QUOTE(Tubli @ 2012 02 08, 20:46)
Kad butu maziau burbuliuku reikia kad baze neuzvirtu, tai butinai nes tada ji praranda dali drekinamuju savybiu ir tada burbuliuku daug buna, maisyti letai su dideliu saukstu ir tame inde kur maisai papursk spirituku pries pilant i forma.
Dar pastebejau, kad balta baze maziau burbuliuoja ne skaidri.
O sirdute su raudonu moliu visai grazi spalva gavosi.
O kad baze menesi stingsta

. Tai ja visa menesi formoje ir reika laikyti? O gal agalima su paprasta baze pamaisyti, pabandik maza kieki paeksperementuok su proporcijomis, vis geriau nei ismesti.
O zeruti tai paprasta iberti baze labai labai maza kieki ant peilio galiuko ir pamaisyti jis istirpsta. Arba galma itrinti Reljefus muiliuke labai graziai buna, Tavo sirdele itrinti grazu butu.
o as zn su sakute maisau

ir labai greitai tai kai suburbuliuoja ten man

atrodo neuzverda, bet turbut uzverda viskas..... dekui uz pamokymus

ten i sirdute tai ir raudonu dazu ilasinau pora lasiuku, nes nebutu buvus tokia spalva, o is apacios antras sluoksnis tai maisiau visas tris melyna, raudona ir violetine, tai tokia idomi spalva gavosi

o zeruti galvojau taip barstyti reikia, bandziau, nesigauna niekaip, dabar suprantu kai paaiskinai

)
ryt darysiu su siuruokle ta ar kaip ji vadinasi, gi mazimoj radau

) pasirodo ten paciu paciausia kempine supakuota, radau viena storesne kita siauresne, tai pasiemiau siauresne pabandyti

sian pamirsau kad pirkau, dar liko skaidrios bazes tai ryt kazka sugalvosiu
o kaip itrinti ten reikia tuos reljefus? man irgi grazu, ir macius, bet paprasciausia su pirstu ar kaip?
Papildyta:
o ta baze taip ir raso, kad laikyti formoje apie mensi laiko, kada iosgaruoja visas vanduo, nes ja sutarkuoju, tada reikia pilti verdancio vandens, maisyti, maistyti, maisti ir dar karta maisyti, kol galiausia ilgai tirpinant gaunasi vientisa mase, tada pridedi ko nori ir supili i forma

dar ziurejau balkone ta savo darba, tai minkstas

tipo vis pirstu paspausti reikia, jai jau nesispaudzia, kieta, vadinasi galima imti

ir sukrito jau ji man, maziau nei buvau supylusi