Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ant puoduko (2 tema)

QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 18, 23:51)
Visoms is pradziu taip buna. Nes cia naujove vaikui. Bet po savaites jau nebenores sedeti smile.gif

Jus labai nusiteikusi pries sodinima ant puodo, gal jums nesiseka kaip noretusi sie reikalai?

QUOTE(Džigė @ 2011 08 19, 14:41)
Ne VISOMS, mums taip nebuvo  ax.gif  4u.gif

Ir mums taip nebuvo, mes nuo beveik 7 men sededavom, o dbr 1 ir 3 men sauskelnes tik nakti, nes dar piena geria pries miega nakciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astonja: 19 rugpjūčio 2011 - 13:48
As saviskius irgi nuo 8men sodindavau,tai taip ir nesulaukiau pasipriesinimo.
Nemegstu zmoniu,kurie kitus tepa tuo,kuo patys kvepia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 19 rugpjūčio 2011 - 15:20
Kaip as pavydziu kuriu vaikai greit ir lengvai su puoduku susidraugauja,mum tas reikalas sekasi sunkiai,kai imu sodint tai spiegia taip lygtais asji ant adatu sodinciau mum 1m2men,bandau kelis menesius o rezultatas nesikeicia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 18, 23:51)
Visoms is pradziu taip buna. Nes cia naujove vaikui. Bet po savaites jau nebenores sedeti smile.gif

Na,negalėčiau visiškai pritarti. Aš savo atžalą nuo 7 mėn. žaidimo forma iš po miego sodindavau.Rimtai užsiėmiau kai mums buvo 11mėn.Ir dar prieš man nusprendžiant, kad gana - reikia vaiką mokyti, jam kaip tik buvo užėjęs nenoras sėdėti ant puodo. Tad tikrai ne savaitė praėjo iki jo nenoro sėdėti. Bet per porą sav. po truputį pradėjom draugauti su puodu. Dabar žino kam jis reikalingas, tik nesiprašo.
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2011 08 19, 14:48)
Jus labai nusiteikusi pries sodinima ant puodo, gal jums nesiseka kaip noretusi sie reikalai?
Ir mums taip nebuvo, mes nuo beveik 7 men sededavom, o dbr 1 ir 3 men sauskelnes tik nakti, nes dar piena geria pries miega nakciai.

Tai tame ir reikalas, kad man nesinori smile.gif Parodau, pasakau, zino ji kuo puikiausiai, kad ten reikia kaka daryti ir si si. visada prieina pasako. Pasodinu is ryto, po dienos miego. Bet dazniausiai ji nenori sedeti ant jo, o as ir neverciu smile.gif Kaip ir rasiau jau ne viena karta juk nepriversi vaiko organizmo anksciau laiko suvokti to, kas jam dar nesuvokiama. Gal ir ne visai tinkama pavyzdi dabar pateiksiu, bet vis gi. Menesines mums prasideda tada, kai subrenda musu organizmas, o ne tada, kai to nori mama, tu ir pan. Taip ir su tustinimosi procesu. Kol vaikas neprades suvokti siuos dalykus, tol jis nesupras kam mama ji ant puoduko sodina. Kol neprades reguliuoti savo tustinimosi, t.y. moketi sulaikyti slapima ir kakucius, tol ji reikes gaudyti, versti sedeti ant puoduko. O tai vaikui nepatinka. Kokiam normaliam vaikui patiks siaip sau sedeti ant puoduko. Todel, kai jau vaikas mokes sulaikyti slapima, tada jis jums pasakys, kad noriu si si, o jis ji nuvesite ir pasodinsite. Paprasta ir nereikia gaudyti, versti vaika sedeti. Aisku kaip ir menesiniu pradzios laikas skirtingas, taip ir to suvokimo smile.gif Vidurkis 1,5 m. Taigi anksciau 1, 2 men. tikrai neverta vargti. Nesu as pries nusiteikiusi, tiesiog nematau prasmies ir tiek.
Atsakyti
kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif Pirmiausia tai priklauso nuo vaiko, o paskui ir nuo mamos.Cia sunkus ir didelis darbas nuolat turi dirbti su tuo sedejimu ir prasymu ant puoduko, ir nenuleisti ranku nes tik nuleidi ir vaikas tai greitai pastebi...dar kartais buna taip, kad jau atrodo pats prasosi ar netgi pats atsiseda kai nori, bet va ateina periodas toks kad jis pradeda maistauti ir nieko nesiprraso ir viska daro i triusikelius, tai vat tada tai jau truksta kantrybe ir rankos nusvyra....As pati saviski sodinau nuo 9 men. po truputi su gydrybemis, dabar mums metai ir menuo beveik ir jau nuo metu ir 5 men miegam be pamperso, bet vistiek visko pasitaiko...ir kantrybes reikia tikrai daug, tad noriu jums jos palinketi mirksiukas.gif
Atsakyti
Visoms aišku,kad,jei vaikas su sauskelnėm,nesvarbu kokiom,jis nejaučia diskomforto.Pati sau prieštaraujate,pasiskaitykit. Moterys rašo,kad vaikai tik trusikėliais apmauti,jog suprastu ko iš jų norima,o Jūs it plokštelė sugedus
QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 16, 17:31)
Kaip ir sakiau musu mamu buvo visiskai kitokia situacija. Visu pirma vaikai tik pasislapindavo, jiems is karto buvo slapia ir nemalonu, todel zymiai anksciau perprasdavo si procesa. Dabartiniai vaikai nejaucia diskomforto. net daugkartines sauskelnes islieka sausos viduje smile.gif Visu antra dabartinems mamoms slapieji reikalai nesukelia tiek diskomforto, todel ir tokios stiprios motyvacijos, kaip musu mamos turejo, nera. Prie ko cia tinginyste? Turiu su vaiku daugiau idomesniu veiklu nuveikti, negu be reikalo sedeti ir gaudyti momenta, kurio vaikas tikrai neisismonins.

