Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr66

Is kazkokiu cia patarimu as prisimenu kad sonu jokiu budu netepti,o dugna tik popieriumi nejau as kazka maisau,nes paskutiniu metu nebetepu apvalios formos sonu ir viskas liuks
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 27, 16:50)
na stai mano vargo vakariene smile.gif islygint virsaus nemokejau... sad.gif puosiau beze ir cukrinem gelytem smile.gif

kampas fotografavimo ne tas ir aš būčiau smulkesnes gėlytes dėjusi labiau glausčiau ir arčiau didesniųjų g.gif tada ta kompozicija nebūtų tokia "išplaukusi" ant viso torto paviršiaus smile.gif nes papuošimai su kremu irgi priduoda to "pilnumo" jausmo ir uždėjus gėlytes, tada visko šiek tiek per daug g.gif gal dar truputį kitaip žiūrisi, nes tortas mažesnio skersmens, o maketas didesnis buvo g.gif bet žodžiu vistiek šaunuolė, kad darai, stengiesi ir nori mokytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 07 27, 20:41)
turiu klausimeli, gal kuri gali atsakyti, kazkada buvo apie tai kalbeta bet paskaiciau ir gerai neisidemejau. noriu  daryti pastilaza dengimui ir deti kakavos, tai jos deti vietoje cukraus pudros( bent lyg taip pamenu) ar vietoje krakmolo, nes noriu mases rudos. sokoladines mases nedarysiu,nes neturiu tu saldainiuku.
gal kas galetu atsakyti jei prisimena ka nors apie tai. aciu labai

Aktualus klausimas, kiek beieškojau, radau tik čia kalbama apie tai, kad dažytos rožės. , tačiau kokiu santykiu, ne doh.gif

Prašau, patarkite, kur daugiau apie tai paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 07 28, 05:50)
Is kazkokiu cia patarimu as prisimenu kad sonu jokiu budu netepti,o dugna tik popieriumi nejau as kazka maisau,nes paskutiniu metu nebetepu apvalios formos sonu ir viskas liuks

tikrai niekuo nereik tepti,tik popieriaus y dugna ytieskit ir viskas.....
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 07 28, 09:13)
Aktualus klausimas, kiek beieškojau, radau tik čia kalbama apie tai, kad dažytos rožės. , tačiau kokiu santykiu, ne doh.gif

Prašau, patarkite, kur daugiau apie tai paskaityti.

vietoj cukraus pudros reikia dėti Dancuker šokoladinę cukraus pudrą - labai neblogai.
Papildyta:
QUOTE(sypseneleee @ 2011 07 28, 06:50)

šonų nereikia tepti, nes biskvitinė tešla nučiuožia, užtenka pabarstyti miltais, džiūvėsiais ar manų kruopom.
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 07 28, 10:03)
kampas fotografavimo ne tas ir aš būčiau smulkesnes gėlytes dėjusi labiau glausčiau ir arčiau didesniųjų  g.gif  tada ta kompozicija nebūtų tokia "išplaukusi" ant viso torto paviršiaus  smile.gif  nes papuošimai su kremu irgi priduoda to "pilnumo" jausmo ir uždėjus gėlytes, tada visko šiek tiek per daug  g.gif  gal dar truputį kitaip žiūrisi, nes tortas mažesnio skersmens, o maketas didesnis buvo  g.gif  bet žodžiu vistiek šaunuolė, kad darai, stengiesi ir nori mokytis  4u.gif

aciu labai uz nuomone, va to man ir reikia, kad cia jus pasakytumet viska ka manot, nes namie tai man jau bloga...oi kaip grazu kaip grazu...ir niekas teisybes nepasako smile.gif aciukas smile.gif
Atsakyti
Įdėsiu dar vieną savo tortuką, turbūt paskutinį prieš ilgas atostogas mirksiukas.gif Pailsėsite nuo manęs smile.gif

"Liūtas - karalius":
user posted image
Viduje - tortas Snikersas, papuošimai - pastilažas, šokoladinė saldainių masė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 28 liepos 2011 - 11:29
migle, niekaip neatsiziuriu Jusu figureliu, jau tokios tikroviskos, atrodo zaisliukai uzdeti, sakau labai nuosirdiai musu tortukai spindi gera nuotaika ir siluma wub.gif
Atsakyti
Migle, kaži ar mes norime ilsėtis nuo jūsų grožių lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Migle79,2011 07 28, 12:28]
Įdėsiu dar vieną savo tortuką, turbūt paskutinį prieš ilgas atostogas mirksiukas.gif Pailsėsite nuo manęs smile.gif

"Liūtas - karalius":
nu,jomajo 2.gif ir kiek laiko kepate tortus?mums taip turbut dar meteliu.....30 nepadaryt frusty.gif zaviuosi Jusu darbais-TOBULA mega_shok.gif
Atsakyti
[quote=Migle79,2011 07 28, 13:28]

fantastika... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Migle79 nepakartojama toks fainutis liutukas ,kaip tikras zaisliukas net sypsenele matosi jo veide,toks gerietis atrodo,net mano 2 sunus pamate su pirsciuku parode ir sako WAU ...wau reiskia wau net maziam vaikui...
Aciu uz patarimus....Kaip reikia pradeti daryti gelytes,ech kazkokia apdujusi jauciuosi....
Atsakyti