QUOTE(Ajamajame @ 2011 08 26, 21:57)
žinau,kad berniukams per ilgas pampersų dėvėjimas yra kelias į nevaisingumą.
Man kažkaip keistai skamba, kad sauskelnės veda prie berniukų nevaisingumo, tačiau niekad jų neuždraudžia.. Arba visaip bando paneigti tokius tyrimus.
Kartais net atrodo, kad tai kaip ir cigaretės - visis žino,kad tai blogai, bet vistiek rūko.. Kaip sakoma jūsų teisė rinktis..

Aš pasirinkau

Nei rūkau, nei sauskelnes vienkartines sūnui dedu (nors pirmus kelis mėn.ir naudojau, kol įsigyjau daugkartines, nors dar einant į svečius ar pas gydytojus dėdavau vienkartines, bet ne pastoviai vaikas juose būdavo

).
Papildyta:
QUOTE(Vaiduuulia @ 2011 08 26, 23:49)
Pratintis prie puoduko pradėjom 1 m. 6 mėn., jau pora mėnesių, kaip sauskelnės reikalingos tik nakčiai. Jau galvoju ir apie visišką jų atsisakymą, bet kad mažoji daug geria ir neina jai ribot skysčių prieš miegą, tad kol kas naudojamės galimybe ramiai miegoti,
juolab kad tik neseniai liovėsi naktiniai atsibudinėjimai gerti.
O mes be sauskelnių naktį miegam jau 1,5 mėn. vien dėl to, kad mano vaikas naktimis vis prabunda pažįsti.. Jau per metus laiko pripratau, kad tenka naktimis keltis, tad nėra jokio sunkumo pasodinti vaiko ant puodo kai jis nubunda. Be to būna, kad keliasi naktį tik vieną kartą. Praeitą naktį išmiegojo sausas 6 val., nubudųsi pasodinai, pasisiojo, atsigėrė pienuko ir dar 5 val.išmiegojo iki ryto