Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

QUOTE(Tubli @ 2012 02 10, 23:29)
Kaip isradingai.  4u.gif Pati paprasciausia skysta muila tiesiog sumaisai su baze, o kokiom proporcijom? O vaisiai tai is leduku formos, a ne?

Pati ilgai jeskojau informacijos internete. Taip, skysta muila sumaisiau ir suplakiau su baze, darau is akiu. Vaisiai is leduku formos.
Atsakyti
Sveikos muilavirės smile.gif kątik pabaigiau skaityt visas temutes, lėksiu sakytis ingridientų ir prisijungsių prie jūsų smile.gif
iškilo tik vienas klausimėlis, o kaip su muilo galiojimo laiku? g.gif
beje, galkuri galėtumėte man atsiųsti ellmuilas rekomendaciją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2012 02 13, 01:12)
beje, galkuri galėtumėte man atsiųsti ellmuilas rekomendaciją? smile.gif

atsiųskit savo vardą, pavardę ir email į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 13 vasario 2012 - 09:06
O kurinors bandėt bazę iš Ekogijos? Kaip jos kokybė lyginant su ellmuilo baze? Labai nesinori kad pirmas blynas labai prisviltų blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2012 02 13, 16:02)
O kurinors bandėt bazę iš Ekogijos? Kaip jos kokybė lyginant su ellmuilo baze? Labai nesinori kad pirmas blynas labai prisviltų  blush-anim-cl.gif

man geresnė ellmuil'o pasirodė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif nu jau keksiuku grozis lotuliukas.gif tikrai norisi suvalgyti smile.gif)))) o kaip praustis su tokiais? nu ta minksta baze ji jauciu nuslenka iskarto? ar ne? as kolkas neturiu bazes, tai nk nedarau, o ir apsirge vel, tai nesinori nk daryti... bet siaip visiem labai patiko mano muiliukai smile.gif kai kuriuos supjausciau pabandyt daviau thumbup.gif sakiau jai nores dar pagaminsiu smile.gif))

del muolo galiojimo nk negaliu pasakyti, bet manau jis ilgokai galioja gal smile.gif ar gali pasent muilas? jai gerom salygom laikomas tai gal viskas gerai ten su juo buna smile.gif))
Atsakyti
labai laukiu kada virti galėsiu, jau turiu galvoj susikūrusi vaizdinį ko noriu smile.gif belieka sulaukti prekyčių ir tada virti, žudantis laukimas doh.gif
Atsakyti
dolee Aciu! Cia ne minksta baze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 14 vasario 2012 - 07:42
QUOTE(Gera @ 2012 02 14, 08:41)
dolee Aciu! Cia ne minksta baze.

aj, tai ne taip supratau smile.gif) bet vistiek, su tokiais gaila butu praustis smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2012 02 10, 19:09)
O cia mano keksiukai  smile.gif  user posted image

Nerealūs wub.gif
Labai išradingai thumbup.gif
Atsakyti
O čia mano muiliukas meilės dienai
user posted image
Klaidos matosi plika akim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 02 14, 13:00)
O čia mano muiliukas meilės dienai

Koks mielas muiliukas thumbup.gif

As vakar is amazon.co.uk uzsisakiau muilo bazes ir siandien jau 8 ryto pastininkas pasibelde i duris. Idomu kaip kokybe bus mastau.gif nes kaina tai gera - 1kg baltos £6, o skaidrios emiau 2kg £11.
Atsakyti