gavosi marmuriukai
Atsakyti
Su Naujaisiais!!!
Atsakyti
QUOTE(ViGaMa @ 2011 12 28, 20:07)
Noriu paklausti is kur perkate sarma?  4u.gif  Esu is Siauliu gal kas isduos paslapti kur butu galima jo nusipirkti? Kiek ieskojau niekur nerandu  doh.gif

man irgi labai idomu g.gif
Atsakyti
Apie muilo gamybą su šarmu ir jo pirkimus yra atskira tema. smile.gif
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS METAIS VISAS!!! user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, rašau čia nes Jūsų tema turbūt tinkamiausia.
Aš pati mėgstu gaminti muilą bet su šarmu, ir gavau dovanų knygų apie dekoratyvinio muilo gamybą, bėda ta, kad gavau 2 vienodas, ir norėčiau perleisti vieną, gal kuri susidomėtumėt šia knyga , prašom į AŽ jei domintų. 4u.gif
Atsakyti