Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 16, 19:23)
o kaip komentuoja gydytojai? labai įdomu

Nu negaliu nepasigirt, maciau šiandien kaip mano lelius rankom mosikuoja, gyd. sakė viskas atitinka laiką, 25 d. važiuoju kaklo raukšlę matuot, tai, kad ir ten dar viskas gerai būtų....

Girkitės visos kuo kas turit, man  tai pagėrėja jei kam aplink geriau
vsoms 4u.gif

Kaip faina wub.gif thumbup.gif

iskas bus gerai su ta raukšlyte, pamatysi mirksiukas.gif

Mums ir raukšlė, ir prisca buvo geri, tai laimes pilni namai buvo, nežinau kuo dar geru pasigyrus čia, tai laukiu sekančio vizito rugsėjo mėn pradžioj, tai bus daugiau peno džiugesiui manau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 08 16, 20:23)
o kaip komentuoja gydytojai? labai įdomu

Kazkaip gavosi, kad nulekiau pas gydytoja be uzsirasymo del tyrimo rezultatu, ta tik uzmete aki, pasake diagnoze, israse recepta ir nuejo toliau savo darbu dirbti. Dabar esu uzsirasiusi rugsejo 7 d., tai ir issiklausinesiu viska. Vakar dar ir hormonus pasidariau, del visa pikta... Siandien turetu buti atsakymas. Jeigu kas blogai vel be uzsirasymo minsiu, gal kokiu vaistu papildomai reikia...
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 16, 22:54)
Kaip faina  wub.gif  thumbup.gif

iskas bus gerai su ta raukšlyte, pamatysi  mirksiukas.gif

Mums ir raukšlė, ir prisca buvo geri, tai laimes pilni namai buvo, nežinau kuo dar geru pasigyrus čia, tai laukiu sekančio vizito rugsėjo mėn pradžioj, tai bus daugiau peno džiugesiui manau  blush2.gif  biggrin.gif

Džaugiuosi už tave thumbup.gif
Man tai kažkodėl jokio prisca nepaskyrė, o gal nuspręs ar reikia tik po echo? kaip tau buvo, kas parašė siuntimą, ar privačiaidareisi? skaičiau ,kad nuo echo per dvi dienas reikia ir kraują padaryt tada optimalus vertinimas.
žiūriu aš nuo tavęs tik 1 savaite atsilieku, ir kodėl mano liniuotės nerodo gal žinai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 17, 09:13)
Kazkaip gavosi, kad nulekiau pas gydytoja be uzsirasymo del tyrimo rezultatu, ta tik uzmete aki, pasake diagnoze, israse recepta ir nuejo toliau savo darbu dirbti. Dabar esu uzsirasiusi rugsejo 7 d., tai ir issiklausinesiu viska. Vakar dar ir hormonus pasidariau, del visa pikta... Siandien turetu buti atsakymas. Jeigu kas blogai vel be uzsirasymo minsiu, gal kokiu vaistu papildomai reikia...

lauksim ir mes žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 08 17, 09:26)
Džaugiuosi už tave thumbup.gif
Man tai kažkodėl jokio prisca nepaskyrė, o gal nuspręs ar reikia tik po echo? kaip tau buvo, kas parašė siuntimą, ar privačiaidareisi? skaičiau ,kad nuo echo per dvi dienas reikia ir kraują padaryt tada optimalus vertinimas.
žiūriu aš nuo tavęs tik 1 savaite atsilieku, ir kodėl mano liniuotės nerodo gal žinai smile.gif

Papildyta:

Aciu blush2.gif Manau, kad viskas bus ir jums labai gerai 4u.gif Man gydytoja nutarė daryti prisca dėl tų buvusių trijų nesivystančių. Vis tik priežastis neaiški iki šiol, jei realiai galvojant. Tai dėl visa ko darėm, nors echo nerodė jokių nukrypimų 4u.gif

Kai skelbi zinute, reikia kaskart pazymeti varnele, kad liniuote rodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 08 17, 10:26)
Papildyta:

Tai va, bardakas ir su hormonais. Su daktare nekalbejau, sesele telefonu perdave gydytojos nurodymus nusipirkti MEFLOVAN. Girdeti kazkur, atseit sureguliuos visus tuos reikalus. Bet gerai as cia gydausi, viskas vyksta pagrinde telefonu biggrin.gif. Is dalies gerai, susitaupo pinigai konsultacijoms, bet su klausimais teks palaukti iki rugsejo 7 d., kai jau legaliai apsilankysiu normaliam vizitui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 17, 15:54)
Aciu  blush2.gif  Manau, kad viskas bus ir jums labai gerai  4u.gif Man gydytoja nutarė daryti prisca dėl tų buvusių trijų nesivystančių. Vis tik priežastis neaiški iki šiol, jei realiai galvojant. Tai dėl visa ko darėm, nors echo nerodė jokių nukrypimų  4u.gif

Kai skelbi zinute, reikia kaskart pazymeti varnele, kad liniuote rodytu  4u.gif

nuo žioplumo vaistų nėra ax.gif ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita...: 17 rugpjūčio 2011 - 16:20

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 17, 14:19)
Tai va, bardakas ir su hormonais. Su daktare nekalbejau, sesele telefonu perdave gydytojos nurodymus nusipirkti MEFLOVAN. Girdeti kazkur, atseit sureguliuos visus tuos reikalus. Bet gerai as cia gydausi, viskas vyksta pagrinde telefonu  biggrin.gif. Is dalies gerai, susitaupo pinigai konsultacijoms, bet su klausimais teks palaukti iki rugsejo 7 d., kai jau legaliai apsilankysiu normaliam vizitui  biggrin.gif

Tikiusi greit "išsigydysi" tuos savo hormonus ir viskas bus ok 4u.gif

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 17, 16:19)
nuo žioplumo vaistų nėra ax.gif  ačiū

biggrin.gif niekas negimsta žinodamas 4u.gif
Atsakyti
Pradejus gerti aspirina sulaukiau pirmu mm ir labai nustebau. Tikejausi tvano o kazkaip viskas atvirksciai. Paprastai trunka 7 dienas ir pakanklamai gausiai o dabar 4 diena jau i pabaiga ir kur kas maziau. Kaip cia taip gali but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 18, 09:18)
Pradejus gerti aspirina sulaukiau pirmu mm ir labai nustebau. Tikejausi tvano o kazkaip viskas atvirksciai. Paprastai trunka 7 dienas ir pakanklamai gausiai o dabar 4 diena jau i pabaiga ir kur kas maziau. Kaip cia taip gali but?  g.gif

Man lygiai taip pat. Trukdavo 7dienas visada, o dabar max5 ax.gif Ir visai negausiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 08 18, 10:26)
Man lygiai taip pat. Trukdavo 7dienas visada, o dabar max5  ax.gif Ir visai negausiai  unsure.gif

Turbut geras zenklas, nors ir nelogiska atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 17, 18:31)
Tikiusi greit "išsigydysi" tuos savo hormonus ir viskas bus ok  4u.gif
biggrin.gif  niekas negimsta žinodamas  4u.gif

4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, o as po aspirino per mmm plaukiu ir vistiek 7d buna doh.gif
Atsakyti