Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 02, 14:40)
astute, man regis tu sakei, kad lelius papo nelabai nori?  g.gif jei nemaisau su niekuo... mano mazius irgi kazkaip nelabai jau praso, keista didckius iki 1.5 metu maitinau, ir ramindavau ir migdydavau papu, o sitas tai tik miegantis ima, na dar diena retsykiais, o bandau duot dazniau-kanda doh.gif  verysad.gif

Kad gal sumaisei... 4u.gif Maniskis tai labai noriai ima,tik pieno nedaug turiu,todel pyksta ,kai niekas nebega.Kandziojasi ir maniskis ax.gif .Dantis,kuriu dar nera,galanda biggrin.gif .
Atsakyti
SVEIKUTES
oi, tik nesilankyk savaite SM, o cia jau kokia kompanija susidariusi thumbup.gif
taigi Egluteskarota, as maziuke blush2.gif tik 1,64cm, apimtys mano diiiideles, net bijau matuotis blink.gif bet po truputi mazeja. iki nestumo sveriau 80kg ax.gif smulkiau mano istorija (tiksliau - labai smulkiai) aprasyta sios temos 6 psl mirksiukas.gif
pas minus 10 kazkaip bijau ateiti, dar isbars uz toki saves nemylejima ir bereikalinga lasiniu auginima blush2.gif
Asta78, malonu sulaukti cia taves mirksiukas.gif ataskaitas as labai megstu biggrin.gif ir girti megstu bigsmile.gif jei yra uz ka ax.gif pabusk pabusk nuo tu lauru ir mars i prieki tongue.gif
Amaliuke, sveikute bigsmile.gif tik neapsiribok priesnestuminiu, varom i prieki. tu nori pasiekti 66, o as - 60 ar bent jau 65 mirksiukas.gif
pas mane savaite sveciavosi sesuo ax.gif tai neskaiciavau nieko doh.gif
BET NUO SIANDIENOS JAU GRIZAU I DOROS KELIA thumbup.gif IR VEL KARIAUJU
gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2006 11 03, 16:33)
SVEIKUTES
oi, tik nesilankyk savaite SM, o cia jau kokia kompanija susidariusi thumbup.gif
...

Sveika!!!! O as jau pradejau galvoti,kad netekai savojo ryzto... unsure.gif
Bet thumbup.gif ,kad grizai!
Mano pirmoji ataskaita uz vakar :
1.Mityba - 100 % -tvarka ,tik velokai uzvalgiau blush2.gif ,likus 1 val iki miego (reikia min.2)
2.Skysciai - nelabai....Itariu,kad jau zinau pieno mazejimo priezasti - per mazai skysciu.Vakar vos 1.5 l "istempiau" blink.gif
3.Judejimas - prastai verysad.gif .Oras bjaurus,siaubingas.Bijau vaikus susaldyt.Deshovaja otmazka.
Svoris siandien 83 kg.

4u.gif
Atsakyti
Na, maisto tai ~1600 kcal suvartoju. Žiūrėsiu, gal reiks dar mažinti tą kiekį. Svarbu pienuko būtų. O va skysčių tik ~1,5-2 l ištempiau. O su judėjimu - tai "pravalas" sad.gif Na sunkiai laiko randu (čia aš teisinuosi blush2.gif ) - reikės griežčiau save imt į nagą smile.gif Vaiko vežimą po langu pasistatau - o pati po namus kuičiuosi... jau vyras šiandien siūlo pasivažinėt po gatvelę smile.gif Visai užsisėdėjau namie blush2.gif Kol daržai buvo, tai nors kokią žolę išraudavau ar derlių dorojau ... O dabar tai visai užpakalis prie sofos prilipo - siaubiakas blink.gif

Kol kas dar nesivėriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2006 11 03, 17:44)
Sveika!!!! O as jau pradejau galvoti,kad netekai savojo ryzto... unsure.gif
Bet  thumbup.gif  ,kad grizai!
Mano pirmoji ataskaita uz vakar

labux, a kur as pasidesiu, aisku, kad grizau bigsmile.gif
saunuole, kad mityba sureguliavai mirksiukas.gif skysciu8 butina gerti bent 2.5l cool.gif o del judejimo - as irgi jau maziau judu lauke - salta, tai issinesu arba issivezu trumpam ir vel i silta kambari lendu blush2.gif bet namie vaiki pakiloju, patupineju su juo bigsmile.gif tik atsilenkimu visa savaite nedariau doh.gif PAZADU - NUO SIANDIENOS VEL DARYSIU tongue.gif
QUOTE(amaliuke @ 2006 11 04, 13:40)
Na, maisto tai ~1600 kcal suvartoju. Žiūrėsiu, gal reiks dar mažinti tą kiekį. Svarbu pienuko būtų. O va skysčių tik ~1,5-2 l ištempiau. O su judėjimu - tai "pravalas"

