Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 08, 13:47)
iki kaledu noriu is 8 desimties isnest kudasiu, aisku ir jus is ten butu gerai iskrapstyt lotuliukas.gif

tu saunuole 4u.gif
drinks_cheers.gif as irgi svajoju naujus pasitikti bent jau 79,999kg blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
is tiesu, tau jau ir dabar galbut nebais ir mest reiktu, bet va tas 8 prieki kaip NERVINAAAAAAA doh.gif doh.gif jei su sportu susitarciau, tai suvis gerai butu, nes lasinys toks drebantis ir minkstas ant pilvo, muset mazai as ji dar kankinu blush2.gif SiLRa, gal noretum foto pasikeisti, kazkaip smagu butu matyt su kuo plepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 08, 15:40)
  SiLRa, gal noretum foto pasikeisti, kazkaip smagu butu matyt su kuo plepu ax.gif

o gospody boze moi doh.gif taigi baisu man ta nuotrauka det - gi esu baisi kaip karas blush2.gif nu nebent ne visu ugiu ir dar su savo leliuku prisidengusi blush2.gif
bet idesiu turbut i AZ, ar galima taip? g.gif
issiunciau, parasyk, ar gavai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 08 lapkričio 2006 - 17:01

! 
Sveiki,

norime priminti jums vieną forumo taisyklių:

12. Asmeninis parašas. Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai arba mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/ paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių), arba 1-2 skaitliukams/ liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių pasiekimams vystymosi procese - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtą interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".

Todėl visų, kurių parašai neatitinka taisyklių, prašome paredaguoti savo asmeninį parašą taip, kad liktų tik būtiniausia informacija ir jis nepažeistų forumo taisyklių punkto 2.12.

Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą!

Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, bus trinami be perspėjimo.
Ačiū už supratimą.

Moderatoriai
Atsakyti
SilRa, gavau 4u.gif karo nemaciau, bet jis taip gerai tikrai neatrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif simpatiska jauna mamyte esi, na nukrapstyt siek tiek reikia jei nekaip jautiesi, bet gatveje pamacius ne galvon nesautu, kad storulka esi mirksiukas.gif taip, kad daugiau negirdeciau negraziu zodziu apie save, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 08, 20:41)
SilRa, gavau 4u.gif  karo nemaciau, bet jis taip gerai tikrai neatrodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  simpatiska jauna mamyte esi, na nukrapstyt siek tiek reikia jei nekaip jautiesi, bet gatveje pamacius ne galvon nesautu, kad storulka esi mirksiukas.gif taip, kad daugiau negirdeciau negraziu zodziu apie save,  wub.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif nugi dekui ax.gif bet labai labai noriu rengtis tais rubais, kurie man patinka, o ne tais, i kuriuos ilendu rolleyes.gif
Atsakyti
ai, as vistiek negaliu rengtis ka noriu-rankoves buna trumpos doh.gif issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2006 11 08, 10:09)
O as tai ziauriu begede:
1.Maistas - labai blogai +2 kg,
...

tik nesigraužk - svarbiausia pozityvios mintys smile.gif nutirps tie +2 wink.gif

QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 08, 13:47)
sveikutes, -10 minusiuka pridaviau, tai uzlekiau pas jus svieziu parasu pasipuikuoti  tongue.gif  ax.gif  ....

4u.gif sveikinu atkakliai judant link tikslo smile.gif tai mūsų šūkis "sutik 2007-uosius su 7x kg!" thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nugi nugi, jau tris dienas valgau po nedaug ir vakarais needu blush2.gif vyras isvykes, tai nereikia jam valgyt ruosti, pavalgau kokia 19h ir iki miego (23h) jau nieko nereikia thumbup.gif kad taip ilgiau taip pratempciau bigsmile.gif tada tikrai naujus pasitikciau be to baisaus astuoneto ax.gif
Atsakyti
neoficialiais duomenimis (oficialus pas mane buna sestadieniais ax.gif ) siandien svarstykles rode 81,2kg blink.gif netikiu schmoll.gif , gal kas negerai, bet nuotaika tai pakele nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
ee, stabdyk...... blink.gif pas mane 81.4, tipo, as jau nebe pirmoj vietoj? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 09, 15:54)
ee, stabdyk...... blink.gif  pas mane 81.4, tipo, as jau nebe pirmoj vietoj?  doh.gif  verysad.gif

tongue.gif palauk iki sestadienio, as dar net liniuotes nestumdau, netikiu tokiais monais biggrin.gif
Papildyta:
pirma dar tu, pirma mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti