Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

QUOTE(Rrina @ 2006 11 21, 12:17)
Kaip jums sekasi ??  4u.gif
sumasčiau, kad reikėtų gruodį pasitikti su pirmu skaičiumi 7....  g.gif manau būtų neblogai  blush2.gif

mano norai kiek kuklesni mirksiukas.gif as astuoneta ruosiuosi leisti sau naikinti iki Naujuju metu ax.gif taip realiau skamba doh.gif
Atsakyti
na ir as naujametinius tikslus nusistatysiu-neblogai butu savo gimimo metu skaiciuka pasiekt 77 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 21, 20:39)
na ir as naujametinius tikslus nusistatysiu-neblogai butu savo gimimo metu skaiciuka pasiekt 77 wub.gif

nagi nagi g.gif ar5 tik nebusim tu paciu metu gimimo bigsmile.gif o koki menesi? mirksiukas.gif as spaliuke-lenino anuke biggrin.gif
Atsakyti
geguziukas as mirksiukas.gif kaip reikaliukai su svoriu?
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 22, 14:58)
geguziukas as  mirksiukas.gif  kaip reikaliukai su svoriu?

mano vaikis geguziukas bigsmile.gif
o su svoriu reikaliukai gana idomus blush2.gif jau rasiau, kad po derlingos savaites sveriau 81,9 doh.gif o dabar vel skaiciuoju, ziuresiu, kaip bus sestadieni - gal grisiu bent prie ankstesniu 81,4 ax.gif

o ka sako tavosios svarstykles? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 22 lapkričio 2006 - 15:07
Sveikos hi.gif,

per nestuke.gif priaugau virš 20kg, galvojau kad žindydama juos pamesiu blush2.gif

verysad.gif beveik visi tie kg nusėdo po oda ir,atrodo, ilgam g.gif Žinau, kad MP gamybai sunaudojamos papildomos kcal, tad tikėjausi rezultato bent per metus. Deja deja, metai jau baigias, o rezultatai ganėtinai kuklūs - -10kg doh.gif

Gal yra ir daugiau mamyčių, kurios žindydamos negali laikytis griežtų dietų, neturi galimybės dažnai ir reguliariai sportuoti , bet norėtų saugiai sulieknėti?

O KAIP?
Atsakyti
mano 79.7 syryt, kadangi nebloga dienele buvo, be grieku, tikiuosi ryt dar maziau ax.gif kazkaip jau isisvaziavau, jokios prievartos, buna dienu uzedu, tada kelias kazkaip naturaliai nesinori valgyt g.gif gal pagaliau sis kartas bus lemiamas kudejime-visam laikui? wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Austinėja @ 2006 11 22, 19:58)

sveika prisijungusi 4u.gif mes visos cia tokios - ieskancios budu suliekneti ax.gif a is tu, kurios dideja lengvai, o traukiasi sunkiai, tai mano budas vienintelis - kaloriju skaiciavimas. yik maitinant butina suvartoti ne maziau negu 1800kcal. tai ir skaiciuoti lengviau, kai nenuodeme tiek suvalgyti (o ne kokius 1200 blink.gif )
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 22, 20:38)
mano 79.7 syryt, kadangi nebloga dienele buvo, be grieku, tikiuosi ryt dar maziau  ax.gif  kazkaip jau isisvaziavau, jokios prievartos, buna dienu uzedu, tada kelias kazkaip naturaliai nesinori valgyt  g.gif  gal pagaliau sis kartas bus lemiamas kudejime-visam laikui?  wub.gif  cool.gif

nu tu saunuole 4u.gif . tikiuosi, kad i tave pasiziuredamos ir mes taip sekmingai i prieki judesim bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Noreciau ir as prie jusu prisijungt, man reiktu pamesti 10 kg, kad atrodyciau sau grazi biggrin.gif .

Pati nebemaitinu, taciau visa diena edu doh.gif doh.gif , tik vaikai uzmiega, as - i saldytuva doh.gif . Dar viena blogybe, kad normaliai valgau velai vakare kartu su vyru, o po to aisku dar kavute, pyrageliai, etc. Tai pradziai nutariau bent saldumynu bei bulviu, makaronu atsisakyt.

Ir dar - kadangi pas mane dvynukai, tai po gimdymo liko ziauriai daaaaug nereikalingos odos ant pilvo, kuriai itariu tik sportas pades g.gif . sporto klubu nemegstu, tai svarstau, kad gal koki treniruokli i namus isigyt. Gal kuri turit?

Tai tiek pradziai, tikiuosi, priimsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2006 11 24, 14:02)
Tai tiek pradziai, tikiuosi, priimsit smile.gif

labux mirksiukas.gif aisku, kad priimsim bigsmile.gif o dat tokia didvyre mamyte bigsmile.gif mano sesuo irgi augina dvynukus mirksiukas.gif tai truputi isivaizduoju, kokios tavo dieneles ir nakteles cool.gif
treniruoklio neturiu, nes nebutu kur statyti - butas kaip kisene doh.gif
darau atsilenkimus paprastus ir kiloju kojas (kai nepatingiu doh.gif blush2.gif )

zodziu - uzsidek svorio liniuote ir startuok - palaikymo cia visada sulauksi mirksiukas.gif
friends.gif
Atsakyti
Silra, aciu biggrin.gif

Liniuote uzsidesiu pirmadieni, nes savaitgaliui atvaziuoja tevai, tai nera prasmes lotuliukas.gif , bet siaip jau stengsiuosi nepiktnaudziaut. Nors mamai visada atrodo, kad dukrele nepavalgius doh.gif doh.gif

As maniau, kad su dvynukais svoris pats kris, be pastangu g.gif , ale kur tau, nors ne visada per diena ir prisest normaliai iseina, is tik auga... Nes kemsu viska is eiles kas po ranka papuola kai turiu laisva minute. Ant sumustiaku gyvenu, nera kada normalaus maisto ruost. Galvoju, gal prie kokiu miusli pereit, gal tie maziau kaloriju turi g.gif
Niu reiks pasidomet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2006 11 24, 15:01)
Silra, aciu biggrin.gif

ner uz ka mirksiukas.gif tam mes cia ir esam smile.gif
o del misto -jei turi mikrobange, vienu kartu issivirk koses kokios nors (as megstu perline, grikiu, avizine) puodziuka ir suskirstyk ja porcijom, uzsaldyk ir kai noresi valgyt - pasisildyk mikrobangej mirksiukas.gif
as tai nesaldau - kai issiverdu koses, tai suvalgau ja per diena blush2.gif porcijom aisku biggrin.gif , nes galiu tada visa diena vien kose gyventi doh.gif
kaloriju nedaug ir skanu tongue.gif
del miusliu - jie kaloriju turi ne taip ir mazai (apie3oo-400kcal), bet jie suteikia sotumo jausma ilgam mirksiukas.gif nedidele porcijike reikia daryti, galima maisyti su selenom smile.gif
Atsakyti