Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

Gal gali papasakoti kaip juros veja gaminai? tos baltos bangeles m.... tokios nuostabios! 4u.gif pirmiausia pylei balta muilo baze?
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 09 28, 13:26)
Sveikos, darbštuolės;) Norėjau paklausti, kur būtų galima įsigyti natūralios šiūruoklės? Ar vienintelis būdas yra pačiai užsiauginti?smile.gif

Kodėl man niekas neatsako sad.gif
Atsakyti
tu turi omenyje ta lufta ar kaip ji ten vadinasi? smile.gif tokia kur kaip kempine buna?
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2011 10 04, 21:13)
Keliam tema  smile.gif

Gera kaip grazu, 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Visi muiliukai labai grazus, net sunku issirinkti labiausiai patikusi.

QUOTE(VaidaDim @ 2011 10 04, 21:13)
Kodėl man niekas neatsako 

As tai nezinau verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgute2000 @ 2011 10 05, 12:38)
tu turi omenyje ta lufta ar kaip ji ten vadinasi? smile.gif tokia kur kaip kempine buna?

Kito pavadinimo nežinau, bet žinau, kad iš jų daro kempines, o į muilus deda, kad jie turėtų šveičiamųjų savybių... Štai ko aš labai noriu:
user posted image
Atsakyti
Pries pora dienu kaiptik tokia nusipirkau smile.gif mokejau gal apie 5lt smile.gif jei esi vilniete tai gali rasti parko outlet parduotuveje smile.gif o seip kazkada dar droge esu maciusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2000 @ 2011 10 05, 16:40)
Pries pora dienu kaiptik tokia nusipirkau smile.gif mokejau gal apie 5lt smile.gif jei esi vilniete tai gali rasti parko outlet parduotuveje smile.gif o seip kazkada dar droge esu maciusi smile.gif

O kokioje butent parduotuveje, ten ju daug? Irgi nupirkciau, noriu muiliuku pridaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Pirkau "martina" ten kur ivairios kosmetikos prekes
Atsakyti
ruteliauskas "Frezija" - Muilo bazė (Anglija), alyvuogių aliejus, žaliasis molis, frezijų kvapusis aliejus, maistiniai dažai. jurgute2000 Taip , pirmiausia pyliau balta muilo baze. VaidaDim rasiau jau anksciau kad natūrali šiūruoklė - Natural Loofa (Luffa) pirkau pardotuvej "Viskas uz 1euro" ir kainavo maziau 5Lt. Tubli ,merginuke Aciu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2000 @ 2011 10 05, 15:26)
Pirkau "martina" ten kur ivairios kosmetikos prekes

QUOTE(Gera @ 2011 10 05, 17:06)
VaidaDim rasiau jau anksciau kad natūrali šiūruoklė - Natural Loofa (Luffa) pirkau pardotuvej "Viskas uz 1euro" ir kainavo maziau 5Lt.  Tubli ,merginuke Aciu!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai ačiū už informacijąwink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kuri yra susidurusi su toka beda ir zino ka darau ne taip? Kai istirpinu balta muilo baze ir ja ilasinu aliejaus, kvapu truputi pradedu maisyt ir man ja labai greit sutraukia, is pradziu tarsi kazkokia plevele uzsideda o paskui viska sutraukia, cia kazkur per 30 sekundziu, su skaidria muilo baze dar ne karto taip nebuvo :/ nors ja ir dar biski palaikau kad pravestu o su balta visada tenka skubeti kad jos nesutrauktu...
Atsakyti
QUOTE(jurgute2000 @ 2011 10 08, 13:50)
Sveikos smile.gif gal kuri yra susidurusi su toka beda ir zino ka darau ne taip? Kai istirpinu balta muilo baze ir ja ilasinu aliejaus, kvapu truputi pradedu maisyt ir man ja labai greit sutraukia, is pradziu tarsi kazkokia plevele uzsideda o paskui viska sutraukia, cia kazkur per 30 sekundziu, su skaidria muilo baze dar ne karto taip nebuvo :/ nors ja ir dar biski palaikau kad pravestu o su balta visada tenka skubeti kad jos nesutrauktu...

Ar vienodai buna ikaitusi baze, ir ar kiekiai skaidrios ir baltos panasus? Nes jeigu mazai gramu bazes istipdai, tai ji sustingsta labai greitai, galima sakyti momentaliai, suktis reikia kaip bitutei. Parasyk kiek gramu tirpdai baltos ir skaidrios 4u.gif
Atsakyti