QUOTE(VaidaDim @ 2011 09 28, 13:26)
Sveikos, darbštuolės;) Norėjau paklausti, kur būtų galima įsigyti natūralios šiūruoklės? Ar vienintelis būdas yra pačiai užsiauginti?

Kodėl man niekas neatsako

QUOTE(Gera @ 2011 10 04, 21:13)
Keliam tema

Gera kaip grazu,

QUOTE(VaidaDim @ 2011 10 04, 21:13)
Kodėl man niekas neatsako
As tai nezinau

QUOTE(jurgute2000 @ 2011 10 05, 12:38)
Kito pavadinimo nežinau, bet žinau, kad iš jų daro kempines, o į muilus deda, kad jie turėtų šveičiamųjų savybių... Štai ko aš labai noriu:

QUOTE(jurgute2000 @ 2011 10 05, 16:40)
Pries pora dienu kaiptik tokia nusipirkau
mokejau gal apie 5lt
jei esi vilniete tai gali rasti parko outlet parduotuveje
o seip kazkada dar droge esu maciusi 

O kokioje butent parduotuveje, ten ju daug? Irgi nupirkciau, noriu muiliuku pridaryti

ruteliauskas "Frezija" - Muilo bazė (Anglija), alyvuogių aliejus, žaliasis molis, frezijų kvapusis aliejus, maistiniai dažai. jurgute2000 Taip , pirmiausia pyliau balta muilo baze. VaidaDim rasiau jau anksciau kad natūrali šiūruoklė - Natural Loofa (Luffa) pirkau pardotuvej "Viskas uz 1euro" ir kainavo maziau 5Lt. Tubli ,merginuke Aciu!

QUOTE(jurgute2000 @ 2011 10 05, 15:26)
Pirkau "martina" ten kur ivairios kosmetikos prekes
QUOTE(Gera @ 2011 10 05, 17:06)
VaidaDim rasiau jau anksciau kad natūrali šiūruoklė - Natural Loofa (Luffa) pirkau pardotuvej "Viskas uz 1euro" ir kainavo maziau 5Lt. Tubli ,merginuke Aciu!

Labai ačiū už informaciją

Sveikos
gal kuri yra susidurusi su toka beda ir zino ka darau ne taip? Kai istirpinu balta muilo baze ir ja ilasinu aliejaus, kvapu truputi pradedu maisyt ir man ja labai greit sutraukia, is pradziu tarsi kazkokia plevele uzsideda o paskui viska sutraukia, cia kazkur per 30 sekundziu, su skaidria muilo baze dar ne karto taip nebuvo :/ nors ja ir dar biski palaikau kad pravestu o su balta visada tenka skubeti kad jos nesutrauktu...

QUOTE(jurgute2000 @ 2011 10 08, 13:50)
Sveikos
gal kuri yra susidurusi su toka beda ir zino ka darau ne taip? Kai istirpinu balta muilo baze ir ja ilasinu aliejaus, kvapu truputi pradedu maisyt ir man ja labai greit sutraukia, is pradziu tarsi kazkokia plevele uzsideda o paskui viska sutraukia, cia kazkur per 30 sekundziu, su skaidria muilo baze dar ne karto taip nebuvo :/ nors ja ir dar biski palaikau kad pravestu o su balta visada tenka skubeti kad jos nesutrauktu...

Ar vienodai buna ikaitusi baze, ir ar kiekiai skaidrios ir baltos panasus? Nes jeigu mazai gramu bazes istipdai, tai ji sustingsta labai greitai, galima sakyti momentaliai, suktis reikia kaip bitutei. Parasyk kiek gramu tirpdai baltos ir skaidrios