Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 10, 15:41)
Del sapnu nesijaudink ir taip yra del ko. Naturalu zinoma, apie ka galvoji ta ir sapnuoji. As pamenu nescia budama sapnavau kad einu su kitom mamom ir visos vezimeliuose po vaikeli turi, o manasis tuscias.... Tai patikekit, kaip sunku buvo ignoruoti ta sapna. Ir isnesiojau ir gime ir dabar jau 17 metu tam mano kudikiui. Taigi neimk i galva.

Aciu 4u.gif Tavo sapnas tai toks nemenkas buvo, sakyciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garsėė: 10 rugpjūčio 2011 - 15:50
Na aš po genetikės konsultacijos. 4u.gif
Leliukas proporcingas sau mataruoja rankomis ir kojomis, su pirštukais, su viskuo. Nosytės kauliukas thumbup.gif Sprando raukšlytė tik vienas comas bigsmile.gif
Tiesa mažiukas pagal jos matavimus buvo trim dienom didesnis nei pagal mmm datą, bet tai sakau bile ne mažesnis tai ir svarbiausia smile.gif
Dėl visa ko pasidariau PRISCA tyrimą (pasirinkome pagal tris rodiklius priscą) santaruose ir laukiu atsakymo penktadienį ax.gif
Žodžiu atrodo viskas tvarkoj, labai palengvėjo.
Tik gimda matėsi tonuse tai dar porą savaitėlių pagersiu magnesium diasporalį ax.gif

QUOTE(Katinukas @ 2011 08 10, 11:38)
Skaitau jūsų postus ir... susivėliau visai  unsure.gif Abraitis sakė pradėti leistis fraxipariną nuo 6 nėštumo savaitės, o jūs visos leidžiatės nuo II  g.gif Bijau ir aš dar vienos nesėkmės, gal ir man pasavivaliauti?  rolleyes.gif

Aš savivaliaučiau 4u.gif

QUOTE(index @ 2011 08 10, 12:02)
Aš kažkaip labiau bijojau nesulaukti širdelės vien aspirinu.
Ir nesugalvojau, kas realiai gali blogiau būtų jei leistis pradėsiu nuo II, o ne keliom savaitėm vėliau. Rizikavau ir nesigailiu.
Aišku gal būtų užtekę ir nuo širdutės, bet kas jei ne..būčiau susigraužus save.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abercrombie: 10 rugpjūčio 2011 - 16:55
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 10, 16:54)
Na aš po genetikės konsultacijos.  4u.gif
Leliukas proporcingas sau mataruoja rankomis ir kojomis, su pirštukais, su viskuo. Nosytės kauliukas  thumbup.gif  Sprando raukšlytė tik vienas comas  bigsmile.gif
Tiesa mažiukas pagal jos matavimus buvo trim dienom didesnis nei pagal mmm datą, bet tai sakau bile ne mažesnis tai ir svarbiausia  smile.gif
Dėl visa ko pasidariau PRISCA  tyrimą (pasirinkome pagal tris rodiklius priscą) santaruose ir laukiu atsakymo penktadienį  ax.gif
Žodžiu atrodo viskas tvarkoj, labai palengvėjo.
Tik gimda matėsi tonuse tai dar porą savaitėlių pagersiu magnesium diasporalį  ax.gif

Nu va, kaip smagu!!! thumbup.gif Puikios zinios! 4u.gif

Ir is karto skubu su klausimukais...Gal papasakotumete man neismanelei, kas ten per PRISCA tyrimukai? Ir kokie rodikliai?

Ir kodel reikia gerti diasporali? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 10, 17:07)
Nu va, kaip smagu!!! thumbup.gif Puikios zinios!  4u.gif

Ir is karto skubu su klausimukais...Gal papasakotumete man neismanelei, kas ten per PRISCA tyrimukai? Ir kokie rodikliai?

Ir kodel reikia gerti diasporali? Labai aciu  4u.gif

Ačiū, taip daug ramiau dabar jaučiuosi wub.gif

PRISCA (apsigimimų rizikos tyrimas) Čia plačiau

Magnis mažina gimdos susitraukimus, jos tonusą (tonusas, tai kai gimda įsitempusi, spazmuoja - susitraukinėja), t.y. ją 'ramina' nežinau ar aiškiai aprašiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abercrombie: 10 rugpjūčio 2011 - 17:25
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 10, 17:24)
Ačiū, taip daug ramiau dabar jaučiuosi  wub.gif
Magnis mažina gimdos susitraukimus, jos tonusą (tonusas, tai kai gimda įsitempusi, spazmuoja - susitraukinėja), t.y. ją 'ramina' nežinau ar aiškiai aprašiau  g.gif

4u.gif
Aiskiai, labai aiskiai. Aciu 4u.gif
Mergaites, man kazko labai kieta pilvo apacia pasidare...Kazkokiu ipatingu skausmu nejauciu, gal toks labal lengvutis pazyzimas,o pilvas kaip balionelis kietas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 10, 20:10)
4u.gif
Aiskiai, labai aiskiai. Aciu  4u.gif
Mergaites, man kazko labai kieta pilvo apacia pasidare...Kazkokiu ipatingu skausmu nejauciu, gal toks labal lengvutis pazyzimas,o pilvas kaip balionelis kietas...  verysad.gif

