Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

QUOTE(dolee @ 2012 01 26, 21:00)
DANGAP, man jie skaniai atrodo smile.gif)))) beje, kodel sakai, kad celiulitiniai? smile.gif

dėl sudėties, nes kavos tirščiai masažuoja, plius dėjau taukmedžio, medaus, jie švelnina oda. Kaip sakant pasidariau pagal savo poreikį
Atsakyti
Dar noriu pasitikslint dėl tų su kavos tirščiais (atleiskit, gal tiesiog nepaskaičiau, kur buvo apie tai kalbėta) - jūs padarot kavą, nupilat skystį, ir likusius tirščius į muilą sukrečiat, taip? g.gif

Aš dar nedarau naujų... kol kas idėjas generuoju biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(dolee @ 2012 01 26, 22:00)
CAPRI, pritariu kad palyginus su tais parduotuviniais tai brangoka taip, bet siaip malonumas, ir kas gali sau leist ir pomegi toki turi tai kodel gi ne smile.gif)

Na žinot.. kaip čia pasakius... blush2.gif aš tai kurį laiką aukojau pinigus ir leisdavau sau (atsisakydama geriau kažko kito) pirkt Loccitaine muila. Tai mazesnis (gramais neparasysiu tiksliai) kainuodavo 15 Lt, o didysis - 28 Lt (bet man rodos 500 g, ir uztekdavo kasdien abiem su vyru juo prausiantis - daugiau kaip mėnesiui..). Bet kokiu atveju ten esančius tokius, dviejų kvapų, tiesiog dievinu... wub.gif ir dabar jaučiu silpnybę jiems... biggrin.gif

Dar del ebay ir aš - rimtai gal kažkas iš ten kažką siunčiatės? ar iš Aroma zone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2012 01 27, 08:44)
Dar del ebay ir aš - rimtai gal kažkas iš ten kažką siunčiatės? ar iš Aroma zone?  g.gif

as viska siunciuosiu is ebay...netik kas suisije su muilais, bet viska...nuo kriaukliu iki sagu biggrin.gif Dievinu Ebay thumbup.gif bet as gyvenu ne LT tai nemanau,kad galeciau tau pagelbeti blush2.gif
Atsakyti
Reduxe, Aidax, Lolita-X, Gera, Ausrele-S, Dangap saunus muiliukai. 4u.gif

A.Ruta muiliukus su siuruokle dariau paprastai, supjausciau siuruokle idejau i vandeni, biski apdziovinau, ir i paprasta tupervare silikonine formele idejau, mergaites rase kad galima ir i jogurta indeli ideti, kai siuruokle dregna ji prisitaikys prie bet kokios formos.

O man debeseliai gavosi, ispradziu pagalvojau kad nesigavo, bet perpjausciau muiliuka pusiau ir pamaciau savo debeselius. biggrin.gif

Capri man irgi buvo uzejus vonios burbulu manija, dariau ir dariau, vis norejau su druska padaryti, bet man niseidavo istysdavo jie ir nors tu ka, labai ilgai rinkau info is neto ir supratau kad pas mus dregna namuose, druska sugeria dregme ir prasideda procesas. Dabar gaminu be druskos, paskutini karta dejau ozkos pieno miltelius tai gavosi liuks. bigsmile.gif
Atsakyti
O stai mano naujai kurti muiliukai biggrin.gif :

Kriaukle: skaidri baze, pelinis ir varinis zerutis, juros vejo kvapusis aliejus, glicerinas.

user posted image

Pyrageliai: skaidri, kremine , muilo baze, skolado, bananu, braskiu kvapusis aliejus, kakao milteliai, roziniai dazai, abrikosu kauliuku aliejus.

user posted image

Jau ruosiuos Valentino dienai

Sirdeles: skaidri muilo baze, raudoni dazai, glicerinas, sidabriniai ir raudoni blizguciai, roziu kvapusis aliejus.

user posted image

Paziurejau ELLmuile vel atsirado muilo formos thumbup.gif ir sirdeliu nauju yra thumbup.gif , begu daryti uzsakyma, savaitgali kursiu dovanas valentino dienai.
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2012 01 27, 15:23)

Man dar toli iki tokių grožybių doh.gif tie pyragėliai tai wub.gif
Aš pažiūrėjau ellmuile yra kiaušinio formą, reiks užsisakyti, bus muilo margučių smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai grazus muiliukai thumbup.gif

Kuri galetu atsiusti rekomendacija del nuolaidos is ellmuilas.lt?
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 01 27, 19:09)
Sveikos  4u.gif

Labai grazus muiliukai  thumbup.gif

Kuri galetu atsiusti rekomendacija del nuolaidos is ellmuilas.lt?

parašykit į až vardą pavardę ir el. paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ojei, Tubli, kokie grožiai wub.gif man tas su širdelėm išvis kažkoks nerealus.. cool.gif
Aš tai galvojau šiandien kažką pasidaryt, bet laabai graži diena, norisi išlėkt į lauką kiek su fotiku... tai vargu ar prie muilų prisėsiu.. na, nebent kai sutems biggrin.gif

Reikės ir man ruoštis vėl į ellmuilą dairytis ir užsisakyt... ale kad dar tų pinigų būtų tiek, kiek visokių norų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2012 01 28, 12:21)
ale kad dar tų pinigų būtų tiek, kiek visokių norų...  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Tubli saunus muiliukai. Su sirdelem tikrai valentiniskas wub.gif
Atsakyti
tubli, o kur pirkai ta forma su dviem sirdelem?
Atsakyti
Merginos, norėjau pradėti bet taip ir nesirįžau doh.gif turiu palmių aliejaus ir mango sviesto, be reikalo stovi. Galėčiau perleisti blush2.gif
Atsakyti