Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai tik su nuotraukomis

P.S. Ule, dabar jau ir aš galiu pasigirti, kad plovą aš gaminu PUIKIAI rolleyes.gif
Vat!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2011 11 10, 17:09)
Keptos baklažano puselės..
...........


bandysim essen.gif ... tik su tofu ax.gif o kuo būtų galima pakeisti džiūvėsius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2011 11 10, 21:27)
P.S. Ule, dabar jau ir aš galiu pasigirti, kad plovą aš gaminu PUIKIAI  rolleyes.gif 
Vat!!  thumbup.gif

biggrin.gif matau ne tik plova thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 11, 09:19)
bandysim essen.gif  ... tik su tofu  ax.gif   o kuo būtų galima pakeisti džiūvėsius?  g.gif



Galima visai nedėti džiuvėsėlių..
Net nežinau ką jie priduoda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 11 lapkričio 2011 - 11:54
QUOTE(irmulia @ 2011 11 11, 09:19)
bandysim essen.gif  ... tik su tofu  ax.gif  o kuo būtų galima pakeisti džiūvėsius?  g.gif


aprašykit kaip seksis ax.gif
Atsakyti
keistuole, gaminau tuos baklažanus šiandien, tik truputį savaip mirksiukas.gif

štai manieji


Baklažanai su Tofu įdaru
user posted image

user posted image

user posted image

2-4 asmenims

Reikės:

* 2 dailių baklažanų
* 250 g Tofu su žalumynais
* 1 pomidoro
* 2 kiaušinių
* 4 valg. š. smulkiai tarkuoto Parmezano
* 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
* 1 skiltelės česnako
* druskos, maltų juodųjų pipirų
* džiovintų čiobrelių ir rozmarino

Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros.

Baklažanus nuplauti , apipjaustyti žalias jų uodegėles.
Juos perpjauti pusiau, odelėmis į apačią sudėti į kepimo skardą. Pastatyti į orkaitę kepti 30 minučių.
Apkepusias baklažanų puses ištraukti iš orkaitės, išskobti jų vidų, palikti atvėsti.
Įkaitinti keptuvę, supilti alyvuogių aliejų, sudėti trintą česnako skiltelę, suberti smulkiai supjautytus baklažanų išskobtus viduriukus. Palikti troškintis ant silpnos ugnies.
Mažais kubeliais supjaustyti pomidorą, sudėti į keptuvėje besitroškinančius baklažanų viduriukus, išmaišyti, palikti toliau troškintis 5-10 minučių. Nuimti nuo ugnies, kad truputį atvėsti.
Kiaušinius išplakti šluotele.
Tofu su žalumynais gerai pertrinti šakute arba sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su išplaktais kiaušiniais, suberti 2 valg. š. smulkiai tarkuoto Parmezano sūrio - viską gerai permaišyti.
Sudėti atvėsusį baklažanų viduriukų/pomidoro troškinį - viskas gerai išmaišyti. Pagardinti druska, pipirais bei džiovintais čiobreliais ir rozmarinu.
Baklažanų puseles sudėti ant kepimo skardos, į jų vidų pridėti paruošto tofu įdaro, paviršių apibarstyti likusiu tarkuotu Parmezano sūriu ir pastatyti kepti 15-20 minučių orkaitėje įkaitintoje iki 180°C temperatūros.
Patiekti nedelsiant.

Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 11, 14:13)
keistuole, gaminau tuos baklažanus šiandien, tik truputį savaip  mirksiukas.gif



aciuks.gif 4u.gif

reiks man kažkaip susikaupt išbadyt.
Tik kaip sunku, kai namie nieks tokių daiktų nevalgo, prisigaminu paskui valgau viena kelias dienas, nes vaikai galėtų vien kotletus valgyt, kai kada juos pakeisdami blynais, o vyras kuo grynesnę mėsą su daug pipirų ir kad minkšta būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2011 11 08, 20:23)
O štai Patys skaniausi ir nuodėmingiausi sparneliai.. mmm..


Butinai isbandysiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 11 11, 15:56)
Butinai isbandysiu wub.gif  wub.gif  wub.gif


bandyt bandyk bet ir nuotrauką pabandymo įdėk,nes tokia tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 11, 16:33)
aciuks.gif  4u.gif

reiks man kažkaip susikaupt išbadyt.
Tik kaip sunku, kai namie nieks tokių daiktų nevalgo, prisigaminu paskui valgau viena kelias dienas, nes vaikai galėtų vien kotletus valgyt, kai kada juos pakeisdami blynais, o vyras kuo grynesnę mėsą su daug pipirų ir kad minkšta būtų  doh.gif


oi, tai čia ne problema mirksiukas.gif viską dalink pusiau (perpus mažiau visų ingridientų) - gausis patiekalas vienam kartui : ir sutaupysi ir nieko nereikės išmesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2011 11 01, 23:16)
Tai gali jas pirkti dėl dviejų patiekalų - Ulės tarybinis guliašas su jomis nuostabus  wub.gif  Aš kiek gamindavau, vis padažui kažko trūko, o kai pabandžiau su garstyčiomis...  thumbup.gif  Nesigailiu, kad dėl jo specialiai garstyčias pirkau smile.gif


o kiek laiko troskint mesa? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Žuvies aš nemėgėja.. nors jos išvaizda labai patinka.. Gal tik sūdytą lašišą visada mielai valgau.. Ai, dar silkę ir mamytės keptą lydeką per Kalėdas smile.gif
Šį kartą užsukau į turgelį būtent ŽUVIES dieną. Pasirinkau mažiausiai kaulų turinčią, dumblo nemačiusią menkę. Išdorojau, išploviau, nusausinau, supjausčiau gabalais, padruskinau, papipirinau ir apšlaksčiau citrinos sultimis. Palikau geram pusdieniui. Iš galvos ir uodegos išviriau sriubą, bet apie ją vėliau smile.gif
Taigi, menkę apvoliojau miltuose ir apkepiau aliejuje. Kol kepė, kitoje keptuvėje ant sviesto pakepinau griežinėliais supjaustytą porą ir pomidorų gabalėlius, pagardinau druska, pipirais, citrinos sultimis, įdėjau šauštą grietinės. Labai skani vakarienė. Paprasta kaip trys kapeikos.
Atsakyti