Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

user posted image
Atsakyti
dolee, gražūs muiliukai thumbup.gif Širdutę, kaip matau, pavyko dviejų spalvų padaryti mirksiukas.gif

Aš šiandien irgi gaminau muilus - anytai dovanų. Tegu paguli per naktį, o paskui nufotografuosiu ax.gif
Atsakyti
Mmm... kiek vel visokiu groziu pridejot thumbup.gif
As irgi jau noriu ka naujo pasidaryt, bet kad dar nesunaudoti senieji ax.gif
Atsakyti
dolee Aciu! 4u.gif Dvi mases pilant turi buti vienodos temperaturos, ne labai karsta.
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš su savo naujausiais muilais ax.gif Medaus kvapo. Atiteko anytai dovanų. Dar planavau su geltonu moliu į šį rinkinuką padaryti, bet vyras skubėjo nuvežti, tai liko rinkinukas tik iš dviejų ax.gif

user posted image

Dabar planuose bandyti gaminti žalius (su petražolių milteliais) ax.gif
Atsakyti
VaiVi iškart pamačios galvoj suskamba-medus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2012 03 05, 17:55)
VaiVi iškart pamačios galvoj suskamba-medus  wub.gif

aciuks.gif Optinė apgaulė mirksiukas.gif Tas ilgasis su vaško gabalėliais. Dukrytė dėliojo (labai norėjo padėti močiutei muiliuką gaminti), bet jie visi į paviršių išplaukė - kai muilas pasivertė, liko ant dugno. Nebesimato visai tų vaško gabalėlių - tiesiog vienspalvis medumi kvepiantis muiliukas. Neįvynioto net ir nefotografavau - nebūtų toks gražus kaip įvyniotas ax.gif
Atsakyti
freziju muiliukas
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2012 03 05, 22:23)

na jau grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2012 03 05, 21:23)
freziju muiliukas

Įsivaizduoju kaip skaniai kvepia wub.gif Mano kitame pirkinyje irgi yra numatytas frezijų kvapusis aliejus ax.gif Ar kvapas tikrai kaip frezijų? Ar pakankamai intensyvus?
Man taip sunku išsirinkti internetu užsisakant ax.gif Pvz., medaus tai geras kvapas. Kas pauosto muilą net klausia, ar tikro medaus dėta.

Merginos, pasidalinkit savo pastebėjimais apie kvapus iš ellmuilas.lt mirksiukas.gif Po truputį apsvarstau naują krepšelį...
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 03 05, 22:06)

Merginos, pasidalinkit savo pastebėjimais apie kvapus iš ellmuilas.lt mirksiukas.gif Po truputį apsvarstau naują krepšelį...

Labai skanus kramtomosios gumos kvapas-vaikiškam muiliukui faina jį dėt wub.gif
Jūros vėjo-toks sodrus, vyriškas-tai mylimam tetukui ar vyrui muiliukui pats tas thumbup.gif
Ir geltonųjų apelsinų labai skanus wub.gif
Levandų ir angliškų rožių man fiak, nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 03 05, 18:11)
Pasirodysiu ir aš su savo naujausiais muilais ax.gif Medaus kvapo. Atiteko anytai dovanų. Dar planavau su geltonu moliu į šį rinkinuką padaryti, bet vyras skubėjo nuvežti, tai liko rinkinukas tik iš dviejų ax.gif

user posted image

Dabar planuose bandyti gaminti žalius (su petražolių milteliais) ax.gif

QUOTE(akwariuma @ 2012 03 05, 22:23)
freziju muiliukas
user posted imageuser posted image

tobula wub.gif
o kaip išgaunat kvapą - ar dedat kvapuji aliejų ar kaip? g.gif
aš vakar irgi su dukra gaminau kaziuko mugei, kaip pirmas blynas tai gavos thumbup.gif tik nepavyko su spalvų liejimu blush2.gif
Atsakyti