Ule, verti is koto su troskiniu, fantastiskas
O ąš skubu pasidalinti namuose kepto lavašo receptėliu. Tikrai nesudėtingas. O, kad užmiršite kelią į kebabines- pažadu

Lieka tik išsikept
Naminis lavašas6 lavašamsMiltų 300 gr (+-)
Sviesto 40 gr
Mielių 1/3 pakelio
Druskos 0,5 a.š.
Cukraus 1 a.š.
Vandens....Mieles užberti cukrumi, užpilti šlakeliu šilto vandens, įberti truputį miltų, išsukti ir palikt, kol pakils.
Mikrobangėje išlydyti sviestą, supilti į miltus, sudėti mielių mišinį, druską, maišyti vis pilant vandenuko, kol jis 'sukabins' beveik visus miltus. Nepadauginti. Pradėti minkyti ir daryti tai 10 min. Palikti šiltai , kad pakiltų.

Tešlą padalinti į 6 rutuliukus ir kiekvieną jų, pabarstant miltais, iškočioti labai-labai plonai, kad net šviestųsi kiaurai beveik

. Tešla neplyšta, todėl nesudėtinga bus perkelti į jau įkaitintą SAUSĄ keptuvę. Kepti iš abiejų pusių, neilgai, nelaukti kol paruduos ar pan.

Tada lavašą staigiai įmerkti į dubenį su vandeniu, ištraukti, sulenkti ir padėti.

Visa tai pakartoti su likusiais lavašais.
Viskas, belieka palaukti kol jie pilnai atvės, susigers vandenukas ir jie taps minkštučiai.
Per tą laiką pasiruošiam majonezo padažą, pasikepam krūtinėlės, pasipjaustom kopūstų, svogūnų, pimidoro... Galima ir keptą faršą dėti , bet ką... Tik mano patarimas- mėsytę geriau padaryti sūresnę, aštresnę...

Ačiū dievui ir mamai, turiu tarybinę vaflinę, jaučiuosi vos ne kaip kebabinėje

Valgom: