Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

sveikos,
atsiprasau , esu naujoke situose reikaluose ir tik pradejau skaitineti sias temas.
Pries tris savaites turejau nebesivystanti nestuke.gif . 15 sav jis nutruko verysad.gif turejau abrazija. Nors tai buvo pirmas nestuke.gif , bet noreciau issitirti del AFS

norejau jusu paklausti, kada geriausia tirtis del AFS ? kur kreiptis? ir kaip tas tyrimas atliekamas?

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 08 19, 11:25)
sveikos,
atsiprasau , esu naujoke situose reikaluose ir tik pradejau skaitineti sias temas.
Pries tris savaites turejau nebesivystanti  nestuke.gif . 15 sav jis nutruko  verysad.gif  turejau abrazija. Nors tai buvo pirmas  nestuke.gif  , bet noreciau issitirti del AFS

norejau jusu paklausti, kada geriausia tirtis del AFS ?  kur kreiptis?  ir kaip tas tyrimas atliekamas?
aciu uz info 4u.gif

Linkiu neprikaupti daug patirties siuose reikaluose. Tikrai verta pasidaryti tyrima del AFS, jeigu persileidimo priezastys neaiskios. Juk nesinoretu laukti kol bus 2 ar 3 tokios patirtys, kad kazko imtis.
Tyrimas paprastas, paima krauja is venos ir po savaites gauni atsakyma. Man krauja paeme mano gine, ji zinau siunte i SORPO. Taip pat Santariskese atliekamas tas pats tyrimas, tik man regis trunka kiek ilgiau, kol gauni rezultata. Krauja galima duoti bet kuria ciko diena. Sumokejau 130 Lt.
Atsakyti
Sveikos !!! 4u.gif

Kaip jauciames nestuke.gif ? Ar dar kamuoja kokie pozymiai?

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 16, 19:23)
o kaip komentuoja gydytojai? labai įdomu

Nu negaliu nepasigirt, maciau šiandien kaip mano lelius rankom mosikuoja, gyd. sakė viskas atitinka laiką, 25 d. važiuoju kaklo raukšlę matuot, tai, kad ir ten dar viskas gerai būtų....

Girkitės visos kuo kas turit, man  tai pagėrėja jei kam aplink geriau
vsoms 4u.gif

Nu kaip smagu skaityti !!! thumbup.gif Super, kad pasigyrei! Lauksim su geromis ziniomis po 25 dienos.

As vakar visus tyrimukus pridaviau (slapimas, kraujas...) ir jau 27 d man paskirtas tas issvajotasis antrasis vizitas pas giniu, kurio taaaaip ilgai laukiau...Ir pradedu nerimauti. Tikiuosi tyrimai bus geri.

Man pradejus gerti aspirina, tai pats ciklas sutrumpejo (is 28 dienu pasidare 25-26). O tesdavosi viskas irgi trumpiau - max 5 dienas. Ir ne taip gausiai.

*GALATĖJA*, sekmes gydantis ir viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 19, 12:03)
Linkiu neprikaupti daug patirties siuose reikaluose. Tikrai verta pasidaryti tyrima del AFS, jeigu persileidimo priezastys neaiskios. Juk nesinoretu laukti kol bus 2 ar 3 tokios patirtys, kad kazko imtis.
Tyrimas paprastas, paima krauja is venos ir po savaites gauni atsakyma. Man krauja paeme mano gine, ji zinau siunte i SORPO. Taip pat Santariskese atliekamas tas pats tyrimas, tik man regis trunka kiek ilgiau, kol gauni rezultata. Krauja galima duoti bet kuria ciko diena. Sumokejau 130 Lt.

aciu uz info. O kada ji daryti? ar dar palaukti pirmu mmm po A ar nelaukti? Ar isvis palaukti kelis menesius, pries planuojat kita nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 08 19, 17:34)
aciu uz info. O kada ji daryti? ar dar palaukti pirmu mmm po A ar nelaukti? Ar isvis palaukti kelis menesius, pries planuojat kita  nestuke.gif

As dariausi greitu metu po nelaimes. Kiek pamenu, nesulaukusi pirmu mmm (na, maximum po menesio). Manau, nelauk...Cia tik mano ismastymai, bet gal kaip tik geriau pasimatys rezultatai, nes gal dar bus like kokiu nestukiniu pakitimu. Tada butu aiskiau. Bet kokiu atveju, tau paciai gal bus ramiau, jei nelauksi ilgai. Bent jau zinosi, ar yra, ar ne. As - nelaukiau.
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 19, 19:21)
As dariausi greitu metu po nelaimes. Kiek pamenu, nesulaukusi pirmu mmm (na, maximum po menesio). Manau, nelauk...Cia tik mano ismastymai, bet gal kaip tik geriau pasimatys rezultatai, nes gal dar bus like kokiu nestukiniu pakitimu. Tada butu aiskiau. Bet kokiu atveju, tau paciai gal bus ramiau, jei nelauksi ilgai. Bent jau zinosi, ar yra, ar ne. As - nelaukiau.

Aš pas Abraitį atėjau gal savaitė po persileidimo. Klausiau ar ne per anksti, sakė JOKIO SKIRTUMO.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 19, 18:23)
Aš pas Abraitį atėjau gal savaitė po persileidimo. Klausiau ar ne per anksti, sakė JOKIO SKIRTUMO.

Na va... Ir viskas aisku 4u.gif

Kaip sekasi nestuke.gif ? Kaip nuotaika? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garsėė: 19 rugpjūčio 2011 - 18:27
aij nežinau, dar pateplioja, bet jau dar mažiau, kartą per dieną.
O šiaip jau labai noriu echo ir jaučiu čia nieko su savim nepadarysiu kol vaikis nepradės spardytis. Nes man žūtbūt reikia padrąsinimo. smile.gif
Kaip tu laikais?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 19, 18:31)
aij nežinau, dar pateplioja, bet jau dar mažiau, kartą per dieną.
O šiaip jau labai noriu echo ir jaučiu čia nieko su savim nepadarysiu kol vaikis nepradės spardytis. Nes man žūtbūt reikia padrąsinimo. smile.gif
Kaip tu laikais?

Tai as tave drasinu!!! drinks_cheers.gif Viskas gi gerai 4u.gif nestuke.gif As taip tave suprantu, kad tu net neisivaizduoji! Laukiu kita savaite vizito ir echo. Bijau ir noriu zinoti, kad mes augam ir stiprejam. Man kartais pamaudzia pilvo apacia, paduria...Ypac siandien. Tai jaudinuosi, bet stengiuosi nurasyti viska viduriukams. O dienas pries tai jaudinausi, kad jauciuosi gerai ir puiki nuotaika doh.gif Zodziu, man irgi reikia padrasinimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garsėė: 19 rugpjūčio 2011 - 18:40
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 19, 19:39)
Tai as tave drasinu!!!  drinks_cheers.gif Viskas gi gerai  4u.gif nestuke.gif As taip tave suprantu, kad tu net neisivaizduoji! Laukiu kita savaite vizito ir echo. Bijau ir noriu zinoti, kad mes augam ir stiprejam. Man kartais pamaudzia pilvo apacia, paduria...Ypac siandien. Tai jaudinuosi, bet stengiuosi nurasyti viska viduriukams. O dienas pries tai jaudinausi, kad jauciuosi gerai ir puiki nuotaika  doh.gif Zodziu, man irgi reikia padrasinimo ax.gif

O kelintadienį eisi?
Aš antradienį.
Pamatysi viskas bus gerai.
Ir man pamaudžia ir paduria, ir pilvą, ir nugaros apačią. Po echo kokia pusantros savaitės - aš puikiai jaučiaus, o po to vėl pradedu galvot kaip ten viskas, ar gerai Ajajaj smile.gif
Nieko, sulauksim mes bumsiukų tada gal truputį ramiau bus. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 19, 18:47)
O kelintadienį eisi?
Aš antradienį.
Pamatysi viskas bus gerai.
Ir man pamaudžia ir paduria, ir pilvą, ir nugaros apačią. Po echo kokia pusantros savaitės - aš puikiai jaučiaus, o po to vėl pradedu galvot kaip ten viskas, ar gerai Ajajaj smile.gif
Nieko, sulauksim mes bumsiukų tada gal truputį ramiau bus.  drinks_cheers.gif

Oooo!!!... Tai jau tu pirma geromis ziniomis dalinsies thumbup.gif Tau jau liko laukt vos kelios dienos...Kaip smagu!!! O man iki SESTADIENIO! doh.gif Bet jau ramiakes busim mirksiukas.gif

Zinai, as irgi pradedu 'negaluoti', kai pradedu galvoti, ar viskas ten sekasi... Mums butinai reikia kazkaip aprimti, nes kai pajusim bumsiukus, tai rasim del ko jaudintis ir tada... Mes gi labai kurybiskos biggrin.gif

Viskas bus gerai. Taip sako MB bet kokia proga, i bet kokia mano fraze ar nerima...Net kai klausiu ko nors ne tema, o jis neisgirsta, vis tiek atsako " Viskas bus gerai". Profilaktiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 19, 19:21)

supratau..atleiskit uz durna klausima, bet jei tarkim, tyrimas parodo, kad AFS nera. Ar "galima " ji "igyti" ?
turiu galvoje tai, ar gali jis paskui atsirasti po men, po metu ? Ar jeigu jau nustato, kad jo pas tave nera, tai ir nebus visa gyvenima?
Atsakyti