Noriu papasakot kaip siandien kepiau visu isliaupsintus Ules blynus.Kalbu apie tuos kur eina kefyras,kuri reikia kaitint iki uzvirimo.
Zodziu padariau tesla,kuri man pasirode itartina ir panasi i plikyta.Gaminau iskart is dvigubos normos,viska dejau dvigubai.Taigi pilant miltus,tesla pradejo iskart kietet,pagal dviguba norma man reiktu 5-6 stikliniu norint isgaut grietines tirstuma,o man gavosi dvi stiklines ir tesla buvo pokiete,tokia sunkiai nuo sauksto slydo.Na ir visgi as ikaitinau keptuve,ir bandziau kept

Blynu nesigavo apverst,jie kaip ir apskruzdavo,o vidui skysta,labai lipo prie keptuves,visgi kantriai kepiau,viena pavykusi blyna i lekste,penkis i siuksledeze,nes buvo panasu i marmalyne.Taip ipusejus tesla gavosi penki blynai.Buciau kepus ir toliau,bet eidamas pro sali vaikas uzkliuvo uz keptuves rankenos,keptuve skrido per visa virtuve,krito su trenksmu,visa ta kose issitaske po visa virtuve ir vaikui ant kelniu,tas tik suklyke,greit nurengiau kad neapsiplikytu.Bet viskas baigesi gerai,vaikas sveikas tik issigandes,o as kupina adrenalino ir klaustuku.Visgi tuos penkis blynus mes suvalgem,ir jie mum pasirode labai skanus,vaikas dar sako,gaila kad taip mazai ju gavosi
Vienu zodziu,viska dariau pagal recepta,bet kaskur juk klaida padariau,gal reikejo palaukt kol kefyras atsals?
Ule,tik neprijmkite si pasakojima kaip priekaista,priekaistaut tikrai neturiu del ko

Rasau su sypsena,nes dar taip nenusiseke virtuveje man nebuvo
Receptukas
http://skanusgyvenim.../09/blynai.html