Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2011 11 08, 13:46)
Troškinau maždaug 10 minučių  4u.gif

ačiū 4u.gif ar keptuvėje su biskiu aliejaus gerai? atsiprašau už tokius klausimus, bet noriu tiksliai žinot, kad ko nesugadinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2011 11 08, 18:28)
ačiū  4u.gif ar keptuvėje su biskiu aliejaus gerai? atsiprašau už tokius klausimus, bet noriu tiksliai žinot, kad ko nesugadinti  ax.gif



Aišku gerai 4u.gif Oi..jus tik klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip graziai ir skaniai sparneliai atrodo wub.gif gaila kad medaus negaliu valgyt verysad.gif
Atsakyti

O štai Patys skaniausi ir nuodėmingiausi sparneliai.. mmm..
Mmmmm, kaip apetytnai atrodo.O kokį krakmolą naudojot?Ar tinka bulvių g.gif O jie gal traškūs gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Blundus,2011 11 08, 11:13]
Lazanija su varške ir špinatais

reikės:
pakuotės lazanijos lakštų
500g trintos varškės
300g. šviežių ar šaldytų špinatų
svogūnas
300g. tarkuotos mocarelos (ar kito sūrio)
2 skiltelės česnako
džiov. bazilikai, pipirai, druska.

Sveika. Ar būtina apvirti lazanijų lakštus? Kokį sūrį galima imti vietoje mocarelos? Ačiū-labai lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 11 09, 00:05)

Lazanija su varške ir špinatais

reikės:
pakuotės lazanijos lakštų
500g trintos varškės
300g. šviežių ar šaldytų špinatų
svogūnas
300g. tarkuotos mocarelos (ar kito sūrio)
2 skiltelės česnako
džiov. bazilikai, pipirai, druska.

Sveika. Ar būtina apvirti lazanijų lakštus? Kokį sūrį galima imti vietoje mocarelos? Ačiū-labai lauksiu atsakymo 4u.gif


aš neapverdu
šiaip dar būna pirkt švieži lazanijos lakštai, tai jie minkšti.
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 11 08, 22:40)
O štai Patys skaniausi ir nuodėmingiausi sparneliai.. mmm..
Mmmmm, kaip apetytnai atrodo.O kokį krakmolą naudojot?Ar tinka bulvių g.gif O jie gal traškūs gaunasi mirksiukas.gif



Naudoju paprasčiausią bulvių krakmolą.. Taip, jie būna traškūs, o viduje mėsytė sultinga... Taip galima gaminti ir filė, lengviau valgyt (tinginiams), o aš mėgstu pažaisti..
Vaikučiams palieku be padažiuko, tai jiems labai patinka graužti..
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 11 09, 00:05)
Sveika. Ar būtina apvirti lazanijų lakštus? Kokį sūrį galima imti vietoje mocarelos? Ačiū-labai lauksiu atsakymo 4u.gif


na, aš visuomet makaronus apverdu, labai trumpai. Turiu vis baimę, kad paskui kaip reikalas neiškeps. O mocarelą aš pati keičiau į paprastą, kietesnį olandišką sūrį, man skonio tikrai nepagadino 4u.gif šita lazanija (bent man) labai skani ir atvėsus, šalta, tinka kaip užkandėlė - prie vyno, alaus biggrin.gif mirksiukas.gif

tiesa, rašydama nepaminėjau, jog originaliam recepte siūlo viršų aptepti trintų pomidorų padažu su bazilikais.
Atsakyti
Vištiena su ananasais

Vištienos filė 0,5 kg
Paprika 2 vnt.
Didele morka
Konservuoti ananasai (supjaustyti) - 1 skardinė (200 g)
Imbieras pagal skonį (aš ėmiau apie 80 g)
Česnakai 2 skl.
Sojų padažas
Aliejus kepimui
Krakmolas - 2 šaukštai šaukštai
Miltai - 1 valgomasis šaukštas
Ketčupas 2 šaukštai
Obuolių actas - 1 valg. Šaukštas

Vištieną supjaustome gabaliukais.
Užpilame ant jos sijos padažo kad apsemtų.
Paliekame maždaug pusvalandžiui.

Dedame į vištieną 1 šaukštą krakmolo ir 1 šaukštą miltų.Išmaišome kad gautųsi vientisa mase.
Čia bus kaip kliaras toks.
Gilioje keptuvėje kaitiname nemažai aliejaus, kad apsemtų vištienos gabaliukus.
Dedame vištienos gabaliukus į verdantį aliejų ir kepiname nuolat pamaišant 5 min maždaug.
Sudedame vištieną į indą išklotą popieriniais rankšluostiniais.

Dabar imame keptuvę, įpilame aliejaus ir pakaitiname.
Šiaudeliais supjaustytas paprikas ir morkas dedame į keptuvę.
Pakepiname maišydami.Neperkepti, skaniau kai daržovės traškios.
Sudedame tarkuotą imbierą,smulkintą česnaką,supilame obuolių actą, pusę stiklinės sulčių nuo ananasų ir dedame ananasų gabaliukus.
Troškiname 2-3 minutės.
Sudedame 1 šaukštą krakmolo ir ketčupą.Gerai išmaišome.
Belieka sudėti vištieną.
Sumažiname ugnį iki minimumo,uždengiame ir dar patroškiname porą minučių.

Garnyrui ryžiai.

user posted image

user posted image

user posted image




Atsakyti
oi ELENA nuostabus patiekalas wub.gif o jau puosmenos kaip tik galvoju ka is file daryti reiketu tik produktu dasipirkt ir bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanule: 09 lapkričio 2011 - 11:51
QUOTE(dijanule @ 2011 11 09, 11:50)
oi ELENA nuostabus patiekalas wub.gif  o jau puosmenos kaip tik galvoju ka is file daryti reiketu tik produktu dasipirkt ir bandyti mirksiukas.gif


Būtinai bandykit..nes žiauriai skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorijute @ 2011 11 08, 21:49)
Kaip graziai ir skaniai sparneliai atrodo wub.gif gaila kad medaus negaliu valgyt  verysad.gif


O Jūs pabandykit medų ruduoju cukrumi pakeist, aišku skonis ne tas, bet jei padažas turi būti saldžiai rūgštus, kažkas į tą pusę vistiek gausis rolleyes.gif

o paskutiniai vištienos patiekalai labai viliojančiai atrodo, o ir skonis manau neatsilieka nuo vaizdo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siggita83: 09 lapkričio 2011 - 16:50