QUOTE(ana_bela @ 2011 08 31, 10:03)
mums tai visai neblogai sekas sitoje srityje. kakucius tai visus pamatau, o su mazu reikalu tai visaip buna... Buna, kad visa diena isbuna sausa, bet buna, kad nemazai balu padarom. Zodziu, viskas priklauso nuo to kiek as tam demesio skiriu ir kaip daznai pasodinu, jei uzsimirstu, tai bala greit atsirana.
O nuo kada vaikuciai jau patys pasako, kad nori sisiot?
Maniškis dar nesiprašo, o dukterėčia buvo sodinama nuo 6 mėn.tai 9 mėn.jau pradėdavo stenėti (negarsiai) kai norėdavo sysiu. O metukų jau prašydavosi pati.. Tad visiems skirtingai..
QUOTE(Ėlge @ 2011 08 31, 10:21)
Didysis maždaug nuo metukų abu reikalus įvaerdindavo "kaku" ir iki ~2 vadino taip pat. o mažasis...
gal iki 18 metų ir atsisakysim sauskelnių

Tikrai nereiks laukti iki 18 metų

Daugiau optimizmo

Kad pirmasis anksti pradėjo - tai nereiškia, kad mažasis darys taip pat. Nereikia užmiršti, kad vaikai abudu tų pačių tėvų, bet juk jie asmenybės, jie juk individualūs

Tad supras, mokysis ir viską darys savaip

Mane labai erzindavo kai mane lygindavo su mano broliu

Nors tarp mūsų 10 metų skirtumas, bet viena mokytoja sulyginusi mane su broliu (kuris buvo aktyvistas, o aš pasyvistas renginiuose) gavo atsakymą, kad aš nesu mano brolis.. To užteko ir daugiau nesikabinėjo..

Tad, Ėlge, tik kantrybės ir gal sumanumo aiškinant mažajam kam reikalingas puodukas

Ir pamėginkit mokyti jaunėlį kitaip, nei mokėte vyresnėlį, gal jam reikia kitokio priėjimo ir paaiškinimo