QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 20, 12:29)
1.Gerai, sutiksiu su Jumis, jei jus manote, kad neparasiau ne vieno argumento, kodel neverta per anksti pratinti prie puoduko. Parasiau nevykusi palyginima su mmm
2.Bet kokie Jusu argumentai ir prasau parasykite man literatura, kurioje parasyta, kad reikia 8 men. vaika sodinti ant puoduko ar unitazo

3. As tikrai noreciau perskaityti, gal pakeisciau savo niomone. Kol kas visus straipsnius, kurios skaiciau bylojo atvirksciai

4. Beje, gyvenime labai daznokai susiduriu su netinkamu vaiku auklejimu. riezia ausi mamu pasisakymai, mamu kalbejimams su vaikais.
5. Studijavau ne vienus metus vaiku raida, vaiku pedagogika, psichologija. Nuosirdziai tuo domiuosi ir nors cia kartais norisi issakyti savo nuomone.
Bet pastoviai tik kas nors papriestarauja
1.Na bet ar parašėte bent vieną rimtą argumentą????Ar rimtas argumentas,tas,kad yra įdomesnės veiklos,nei momentą gaudyti?Įdomesnės veiklos visada bus,deja,gyvenime tenka užsiimti netik įdomiais ir maloniais dalykais.
2.Suprantate,Ksesanko,aš nutariau savo vaikus ir save išlaisvint nuo viso šito kvapnaus ir šlapio reikalo kuo greičiau.Mano dvyniai auginami be šiuolaikiškų pribumbasų(pampersų,vaikštynių,buteliukų),pabodo mazgot sauskelnytes ir vystyklus.
Kai man kyla kažkokių klausimu susijusių su vaikų auginimu-paklausiu pediatrės(puikią turime),tetos(kineziterapeutę turime),savo motinos.
3.Nieks Jūsų nuomonės nesistengia pakeisti,vėl sprendžiat pagal save.
4.Na,kaikam Jūsų auklėjimo metodai gali pasirodyti netinkami,nereiktų šitaip susireikšminti.
5.Visada bus kelios nuomonės,visada ir visur,o ir kas sakė ,kad Jūsų nuomonė teisinga ,vienintelė ir nepakartojama???? .Prieštaravimai neturėtų Jūsų stebinti.
Jūsų studijos nereiškia,kad esate "aukštesnės" rasės,pasikartosiu-nesusireikšminkit.Nežinot su kuo tenka bendraut,juk nevisos atraportuoja ką ir kur baigę,tik Jūs mosikuojatės diplomais.