Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

Sveikos 4u.gif jungiuos ir aš į jūsų būrelį... Va šiandien nenusipirkau muilo, bet ryt is pat ryto bėgu į parduotuvę ir popiet gal jau ir turėsiu ką parodyt... Aišku ne tokius grožius kaip jūsų, bet kaip antram blynui gal kažkas gausis blush2.gif
Pirmą kartą darant man muilas neišsilydė ir poto formelėse nesulipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mopsa @ 2011 10 21, 21:02)
Sveikos  4u.gif jungiuos ir aš į jūsų būrelį... Va šiandien nenusipirkau muilo, bet ryt is pat ryto bėgu į parduotuvę ir popiet gal jau ir turėsiu ką parodyt... Aišku ne tokius grožius kaip jūsų, bet kaip antram blynui gal kažkas gausis  blush2.gif
Pirmą kartą darant man muilas neišsilydė ir poto formelėse nesulipo  doh.gif

Prasome,prasome, 4u.gif , laukiame rezultato. Sekmes darbuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 21, 17:26)
gal nuorodele, kaip tas hermetikas atrodo unsure.gif , cia gal kaip ''senukuose'' buna?
kai isbandysi butinai pasirodyk, kas gavosi per forma tongue.gif

Tikrai taip, tokie kaip senukuose būna;)
Aš vakar pirmąjį blyną kepiau, perlydžiau paprasčiausią muilą paėmusi, bazių dar nenorėjau gadinti:) Kol kas stingsta, labai bijau, kad gali nesustingti, baisiai nekantri esu:)
Atsakyti
as kazkada bandziau darytis forma is hermetiko, tai niekas nesigavo. Apliejau vaikiska zaisliuka hermetiku. Pati forma dziuvo labai ilgai (apie menesi) ir nenorejo isisimti viduje esantis zaisliukas, na vienu zodiu buvo visiskas pravalas verysad.gif . Sakau, gal spec, koks turi buti tas hermetikas?
Atsakyti
Turiu klausimėlį:
Gal kas galit pasakyt kiek panašiai džiūsta muiliukas perlydytas iš vaikiško muilo?
Atsakyti
QUOTE(mopsa @ 2011 10 22, 21:14)
Turiu klausimėlį:
Gal kas galit pasakyt kiek panašiai džiūsta muiliukas perlydytas iš vaikiško muilo?

as bent pradedu naudoti po savaites, bet kiek skaiciau tai galima tiek ir nelaukti, nes jis labai greitai sukieteja mirksiukas.gif.Jei noras yra, tai ir ta pacia diena galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 23 spalio 2011 - 09:35
Aš katik parsinečiau germetiko, tai pamėginsiu dabar ant bet ko jo papurkšti... Pas mane muilas džiūsta jau antra diena, bet vis dar pominšktis... Manau džiūvimas priklauso nuo to, kiek vandens buvo sunaudota, dar kokia temperatūra namuose...
Atsakyti
labai priklauso ir kiek riebalo dejiai mirksiukas.gif , kuo daugiau tuo minkstenis muilas bus
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 23, 12:21)
labai priklauso ir kiek riebalo dejiai  mirksiukas.gif , kuo daugiau tuo minkstenis muilas bus

Aš dėjau ant 200 g muilo 2 valgomus šaukštus aliejaus smile.gif Tikiuos neperdaug, taip buvo parašyta knygoje smile.gif Atpjoviau šiandien nuo didelio gabalo nedidukę skiltelę muilo, tai ji per pusdienį jau taip neblogai ir apdžiuvo man smile.gif Sakau, gal reik muilą pakabinti prie gyvatuko, kažin ar toks džiovinimas nepakenks pačiam muilui... Pas mus namuose dar šildymas neįjungtas, tai sunku tam muilui ir džiūti...
Atsakyti
as tai pjaustau dar nespejusi gerai apziuti, nes neliau gali negrziai atsipjauti g.gif , bet jau as taip galvociau
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

paskaitinėjus jūsų temą, pasidarė įdomu pabandyti pasigaminti alyvuogių aliejaus arba kokosų aliejaus muiliuką. Koks papraščiausias ir greičiausias receptas tokiai pirmakartei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 24, 17:55)
Sveiki  4u.gif

paskaitinėjus jūsų temą, pasidarė įdomu pabandyti pasigaminti alyvuogių aliejaus arba kokosų aliejaus muiliuką. Koks papraščiausias ir greičiausias receptas tokiai pirmakartei?  ax.gif

tikriausiai nori pasigaminti muila su sarmu mirksiukas.gif , nes sioje temoje diskutuojame apie muiliuku perlydyma 4u.gif

cia gali pasiskaitineti kaip gaminamas muilas su sarmu http://www.supermama...howtopic=764972
Atsakyti