Mėgstamus makaronus išverdu pagal instrukcija ant pakelio. Alyvuogių aliejuje pakepinu riekelėmis pjaustytus česnakus, kol paskrunda, tada juos išimu. Česnakiniame aliejuje pakepinu kubeliais pjaustyta lašiša (tinka ir sūdyta ir rūkyta, man skaniau su rūkyta), apakepu, pilu grietinėlės, pakaitinu kol sutirštėja, sudedu makaronus ir išmaišau. Lėkštėje pabarstau džiugo sūriu. Labai skanu, tik gaila, kad foto taip nevykusiai gavosi ir nesimato to skanumo

Brasiruota kiauliena

Receptas iš čia, garnyrui virtos bulvės ir garuose virtos daržovės.
Cukinijos tortas

Sutarkuoju burokine tarka cukinijas (iš parduotuvinių dviejų išeina trys geri blynai), beriu druskos, pipirų ir mušu kiaušinį arba du (reiktų plakti atskirai, bet aš pastumiu tarkius ir šone paplaku su šakute), dedu miltų du tris šaukštus (jei pirmas blynas verčiant byra pridedu daugiau miltų) Tada kepu aliejuje blynus per visa keptuvę. Pertepamas-majonezu maišytas su traiškytu ar tarkuotu česnaku. Tik iškepusį blyna pertepu majonezu, tada kloju pomidoro riekutes, vėl blynas, vėl pomidorai ir t.t. Galima barstyt krapais, kažkada lašiša dar esu dėjus, bet pats paprasčiausias, pats skaniausias.