Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

QUOTE(Tubli @ 2012 02 01, 20:22)
Dezinfikavimo purskalas turi tikti, dar atrafau toki dalyka kad paciam inde kur istirpo muilo baze galima papurksti ir jau tada nuima burbulus, o kai baze uzpili i forma tada ju visai beveik nebuna.

Kas vazineja i Lenkija, parduotuvese parduod spirita 96 laipsniu, vyras parveze buteliuka. 

Muiliukus ivynioju i maistine plevele, saltai ju tikrai nereikia laikyti.

Laukiam muiliuku  smile.gif

aciu uz issamius atsakymus.... sian nieko negaminau, nes su vyresneliu bacila zarnyno pasigavom, tai ne kaip jauciuosi, ir mazajam dantys dygsta, tai jomajo.... bet dar sian padariau dar viena uzsakyma is ellmuilo ir gaminsiu gaminsiu gaminsiu smile.gif))))
Atsakyti
Sveikutes smile.gif tai va, idedu savo pirmus "blynus".....
user posted image

gavosi nelabai kaip.. tas dezinfekavimo skystis nieko negelbeja, burbuliuku daug susidaro, zodziu... ale nieko, tobulinsiuosi toliau, tik kazkur reikia rast to purskalo pirkti smile.gif
dar nemoku nei graziai pateikti kaip kad jus nei taip graziai daryti ir idomiai.... o dar du mazi pipirai aplinkui sukiojasi,tai tik skubinu kuo greiciau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
cia siandienos gaminys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 02 03, 15:59)

thumbup.gif šaunuolė
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2012 02 03, 17:38)
thumbup.gif šaunuolė

nu sitie ir man patiko smile.gif)) turiu ta knygute kaip daryti namuose muila, ir TUBLI berods tokius dare tai nukopijuot bandiau, tik spalvos kitokios.... ir kvapu per daug ipyliau doh.gif nes neturiu dar pipete, tai dziugstelejau nemazai...... tik vat del tu burbuliuku nesamone...
beje, dar norejau paklausti, turiu sausu dazu pirkus, nu ten raudoni paprikos berods milteliai, kaip su jais dirbti? nelb man gaunasi... su skystai tai liux daryt kazka, o su tais nzn kaip, ir beto jie netirpsta ar as nemoku ju tirpinti....
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 02 03, 17:20)
nu sitie ir man patiko smile.gif)) turiu ta knygute kaip daryti namuose muila, ir TUBLI berods tokius dare tai nukopijuot bandiau, tik spalvos kitokios.... ir kvapu per daug ipyliau  doh.gif  nes neturiu dar pipete, tai dziugstelejau nemazai......  tik vat del tu burbuliuku nesamone...
beje, dar norejau paklausti, turiu sausu dazu pirkus, nu ten raudoni paprikos berods milteliai, kaip su jais dirbti? nelb man gaunasi... su skystai tai liux daryt kazka, o su tais nzn kaip, ir beto jie netirpsta ar as nemoku ju tirpinti....

istirpink vandenyje smile.gif
Atsakyti
Dolee kazkodel pirmu tavo muiliuku nematau g.gif .
Antri tai labai faini thumbup.gif . Gaila kad netiko dezinfikatorius nuimti burbulus, nors Gera buvo imetusi nuoroda koki reikia pirkti, perziurek gal sioje o gal ankstesneje temoje buvo.
Sausus dazus reikia tirpdinti aliejuje, glicerine, nes muile jie nueis gabaliukais. Paskui ideti i muila ir praleisti per sieteli nes kitaip asmeniskai man nuseda daleles, tai darau per sieteli.
Zerutis tik muile tirpsta.
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2012 02 03, 18:37)
Dolee kazkodel pirmu tavo muiliuku nematau  g.gif .
Antri tai labai faini thumbup.gif . Gaila kad netiko dezinfikatorius nuimti burbulus, nors Gera buvo imetusi nuoroda koki reikia pirkti, perziurek gal sioje o gal ankstesneje temoje buvo.
Sausus dazus reikia tirpdinti aliejuje, glicerine, nes muile jie nueis gabaliukais. Paskui ideti i muila ir praleisti per sieteli nes kitaip asmeniskai man nuseda daleles, tai darau per sieteli.
Zerutis tik muile tirpsta.

va user posted image

kazkodel ten negerai ikele... smile.gif tai va, as tirpinau vandeny ir niekas nesigavo smile.gif sian bandysiu su tom bazem kur su alyvuogiu aliejum ir ozkos pienu turiu smile.gif
del dezinfekavimo - tai radau anytos kazkoki sena sp[irito buteliuka, persipyliau i ta ir isbandysiu smile.gif)
Atsakyti
dolee per sias dienas tikrai sauniai padirbejai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele_s @ 2012 02 03, 19:04)
dolee per sias dienas tikrai sauniai padirbejai thumbup.gif

aciu smile.gif tik man aitroki kvapai kuriuos turiu, kazkaip nepagalvojau sakydamasi doh.gif
beje, dar norejau paklausti, dar tirpinau su alyvuogiu aliejum muilo pagrinda, viskas tvarkoj gavosi, bet ipyliau dar avokadu aliejaus sauksteli arbatini, dar dazai tie, ir nestengsta niekas.... o toks geras gavosi su kavos pupelem... ir kaip kvepia kava... saltai stovi ir jokio stingimo... jauciu per daug alieju gavosi, ania? nu dar palaikysiu kelias dienas....
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 02 03, 19:08)
aciu smile.gif tik man aitroki kvapai kuriuos turiu, kazkaip nepagalvojau sakydamasi  doh.gif 
beje, dar norejau paklausti, dar tirpinau su alyvuogiu aliejum muilo pagrinda, viskas tvarkoj gavosi, bet ipyliau dar avokadu aliejaus sauksteli arbatini, dar dazai tie, ir nestengsta niekas.... o toks geras gavosi su kavos pupelem... ir kaip kvepia kava...  saltai stovi ir jokio stingimo... jauciu per daug alieju gavosi, ania? nu dar palaikysiu kelias dienas....

vargiai sustings g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 02 04, 02:10)
vargiai sustings  g.gif

nu tai va, kose tokia gavosi, ir per nakti nesustingo net balkone kur salta smile.gif o tai del aliejaus tikriausia cia taip? ka blogai dariau?
Atsakyti