Gal irgi biškiuką tonuse gimda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 10, 20:17)
Gal irgi biškiuką tonuse gimda?  g.gif

Gal unsure.gif Na, manau, tik gydytojas pasakytu...Kurio siuo metu neturiu salia...O kuo tai kvepia? Ka tie tonusiukai daro? Po ranka turiu Diasporalio. Vakarop jo jau isgeriau. Man ji dar pirmosios nelaimes atveju gine israse,tik tada nelabai supratau, kodel..ir nespejau sugert verysad.gif O kiek kartu per diena tu ji gerei? Siaip klausiu...
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 10, 21:06)
Gal  unsure.gif Na, manau, tik gydytojas pasakytu...Kurio siuo metu neturiu salia...O kuo tai kvepia? Ka tie tonusiukai daro? Po ranka turiu Diasporalio. Vakarop jo jau isgeriau. Man ji dar pirmosios nelaimes atveju gine israse,tik tada nelabai supratau, kodel..ir nespejau sugert  verysad.gif O kiek kartu per diena tu ji gerei? Siaip klausiu...

Po pakuti istirpinta stiklinej vandens per diena. Manau, kad iki gydytojo susitikimo tuo magniu situacijos tikrai nepabloginsi, jis nereceptinis ir nestukems daznai skiriamas 4u.gif
Atsakyti
Magnio disporalio per diena iki 5 pakeliuisgerdavau nes abai spazmavo...bet ir spazmuoja dar...jis man nepadeda, bet vistiek geriu 1 ar 2 dienoj, jis nekenkia ir jo neperzuosite:) drasiai galite gerti, visi daktarai rekomenduoja:) man tik jau bloga no to skonio doh.gif net pykina...
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 10, 21:11)
Po pakuti istirpinta stiklinej vandens per diena. Manau, kad iki gydytojo susitikimo tuo magniu situacijos tikrai nepabloginsi, jis nereceptinis ir nestukems daznai skiriamas  4u.gif

Jei jis nekenkia, tai tada gal... Aciu labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(PaulaL @ 2011 08 10, 21:35)
Magnio disporalio per diena iki 5 pakeliuisgerdavau nes abai spazmavo...bet ir spazmuoja dar...jis man nepadeda, bet vistiek geriu 1 ar 2 dienoj, jis nekenkia ir jo neperzuosite:) drasiai galite gerti, visi daktarai rekomenduoja:) man tik jau bloga no to skonio  doh.gif  net pykina...

O man skanu ax.gif Oij, kazkaip ramiau pasidare... blush2.gif Aciu, mergaites!!! 4u.gif Jau spejau prisigasdinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 10, 17:35)
Bet va smagu, kad patirtimi pasidalinai! Nes jau turi viena vaikuti ir jau tai esi praejusi nuo...iki... Va tokia patirtis - labiausiai pamokanti. Aciu.  4u.gif Siandien kazkaip sunkiai leidosi...puslyte nemaza issoko.
Papildyta:
Bet tokia keista puslyte...Ir raudona baisiai ir didziule...kazkaip labai arti pavirsiaus siandien susileidau...Idomu, ar nueis vaistukai, kur jiems reikia?  blush2.gif

Dar va pasidomėjau siek tiek, mano sesė studijuoja medciną, na odontologją, bet visvien... biggrin.gif sakė, kad giliau ledžiant susleidžia į koką tai sausplėvę kur ateina labai mažai kraujagyslių ir vastai daug lėčiau skirstosi. Vadinasi aš irgi neblogai išmąsčius buvau. Vastukai kur reikia nueis, svarbu , kad atgal neišbėgtų, man tap kartą buvo kai per mažai įsdūriau.
Sėkmės visoms 4u.gif
P.S. panašu, kad mes ne ten temą susikūrėm, kokios gi čia nesulaukiančios gandro, jei kai kurias jau buvo tai 1 tai 2 kart aplankęs, lotuliukas.gif ir dar preš 17 metų... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 08 10, 23:35)
Magnio disporalio per diena iki 5 pakeliuisgerdavau nes abai spazmavo...bet ir spazmuoja dar...jis man nepadeda, bet vistiek geriu 1 ar 2 dienoj, jis nekenkia ir jo neperzuosite:) drasiai galite gerti, visi daktarai rekomenduoja:) man tik jau bloga no to skonio  doh.gif  net pykina...

http://www.sveikaszm...r...&strid=1883
labai šsamu ape magnį thumbup.gif Beje jo yra ir kitokias pavadinimais yra tokie miltukai tiesaį burną susipili citrinų, apelsinų skonio, yra tabletėm be skonio, vastinėj vsokių gali pasiūlyt. Mano vakas jį nuolat geria tai esam bandę visokių, nes tie Dasporalio miltukai tai tikrai labai rūgštūs, nors organizmas juos gerausai pasisavina.
Atsakyti