Is kazkokiu cia patarimu as prisimenu kad sonu jokiu budu netepti,o dugna tik popieriumi nejau as kazka maisau,nes paskutiniu metu nebetepu apvalios formos sonu ir viskas liuks
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 27, 16:50)
na stai mano vargo vakariene
islygint virsaus nemokejau...
puosiau beze ir cukrinem gelytem 

kampas fotografavimo ne tas ir aš būčiau smulkesnes gėlytes dėjusi labiau glausčiau ir arčiau didesniųjų

QUOTE(zibute77 @ 2011 07 27, 20:41)
turiu klausimeli, gal kuri gali atsakyti, kazkada buvo apie tai kalbeta bet paskaiciau ir gerai neisidemejau. noriu daryti pastilaza dengimui ir deti kakavos, tai jos deti vietoje cukraus pudros( bent lyg taip pamenu) ar vietoje krakmolo, nes noriu mases rudos. sokoladines mases nedarysiu,nes neturiu tu saldainiuku.
gal kas galetu atsakyti jei prisimena ka nors apie tai. aciu labai
gal kas galetu atsakyti jei prisimena ka nors apie tai. aciu labai
Aktualus klausimas, kiek beieškojau, radau tik čia kalbama apie tai, kad dažytos rožės. , tačiau kokiu santykiu, ne

Prašau, patarkite, kur daugiau apie tai paskaityti.
QUOTE(sypseneleee @ 2011 07 28, 05:50)
Is kazkokiu cia patarimu as prisimenu kad sonu jokiu budu netepti,o dugna tik popieriumi nejau as kazka maisau,nes paskutiniu metu nebetepu apvalios formos sonu ir viskas liuks
tikrai niekuo nereik tepti,tik popieriaus y dugna ytieskit ir viskas.....
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 07 28, 09:13)
Aktualus klausimas, kiek beieškojau, radau tik čia kalbama apie tai, kad dažytos rožės. , tačiau kokiu santykiu, ne

vietoj cukraus pudros reikia dėti Dancuker šokoladinę cukraus pudrą - labai neblogai.
Papildyta:
QUOTE(sypseneleee @ 2011 07 28, 06:50)
šonų nereikia tepti, nes biskvitinė tešla nučiuožia, užtenka pabarstyti miltais, džiūvėsiais ar manų kruopom.
QUOTE(*monikute* @ 2011 07 28, 10:03)
kampas fotografavimo ne tas ir aš būčiau smulkesnes gėlytes dėjusi labiau glausčiau ir arčiau didesniųjų
tada ta kompozicija nebūtų tokia "išplaukusi" ant viso torto paviršiaus
nes papuošimai su kremu irgi priduoda to "pilnumo" jausmo ir uždėjus gėlytes, tada visko šiek tiek per daug
gal dar truputį kitaip žiūrisi, nes tortas mažesnio skersmens, o maketas didesnis buvo
bet žodžiu vistiek šaunuolė, kad darai, stengiesi ir nori mokytis 

aciu labai uz nuomone, va to man ir reikia, kad cia jus pasakytumet viska ka manot, nes namie tai man jau bloga...oi kaip grazu kaip grazu...ir niekas teisybes nepasako

Įdėsiu dar vieną savo tortuką, turbūt paskutinį prieš ilgas atostogas
Pailsėsite nuo manęs
"Liūtas - karalius":

Viduje - tortas Snikersas, papuošimai - pastilažas, šokoladinė saldainių masė.

"Liūtas - karalius":

Viduje - tortas Snikersas, papuošimai - pastilažas, šokoladinė saldainių masė.
migle, niekaip neatsiziuriu Jusu figureliu, jau tokios tikroviskos, atrodo zaisliukai uzdeti, sakau labai nuosirdiai musu tortukai spindi gera nuotaika ir siluma

Migle, kaži ar mes norime ilsėtis nuo jūsų grožių

[quote=Migle79,2011 07 28, 12:28]
Pailsėsite nuo manęs
"Liūtas - karalius":
nu,jomajo
ir kiek laiko kepate tortus?mums taip turbut dar meteliu.....30 nepadaryt
zaviuosi Jusu darbais-TOBULA

"Liūtas - karalius":
nu,jomajo

[quote=Migle79,2011 07 28, 13:28]
Pailsėsite nuo manęs
fantastika...

fantastika...

Migle79 nepakartojama toks fainutis liutukas ,kaip tikras zaisliukas net sypsenele matosi jo veide,toks gerietis atrodo,net mano 2 sunus pamate su pirsciuku parode ir sako WAU ...wau reiskia wau net maziam vaikui...
Aciu uz patarimus....Kaip reikia pradeti daryti gelytes,ech kazkokia apdujusi jauciuosi....
Aciu uz patarimus....Kaip reikia pradeti daryti gelytes,ech kazkokia apdujusi jauciuosi....