Nesinori sodinti Jums savo vaiko,Jums atrodo ,kad dar nelaikas,tai ir nesodinkite,bet kam ikyriai primetinet savo .Yra tokių mamų kurios pačios sprendžia kada jų vaikams laikas,o ne šiuolaikiniais straipsniais aklai pasitikėdamos iki 2jų metų šutina pampersuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 20 rugpjūčio 2011 - 09:55
QUOTE(Silvy @ 2011 08 20, 10:47)
Visoms aišku,kad,jei vaikas su sauskelnėm,nesvarbu kokiom,jis nejaučia diskomforto.Pati sau prieštaraujate,pasiskaitykit. Moterys  rašo,kad vaikai tik trusikėliais apmauti,jog suprastu ko iš jų norima,o Jūs it plokštelė sugedus
Nesinori sodinti Jums savo vaiko,Jums atrodo ,kad dar nelaikas,tai ir nesodinkite,bet kam ikyriai primetinet savo .Yra tokių mamų kurios pačios sprendžia kada jų vaikams laikas,o ne šiuolaikiniais straipsniais aklai pasitikėdamos iki 2jų metų šutina pampersuose.

Taip, kartais esu ikiri. kartais per daug argumentu parasau smile.gif As irgi nesutinu savo vaiko. Namuose mes arba su triusikeliais, arba su daugkartinemis sauskenemis. Ir diena visada miegame be pamperso smile.gif Mane tik nervina tokios mamos, kurios manancios, kad jau viska gyvenime zino, nenori skaityti knygu ir dar dydziuojasi tuo, kad yra neisprususios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 20, 11:49)
Taip, kartais esu ikiri. kartais per daug argumentu parasau smile.gif As irgi nesutinu savo vaiko. Namuose mes arba su triusikeliais, arba su daugkartinemis sauskenemis. Ir diena visada miegame be pamperso smile.gif Mane tik nervina tokios mamos, kurios manancios, kad jau viska gyvenime zino,  nenori skaityti knygu ir dar dydziuojasi tuo, kad yra neisprususios smile.gif O siaip cia diskusiju portalas. Jus issakote savo argumentus, o as savosius. Kaip ir sakiau nesvarbu ar mamos pradeda nuo 8 men. sodinti, ar nuo 1,5 men. rezultatas beveik tas pats +/- 3 men. Tiesiog galvoju gal mano argumentai pagelbes dvejojancioms mamoms. Gal prailgins sau ramu gyvenima smile.gif Juk yra tiek kitu uzsiemimu, kurios galima atlikti su vaiku pagal jo amziu smile.gif

