Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(sidrulka @ 2011 08 09, 17:08)
o merginukės, pasigendu jūsų liniuočių ax.gif  visos dar taip bijot jas užsidėti...

taigi, drąsiau, būsimos mamytės thumbup.gif

turim turim smile.gif
Atsakyti
čia taip gražiai viską aptarinėjat pasitardamos wub.gif ... jau praeitas etapas... netruks ir jums viskas prabėgti sėkmingai thumbup.gif ir kitą vasarėlę jau ir jūs ruošitės krikštynoms, kaip ir aš dbr.... dar pernai mūsų mažoji šiuo metu nebuvo nė užsakyta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 09 rugpjūčio 2011 - 16:11
QUOTE(sidrulka @ 2011 08 09, 16:10)
čia taip gražiai viską aptarinėjat pasitardamos wub.gif ... jau praeitas etapas... netruks ir jums viskas prabėgti sėkmingai thumbup.gif ir kitą  vasarėlę jau ir jūs ruošitės krikštynoms, kaip ir aš dbr....

Kaip grazu skaityti thumbup.gif Labai labai noriu 4u.gif O liniuotes ne nemoku pasidaryti blush2.gif Ir dar ten visokiu smulkmeneliu, matau, galima pasidaryti, pasigrazinti bigsmile.gif Na, po antro apsilankymo pas gydytoja - prisiduosiu ir as ax.gif
Papildyta:
QUOTE(index @ 2011 08 09, 15:50)
Žiūriu mes labai panašiai, koja kojon smile.gif Pamatysi lygiai taip pat abi kovą turėsim kam keist sauskelnes smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 08 09, 17:10)
čia taip gražiai viską aptarinėjat pasitardamos wub.gif ... jau praeitas etapas... netruks ir jums viskas prabėgti sėkmingai thumbup.gif ir kitą  vasarėlę jau ir jūs ruošitės krikštynoms, kaip ir aš dbr.... dar pernai mūsų mažoji šiuo metu nebuvo nė užsakyta blush2.gif

hehe smile.gif wub.gif
Laukiu kada ir man tas etapas praeis. Nors ir nėštumu norėtųsi pasimėgaut, bet kai tokia situacija, labiausiai norisi laikyti ant rankų smile.gif
O jūs mums labai gražus ir įkvėpiantis pavyzdys, kad viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip aš nerimauju dėl rytojaus. Va dar paskambino pasitikslinti ar niekas nesikeičia, ar atvyksiu. Baimes pilnos kelnės jau dabar, tai rytoj prie kabineto, jaučiu, širdis į kulnis nuriedės karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 09, 17:40)
Kaip aš nerimauju dėl rytojaus. Va dar paskambino pasitikslinti ar niekas nesikeičia, ar atvyksiu. Baimes pilnos kelnės jau dabar, tai rytoj prie kabineto, jaučiu, širdis į kulnis nuriedės  karsta.gif

kelintą valandą vizitas?
Viskas bus gerai. Būtinai. Pamatysi kaip nurimsi po to.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 09, 16:41)
kelintą valandą vizitas?
Viskas bus gerai. Būtinai. Pamatysi kaip nurimsi po to.

15 val. doh.gif Labai tikiuosi, kad viskas gerai praeis.
Atsakyti
Viskas bus puikiai !!! 4u.gif Lauksim rytoj su geromis ziniomis! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 08 09, 14:10)
taip, genetinius daro A. irjis mato iš atsakymų ar viskas ok ar kažkas ne taip... jei kažkas ne taip, tuomet jau jis siunčia pas genetikus

As dar viena nesusipratusi dėl tų genetinių, vakar buvau pas A sakė registruotis į 19 kab. 12-14 sav. jokio siuntimo neparašė, tai čia jis pats daro ar kaip, ar man iš savo ginės imt siuntimą, sakė matuos kaklo raukšlę, tai čia echoskopu??????????????????????

O dėl patepliojimų sakiau, kad jau nuo 7 sav (dabar 10-ta), bet man nieko įtai nesako, nei kokių vaistų skiria nei apie kokias hematomas kalba, sako čia nieko tokio ir viskas ir vėl man ????????????? paaiškinkit kas galit man nuosekliai smile.gif

Žiūriu daug prikalbėjot apie vaistų leidimąsi, tai tos kur duriat statmenai, durkit gulsčiai, nesvarbu pusė ar visą adatą, bet gulsčiai.
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 08 10, 10:31)
As dar viena nesusipratusi dėl tų genetinių, vakar buvau pas A sakė registruotis į 19 kab. 12-14 sav. jokio siuntimo neparašė, tai čia jis pats daro ar kaip, ar man iš savo ginės imt siuntimą, sakė matuos kaklo raukšlę, tai čia echoskopu??????????????????????

O dėl patepliojimų sakiau, kad jau nuo 7 sav (dabar 10-ta), bet man nieko įtai nesako, nei kokių vaistų skiria nei apie kokias hematomas kalba, sako čia nieko tokio ir viskas ir vėl man ????????????? paaiškinkit kas galit man nuosekliai smile.gif

Žiūriu daug prikalbėjot apie vaistų leidimąsi, tai tos kur duriat statmenai, durkit gulsčiai, nesvarbu pusė ar visą adatą, bet gulsčiai.

O 19 tai čia koks kabinetas? Nu nieko aš nesuprantu irgi tada. Manau, kad siuntimas reikalingas. Aš pas Serapiną užsirašiau (dabar kaip tik laikai paskelbti rugsėjui) ir nežinau ar ča gerai padariau ar ne.
Man irgi teplioja, irgi niekas nieko, tik va pagulėt mano ginę davė porą savaičių jau.
Atsakyti
Man labai keista, kai nieko nedaro tepliojant... g.gif
Klasikiniai vaistai tokiais atvejais Duphaston'as + ką jau buvau minėjusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 10, 12:10)
Man labai keista, kai nieko nedaro tepliojant...  g.gif
Klasikiniai vaistai tokiais atvejais Duphaston'as + ką jau buvau minėjusi  4u.gif

Pas du skirtingus daktarus buvau, niekas nieko nesakė. Gal jei tepliotų daug kažką galvočiau, dabar labai minimaliai, du tris per dieną pamatau ant popieriaus po WC.
O kadangi sako jog dėl to jog žemai placenta, tai turbūt D čia nieko nepakeistų.
Davė tik biliotenį pagulėt.
O kaip kitom, labai stipriai teplioja?
Atsakyti