Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ant puoduko (2 tema)

ragnez, tikrai suprantu ir sutinku, bet labai abejoju ar darzely auklytes supras ir sutiks mano vaikiui plaut uzpakaliuka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InTro: 04 rugsėjo 2011 - 12:41
QUOTE(InTro @ 2011 09 04, 13:40)
ragnez, tikrai  suprantu ir sutinku, bet labai abejoju ar darzely auklytes supras ir sutiks  mano vaikiui plaut uzpakaliuka  doh.gif

kokio amziaus vaikuti zadi leisti i darzeli?
Atsakyti
Pavasari, 1.10m. Kiek cia pasiskaitineju, kad vaikas ismoktu naudotis puoduku reikia ir 2men, nenustebciau jei mums prireiks ir daugiau laiko doh.gif tai manau pats laikas pradet pazindintis, beto as taip isleto viska darau, pradzioj bandysiu tik po pietu, koki menesi, poto kokius 2k dienoj ir taip pamazu pamazu kaip nors ismoks (tikiuosi) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(InTro @ 2011 09 04, 13:40)
ragnez, tikrai  suprantu ir sutinku, bet labai abejoju ar darzely auklytes supras ir sutiks  mano vaikiui plaut uzpakaliuka  doh.gif

Na, gal ir nelabai pilietiškas patarimas, bet vardan sveikos ir neiššutusios vaikučio uodegytės pilietiškumas pakentės blush2.gif - žinau, kad mamytės auklytėms po 10 Lt ar pan, per savaitę pamoka, kad dažniau į sauskelnių turinį pažiūrėtų ir sutvarkytų taip kaip reikia... Jei mano bambizo kakučiai su puodu iki darželio nesusidraugaus, tai aš tikrai taip ir darysiu.
Atsakyti
QUOTE(Ėlge @ 2011 09 04, 22:56)
Na, gal ir nelabai pilietiškas patarimas, bet vardan sveikos ir neiššutusios vaikučio uodegytės pilietiškumas pakentės  blush2.gif - žinau, kad mamytės auklytėms po 10 Lt ar pan, per savaitę pamoka, kad dažniau į sauskelnių turinį pažiūrėtų ir sutvarkytų taip kaip reikia... Jei mano bambizo kakučiai su puodu iki darželio nesusidraugaus, tai aš tikrai taip ir darysiu.

Sprendimas thumb_yello.gif bet as vistiek uz "geriau anksciau" negu poto moket ir nebut tikrai kaip ten istikro reikalai su uzpakaliuku smile.gif nors ka gali zinot, dabar spjaudaus, bet kad tik netektu to paties srebt veliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ėlge @ 2011 09 02, 21:35)
Na, gal Jums nereiks kariauti:) Įžvelkime gerąja reikalo pusę - mažylis toks principngas, kieto charakterio ir atkaklus, kad net mama jo neįveikia tongue.gif  Puikios perspektyvos pvz.... verslininkui lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
as irgi apie saviske panasiai sakau,kazkur tas uzsispyrimas iseis i nauda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ozhkaragoshka: 05 rugsėjo 2011 - 09:04
QUOTE(InTro @ 2011 09 04, 13:30)
Isdandziau vakaryksti plana  thumbup.gif
  Iskart po pietu miegelio sodinau nuogu dupciuku ant puoduko, pries tai i pagalba pasitelkiau tuos pacius teletabius ir nauja (sena, bet pamirsta ) zaisliuka, ir ka?... ogi betyrinedamas zaisliuka ir kas cia liecias prie jo sikniuko issedejo gal puse minutes (gal maziau)  wub.gif  jei tevelis nebutu iejes i kambari mazu ir ilgiau but sedejes doh.gif  ir zinok dabar, suveike nuogas uzpakaliukas ar naujas zaisliukas?.. g.gif
Rytoj vel ta pacia "kombinacija" bandysiu  biggrin.gif

Neisdege verysad.gif puoduko reikaliukai atidedami bent porai savaiciu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InTro: 05 rugsėjo 2011 - 12:16
QUOTE(InTro @ 2011 09 03, 09:38)
Nepavyko  doh.gif  pamates puoda nei teletabiai, nei skanestas nebuvo idomu...  Gal bandyt kita puoduka pirkt?  g.gif ar metinukui visiskai tas pats raudonas ar melynas?..

Nueikit su vaikuciu pirkti puoduko ir tegu pats issirenka, parduotuveje pabando ant vieno , ant kito pasedet, paziuret, kuris jam patogesnis. Mum tai padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas16 @ 2011 09 05, 13:41)
Nueikit su vaikuciu pirkti puoduko ir tegu pats issirenka, parduotuveje pabando ant vieno , ant kito pasedet, paziuret, kuris jam patogesnis. Mum tai padejo  smile.gif

Sunui 1.1m. nelabai jis dar supras ko atejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InTro @ 2011 09 05, 14:06)
Sunui 1.1m. nelabai jis dar supras ko atejom  4u.gif

Mes pirkom kai suneliui buvo 10 men., bet pats issirinko patinkancia spalva, pasodinom puoduko, o po to supyko, kad nukelem. Tai ir nupirkom butent ta puodeli.
Manau, kad jis supras, jog ir pats prisidejo prie puodelio pirkimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukas16: 05 rugsėjo 2011 - 13:11
QUOTE(rasiukas16 @ 2011 09 05, 14:11)
Mes pirkom kai suneliui buvo 10 men., bet pats issirinko patinkancia spalva, pasodinom puoduko, o po to supyko, kad nukelem. Tai ir nupirkom butent ta puodeli.
Manau, kad jis supras, jog ir pats prisidejo prie puodelio pirkimo

Man atrodo, kad imtu pati pirma, arba melyna (ima viska kas melynos spalvos), o musu dabartinis puodukas ir yra melynas 4u.gif bet pabandysim, gal ir pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InTro @ 2011 09 04, 23:08)
Sprendimas  thumb_yello.gif bet as vistiek uz "geriau anksciau" negu poto moket ir nebut tikrai kaip ten istikro reikalai su uzpakaliuku  smile.gif nors ka gali zinot, dabar spjaudaus, bet kad tik netektu to paties srebt veliau  doh.gif

Na, jei nesekėt temos, tai paaiškinu - tai todėl taip ir rašau, kad jau "spjaudausi". Su pirmuoju viskas buvo thumbup.gif , o su antruoju, nors ant puodo ir nuo 6 mėn. (dabar 12 mėn.) ir jokios baimės ar isterijos, bet tikrąja ta žodžio prasme "šūdinas reikalas" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ėlge: 05 rugsėjo 2011 - 21:01