Pirmą kartą darant man muilas neišsilydė ir poto formelėse nesulipo
Sveikos
jungiuos ir aš į jūsų būrelį... Va šiandien nenusipirkau muilo, bet ryt is pat ryto bėgu į parduotuvę ir popiet gal jau ir turėsiu ką parodyt... Aišku ne tokius grožius kaip jūsų, bet kaip antram blynui gal kažkas gausis
QUOTE(mopsa @ 2011 10 21, 21:02)
Sveikos
jungiuos ir aš į jūsų būrelį... Va šiandien nenusipirkau muilo, bet ryt is pat ryto bėgu į parduotuvę ir popiet gal jau ir turėsiu ką parodyt... Aišku ne tokius grožius kaip jūsų, bet kaip antram blynui gal kažkas gausis
Prasome,prasome,
QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 21, 17:26)
gal nuorodele, kaip tas hermetikas atrodo
, cia gal kaip ''senukuose'' buna?
kai isbandysi butinai pasirodyk, kas gavosi per forma
kai isbandysi butinai pasirodyk, kas gavosi per forma
Tikrai taip, tokie kaip senukuose būna;)
Aš vakar pirmąjį blyną kepiau, perlydžiau paprasčiausią muilą paėmusi, bazių dar nenorėjau gadinti:) Kol kas stingsta, labai bijau, kad gali nesustingti, baisiai nekantri esu:)
as kazkada bandziau darytis forma is hermetiko, tai niekas nesigavo. Apliejau vaikiska zaisliuka hermetiku. Pati forma dziuvo labai ilgai (apie menesi) ir nenorejo isisimti viduje esantis zaisliukas, na vienu zodiu buvo visiskas pravalas
. Sakau, gal spec, koks turi buti tas hermetikas?
QUOTE(mopsa @ 2011 10 22, 21:14)
Turiu klausimėlį:
Gal kas galit pasakyt kiek panašiai džiūsta muiliukas perlydytas iš vaikiško muilo?
Gal kas galit pasakyt kiek panašiai džiūsta muiliukas perlydytas iš vaikiško muilo?
as bent pradedu naudoti po savaites, bet kiek skaiciau tai galima tiek ir nelaukti, nes jis labai greitai sukieteja
Aš katik parsinečiau germetiko, tai pamėginsiu dabar ant bet ko jo papurkšti... Pas mane muilas džiūsta jau antra diena, bet vis dar pominšktis... Manau džiūvimas priklauso nuo to, kiek vandens buvo sunaudota, dar kokia temperatūra namuose...
labai priklauso ir kiek riebalo dejiai
, kuo daugiau tuo minkstenis muilas bus
QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 23, 12:21)
Aš dėjau ant 200 g muilo 2 valgomus šaukštus aliejaus
as tai pjaustau dar nespejusi gerai apziuti, nes neliau gali negrziai atsipjauti
, bet jau as taip galvociau
Sveiki
paskaitinėjus jūsų temą, pasidarė įdomu pabandyti pasigaminti alyvuogių aliejaus arba kokosų aliejaus muiliuką. Koks papraščiausias ir greičiausias receptas tokiai pirmakartei?
paskaitinėjus jūsų temą, pasidarė įdomu pabandyti pasigaminti alyvuogių aliejaus arba kokosų aliejaus muiliuką. Koks papraščiausias ir greičiausias receptas tokiai pirmakartei?
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 24, 17:55)
Sveiki
tikriausiai nori pasigaminti muila su sarmu
cia gali pasiskaitineti kaip gaminamas muilas su sarmu http://www.supermama...howtopic=764972