QUOTE(Katinukas @ 2011 08 10, 13:38)
Skaitau jūsų postus ir... susivėliau visai

Abraitis sakė pradėti leistis fraxipariną nuo 6 nėštumo savaitės, o jūs visos leidžiatės nuo II

Bijau ir aš dar vienos nesėkmės, gal ir man pasavivaliauti?
aš nuo 7 tos leidžiuosi, kai kuriais atvejais reikia tik nuo 20 sav.
Tie vaistai irgi nėra toks jau nekaltas dalykas, tai manau savavaliaut nereiktų
Papildyta:
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 10, 17:00)
Beje, siandien koki sapna paryciui sapnavau

Pabudusi daugiau neuzmigau, o ir visa ryta taip neramu duseleje buvo...Spanavau, kad Trakuose (!!!???

) apsilankiau pas gine (kuri jau labai panasi i mano buv. destytoja), o ji i mane paziurejusi kazkokiu x-iukus susidejo ir sako, kad paskutiniai du x-iukai, ne labai geri...reikia duphastona pagerti...

Tai is jos isejusi, ieskojau to duphastono, o vaistinese jo nera...Taip jaudinausi, kad nespesiu jo isgerti

Kazkokia nesamone vienzo... Tai visa diena vaikstau ir galvoju, gal cia man ka nors norima pasakyti? Ar viskas ten mums gerai? O gal cia tiesiog jaudinuosi ir miegodama, todel tokie sapnai...Beje, kai pastojau visokias nesamones sapnuoju: sapnai itin ryskus, chaotiski, daug veiksmo, naujos vietos, visiskai nauji veidai...Atrodo, kad skubu issapnuoti viska viska
ne tu viena sapnuoji, čia turbūt nuo įtampos, kad tik viskas būtų gerai. As irgi nuolat nuo ko nors gelbsciu du vaikus, vieną savo, kitą nepažįstamą mažesni, tai galvoju, gal čia ir kitas mano....
Papildyta:
[quote=Garsėė,2011 08 10, 16:08]
Jau nuo vakar 'paguldziau' adatele

O kodel taip reikia? Gal kokiu paaiskinimu girdejai? Juk dabar nerimauju, jog visa savaite leidausi staciai...Mano lialiukas turbut galvoja kokia ziopla mama - lauke, kol normaliai ismoksiu adata laikyti
Daug nesidomėjau kodėl tiesiog taip man rodė kai pirmą kart laukiausi, taip ir dabar liepė.kiek sesučių leido visos gylsčiai. Tai juk kraują skystinantys, jie leidžiami būtent po oda, o ne stačiai į raumenis , turbūt kitaip skaidosi,

čia aš pati taip samprotauju