Atsakyti
Ksesanko,Jus sau prieštaraujate nuolat,o jokių svarių argumentų nebuvo is Jūsų puses,išskyrus nevykę palyginimai su mm.
Kad ir dabar - kazkoks padrikas pasibarimas,nesinervinkit Jūs taip biggrin.gif .Mamos skaito knygas,galbūt,daugiau,nei Jūs 4u.gif .Kalbant apie populiariuosius mamiškus žurnalus-ne neskaitau,nelinksniuoju frazių,patarimų iš "Tavo/mano Vaikas" ir atatinkamų leidinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 20 rugpjūčio 2011 - 11:41
QUOTE(Silvy @ 2011 08 20, 12:40)
Ksesanko,Jus sau prieštaraujate nuolat,o jokių svarių argumentų nebuvo is Jūsų puses,išskyrus nevykę palyginimai su mm.
Kad ir dabar - kazkoks padrikas pasibarimas,nesinervinkit Jūs taip  biggrin.gif .Mamos skaito knygas,galbūt,daugiau,nei Jūs  4u.gif .Kalbant apie populiariuosius mamiškus žurnalus-ne neskaitau,nelinksniuoju frazių,patarimų iš "Tavo/mano Vaikas" ir atatinkamų leidinių.

Gerai, sutiksiu su Jumis, jei jus manote, kad neparasiau ne vieno argumento, kodel neverta per anksti pratinti prie puoduko. Parasiau nevykusi palyginima su mmm smile.gif Bet kokie Jusu argumentai ir prasau parasykite man literatura, kurioje parasyta, kad reikia 8 men. vaika sodinti ant puoduko ar unitazo smile.gif As tikrai noreciau perskaityti, gal pakeisciau savo niomone. Kol kas visus straipsnius, kurios skaiciau bylojo atvirksciai smile.gif Beje, gyvenime labai daznokai susiduriu su netinkamu vaiku auklejimu. riezia ausi mamu pasisakymai, mamu kalbejimams su vaikais. Studijavau ne vienus metus vaiku raida, vaiku pedagogika, psichologija. Nuosirdziai tuo domiuosi ir nors cia kartais norisi issakyti savo nuomone. Bet pastoviai tik kas nors papriestarauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 20, 12:29)
1.Gerai, sutiksiu su Jumis, jei jus manote, kad  neparasiau ne vieno argumento, kodel neverta per anksti pratinti prie puoduko. Parasiau nevykusi palyginima su mmm smile.gif
2.Bet kokie Jusu argumentai ir prasau parasykite man literatura, kurioje parasyta, kad reikia 8 men. vaika sodinti ant puoduko ar unitazo smile.gif
3. As tikrai noreciau perskaityti, gal pakeisciau savo niomone. Kol kas visus straipsnius, kurios skaiciau bylojo atvirksciai smile.gif
4. Beje, gyvenime labai daznokai susiduriu su netinkamu vaiku auklejimu. riezia ausi mamu pasisakymai, mamu kalbejimams su vaikais.
5. Studijavau ne vienus metus vaiku raida, vaiku pedagogika, psichologija. Nuosirdziai tuo domiuosi ir nors cia kartais norisi issakyti savo nuomone. Bet pastoviai tik kas nors papriestarauja smile.gif

1.Na bet ar parašėte bent vieną rimtą argumentą????Ar rimtas argumentas,tas,kad yra įdomesnės veiklos,nei momentą gaudyti?Įdomesnės veiklos visada bus,deja,gyvenime tenka užsiimti netik įdomiais ir maloniais dalykais.
2.Suprantate,Ksesanko,aš nutariau savo vaikus ir save išlaisvint nuo viso šito kvapnaus ir šlapio reikalo kuo greičiau.Mano dvyniai auginami be šiuolaikiškų pribumbasų(pampersų,vaikštynių,buteliukų),pabodo mazgot sauskelnytes ir vystyklus.
Kai man kyla kažkokių klausimu susijusių su vaikų auginimu-paklausiu pediatrės(puikią turime),tetos(kineziterapeutę turime),savo motinos.
3.Nieks Jūsų nuomonės nesistengia pakeisti,vėl sprendžiat pagal save.
4.Na,kaikam Jūsų auklėjimo metodai gali pasirodyti netinkami,nereiktų šitaip susireikšminti.
5.Visada bus kelios nuomonės,visada ir visur,o ir kas sakė ,kad Jūsų nuomonė teisinga ,vienintelė ir nepakartojama???? .Prieštaravimai neturėtų Jūsų stebinti.
Jūsų studijos nereiškia,kad esate "aukštesnės" rasės,pasikartosiu-nesusireikšminkit.Nežinot su kuo tenka bendraut,juk nevisos atraportuoja ką ir kur baigę,tik Jūs mosikuojatės diplomais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 20 rugpjūčio 2011 - 13:45
Man atrodo nors ir bus kur kas parasyta apie tai nuo kada, kaip ir t.t sodint vaika ant puoduko, bet kiekviena mama padaro savo vaikui butent kaip jam reikia. Vat!!! thumbup.gif
Atsakyti