QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 29, 22:49)
"170 straipsnis. Darbo stažas kasmetinėms atostogoms gauti
1. Į darbo metus, už kuriuos suteikiamos kasmetinės atostogos, įskaitoma:
1) faktiškai dirbtas laikas;
2) laikas, per kurį pagal įstatymus darbuotojui išsaugoma darbo vieta (pareigos) ir visas darbo užmokestis arba jo dalis;
3) laikas, per kurį pagal įstatymus darbuotojui išsaugoma darbo vieta (pareigos) ir mokama stipendija arba kitos išmokos, išskyrus laiką, kai darbuotojas yra išėjęs vaiko priežiūros atostogų, kol vaikui sueis treji metai;
4) laikas, kurį darbuotojas gavo ligos, motinystės arba tėvystės pašalpą;
5) mokamos kasmetinės atostogos;
6) nemokamos atostogos iki keturiolikos kalendorinių dienų;
7) nemokamos atostogos iki trisdešimties kalendorinių dienų neįgaliesiems;
8) nemokamos atostogos iki trisdešimties kalendorinių dienų asmenims, slaugantiems neįgalųjį;
9) priverstinės pravaikštos laikas darbuotojui, grąžintam į ankstesnį darbą;
10) teisėto streiko laikas;
11) kiti įstatymų nustatyti laikotarpiai."
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=404220
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 01, 23:42)
darbe turi zinoti.ir paciai galima paskaiciuoti,uz metu priklauso 28 dienos,puse metu-14 dienu,tris menesiai-7 dienos,o dekretas daugiau nei 3 menesiai,taikazkur ir iseina 9 dienos.Bent jau as taip suprantu,kaip skaiciuoti juos.
laba vakara...
skambinau i darba , nes jauciuos stipriai apsirgusi

pasakiau kad man priklauso apie 9d neisnaudotu atostogu.... tai zinot koki ats gavau??? ''nenusisnekek''

liepe skambint buchalterei

ok, pasukau, toji nieko nezino, nieko negirdejo ir as cia bandau kazka ispest nepriklausancio man.

liepe imt bilioteni. bet kam man jis jei yra neisnaudotos dienos?
prasau pagalbos nes ryt vaziuot reikes bandyt aiskinti
pakisti istatyma jiems? ar koki tai protinga sakini suregzti kad suprastu
*sakykit ar galiu tas 9d isnaudot ne visas iskart? tarkim db dvi po to kai reikes dar kelias ir taip kol visos issinaudos?
kaip tos dienos man skaiciuosis? uz jas man niekas nemokes ar mokes/ gal geriau bilioteni tada tai bent kazkiek moka

isiskai nebesigaudau
dar-kazkur girdejus buvau-nzn tiesa tai ar ismislas- jei buvai 3m parasius ir i darba gryzai anksciau (siuo atveju as po 2m ir 10d) tai iki kol vaikui sueis 3m betkada gali pasiimt atostogu tik uz jas niekas nemokes nieko....
nzn ar aiskiai parasiau
dekui
p.s, kas turetu skambint i sodra del tikslaus dienu sk? as ar buchaltere? nes mane ir durne ryt isvadint gali