JEI MAITINI - BUTINA SUVARTOTI MIN. 1800KCAL, KITAIP PIENUKUI ATSILIEPS blink.gif nepersistenk schmoll.gif
pazaisk su mazium aktyviau - as kiloju ji aukstyn 10x3, i prieki tiesiu rankas 10x3, kiloju pasiguldziusi ant koju 10x2, tupineju su juo 10x2, darau 100 atsilenkimu, vaikis stebi ir krykstauja bei 50 koju pakelimu mirksiukas.gif

nepaisant "brokuotos" savaites, siandien sveriu jau 82,7 bigsmile.gif numeciau 0.3kg thumbup.gif

pirmadieni zadu eiti i sporta thumbup.gif (jei nesutingsiu doh.gif )
Atsakyti
wub.gif sveikutes 4u.gif po vakar blush2.gif pikta siek tiek ant saves, mat sventem dukrytes 7 tortadieni thumbup.gif wub.gif ir didele dalis torto nusedo mano lekstej doh.gif svarstykles siek tiek susiraukusios, bet dar is namu neisvaro lotuliukas.gif syryt 82.5 rode,o pries baliuka 81.5 buvo doh.gif blush2.gif bet vaisiu dar daug liko, taip, kad siandien bus oi, sunki dienele.... doh.gif verysad.gif
bet as zinau, as galiu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui, SilRa, už patarimus. Jau šiandien su mažium sportavom - patiko jam būt kilnojamu smile.gif Žodžiu, lėtai, bet tik pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 05, 14:01)
wub.gif  sveikutes 4u.gif  po vakar 

viena diena dar ne beda mirksiukas.gif nes tik po 3 puotavimo dienu balastas is zarnyno keliauja i "kailinukus" tongue.gif svarbiausia kita diena susiimti, iki 11h nevalgfyti visiskai nieko ir vel testi kaloriju skaiciavima mirksiukas.gif
nugi egluteskarota, tu gi muas kol kas is paskos tempi biggrin.gif , nesustok thumbup.gif
QUOTE(amaliuke @ 2006 11 06, 01:44)
Dėkui, SilRa, už patarimus. Jau šiandien su mažium sportavom - patiko jam būt kilnojamu smile.gif  Žodžiu, lėtai, bet tik pirmyn smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o maziai tik padeda mums, juos tik kilok thumbup.gif o dar maniskiui labai patinka sokineti man ant keliu, pasokdinus kuri laika laaaabai pasijunta ranku raumenys tongue.gif
Atsakyti
Na, pasigirsiu, kad pradžia visai efektyvi - jau 1,5 kg nėra... Aišku, čia tik pradžia tokia - tuoj organizmas prisitaikys prie naujovių... Vyrui pasugyriau, kad svoris krenta, tai jis vakar ta proga bulvių plokštainį iškepė doh.gif Na, sakau, nori, kad vėl storėčiau bigsmile.gif bėda su tomis namų pagundomis smile.gif Smagu, kad oras atšilo - gal lašinukai tirps greičiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

O as tai ziauriu begede:
1.Maistas - labai blogai +2 kg,
2.Sprotas - dar blogiau - judejimo 0 (iki masinos,is masinos);
3.Skysciai - irgi nekas.
Ir apskritai,kazkoks sastingis yra apemes - nieko nesinori,nuotaika prasta.
Bet jau susiemiau,ir sventai tikiu,kad reikalai pageres.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta78: 08 lapkričio 2006 - 09:09
QUOTE(amaliuke @ 2006 11 07, 17:51)
Na, pasigirsiu, kad pradžia visai efektyvi - jau 1,5 kg nėra...

thumbup.gif sveikiju mirksiukas.gif ir toliau taip bigsmile.gif o plokstainis ne toks jau ir pabaisa, jrei valgai 1 porcija ir neuzpili spirguciais, kad plauktu, o paskui islaizai lekste biggrin.gif
QUOTE(Asta78 @ 2006 11 08, 10:09)
Bet jau susiemiau,ir sventai tikiu,kad reikalai pageres.

pageres, pageres mirksiukas.gif , mes tavimi irgi tikim bigsmile.gif o0 del prastos nuotaikos, tai cia uzdaras ratas - pyksti, kad valgai, bet valgai, nes pyksti, paskui jautiesi kalta, kad valgei, bey valgai, nes jautiesi kalta, bijai, kad valgysi velk, bet valgai, nes bijai cool.gif todel tiesiog tas apsivalgymo dienas reikia isgyventi ir pamirsti, judeti toliau kaip niekur nieko smile.gif o tas =2kg tiesiog balastas. uzsistovejes tavo zarnyne mirksiukas.gif skaiciuok toliau ir jie isgaruos mirksiukas.gif

as tai jau dvi dienas laikausi tiesiog pavyzdingai biggrin.gif po savaitgalio ax.gif kai buvau nelabai pavyzdinga blush2.gif sestadieni sversiuos ir ziuresiu, kas mane labiau veikia - pavyzdinga savaite ar nepavyzdingi savaitgaliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliuke @ 2006 11 07, 18:51)
Na, pasigirsiu, kad pradžia visai efektyvi - jau 1,5 kg nėra...

saunuole thumbup.gif
QUOTE(Asta78 @ 2006 11 08, 11:09)
Sveikos!

O as tai ziauriu begede:
.

kita savaite atsigriebsi mirksiukas.gif
sveikutes, -10 minusiuka pridaviau, tai uzlekiau pas jus svieziu parasu pasipuikuoti tongue.gif ax.gif savaitgalis, kaip jau sakiau tragiskas buvo, iki vakar kiekviena vakara uzesdavau, na kazkokis prasta savaite, diena graziai ckal skaiciuoju, o vakare viska sugadinu doh.gif verysad.gif na, bet svarstykles labai nebaude, is to sprendziu, kad numestas svoris uzsitvirtino ir tikriausiai nukrito lasinuku, o ne skysciu saskaita thumbup.gif iki kaledu noriu is 8 desimties isnest kudasiu, aisku ir jus is ten butu gerai iskrapstyt lotuliukas.gif
Atsakyti