Troskinta vistiena su morkomis ir pievagrybiais
Reikes:
375 g vistienos file
25 g cesnaku
160 g svogunu
160 g morku
250 g ruduju pievagrybiu
druskos, pipiru, dziovintu zoleliu misinio (krapai, petrazole, raudonelis ir pan.).
Gaminimas:
vistiena supjaustyti nedideliais gabaleliais, cesnakus ir svoguna susmulkinti, morkas supjaustyti griezineliais. I puoda deti vistiena su morkomis, ipilti vandens, kad apsemtu. Iberti druskos, pipiru ir dz. zoleliu. Uzvirus sumazinti ugni ir troskinti kol morkos suminkstes.
Keptuvej pakepinti susmulkintus svogunus, cesnakus. Pradejus jiems minksteti suberti griezineliais supjaustytus pievagrybius, pakepinti ir viska supilti i vistiena su morkomis. Ismaisyti ir dar siek tiek patroskinti ir patiekti. Skanaus!