Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

Aciu uz info del maisto.
Tik kad as kruopu nemegstu, feee... Ir be darzoviu negaliu gyvent. Ir be vaisiu biggrin.gif

Niu ka nors sumastysiu, siandien tik 1 saldaini suvalgiau, pazanga jau. O tai vis einu pro sali ir prigriebiu biggrin.gif , po to kas vakara vyrui liepiu nauja porcija parvezt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2006 11 24, 16:52)
Aciu uz info del maisto.
Tik kad as kruopu nemegstu, feee... Ir be darzoviu negaliu gyvent. Ir be vaisiu biggrin.gif

Niu ka nors sumastysiu, siandien tik 1 saldaini suvalgiau, pazanga jau. O tai vis einu pro sali ir prigriebiu biggrin.gif , po to kas vakara vyrui liepiu nauja porcija parvezt biggrin.gif .

nono.gif
as pati jei turiu ka skanaus, taip sunkiai atsilaikau doh.gif o kartais ir neatsilaikau blush2.gif todel stengiuosi kuo maziau skanestu namie tureti, o jei jau turiu - kartu su vyru valgyti, tada man maziau lieka - nespeju su jo tempais biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif 81kg bigsmile.gif
Atsakyti
Silra, SVEIKINU 4u.gif Reik man būt sau reiklesnei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliuke @ 2006 11 26, 23:36)
Silra, SVEIKINU 4u.gif Reik man būt sau reiklesnei blush2.gif

dekui bigsmile.gif nugi pasistenk drinks_cheers.gif , mes tave palaikysim mirksiukas.gif
tiesa sakant as nebesportuoju blush2.gif ir skysciu patingiu pareguliuoti blush2.gif karve as doh.gif dar gerai, kad maista biski pareguliuoju ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
pasigirsiu, planą minimum įvykdžiau - šiandien jau išsivadavau iš baisiojo aštuoneto ax.gif nors iki gruodžio dar viena diena - 79,7 yahoo.gif sekantis planas - Kalėdoms - 77 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 11 29, 10:31)
labas rytas  4u.gif
pasigirsiu, planą minimum įvykdžiau - šiandien jau išsivadavau iš baisiojo aštuoneto  ax.gif nors iki gruodžio dar viena diena - 79,7  yahoo.gif sekantis planas - Kalėdoms - 77  rolleyes.gif

o kokia saunuole bigsmile.gif thumbup.gif
nu tada ir as is paskos varysiu -susiimsiu ir vel dirbsiu aktyviau ax.gif dekui uz spyri i uzpakali biggrin.gif
Atsakyti
Nėr už ką lotuliukas.gif dabar kas nors geresniu rezultatu pasigirkit, kad neužmigčiau ant laurų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

Mano maziukui jau 4 meneseliai, o as vis dar negrizau i priesnestumini svori... blush2.gif . Bjauriausia, kad ir tas "priesnestuminis" dar per didelis. Sakau, reikia prie ko nors jungtis, gal bus lengviau? g.gif O cia svieziu mamyciu skyrelis...
As vis dar maitinu ir nesiruosiu greitai baigti. Is vienos puses, maitinimui suvartojama nemazai kaloriju ir svoris krenta lengviau, is kitos - zveriskas apetitas... Taip per menesi "nukoviau" tik 2 kg...
Ar bande kas mesti svori maitinant?
Einu krautis liniuotes. bigsmile.gif
Atsakyti
na, reikia ir man cia prisiduot biggrin.gif svoris buvo 85kg, dabar 63kg, beliko 5 numesti... patys sunkiausi. o jau psumetis po gimdymo doh.gif ir treniruoklis yra namie, tik kad ant jo uzlipu karta i menesi blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės
Aš ir jau baigiau maitinti savo mažutėlį,jam 10mėnesiukų,tai kai maitinau tai valgiau viska nieko daug nepamečiau,bet ir neaugo o dabar tai jau reikia žiūrėti ka ir kiek valgau nes doh.gif .
Man ir liko numesti 5kg,bet jie taip nenori manęs palikti.
Atsakyti
QUOTE(Zen @ 2006 11 29, 11:49)
Sveikos, mergaites,

Mano maziukui jau 4 meneseliai, o as vis dar negrizau i priesnestumini svori... blush2.gif . Bjauriausia, kad ir tas "priesnestuminis" dar per didelis. Sakau, reikia prie ko nors jungtis, gal bus lengviau?  g.gif  O cia svieziu mamyciu skyrelis...
As vis dar maitinu ir nesiruosiu greitai baigti. Is vienos puses, maitinimui suvartojama nemazai kaloriju ir svoris krenta lengviau, is kitos - zveriskas apetitas... Taip per menesi "nukoviau" tik 2 kg...
Ar bande kas mesti svori maitinant?
Einu krautis liniuotes.  bigsmile.gif

Junkis, Zen. Gal padėsim smile.gif Aš irgi dar maitinu, ir dar bent pusmetį manau maitinti. Bet svoris po truputuką krenta. Iki vasaros gal tikslą pasieksiu ax.gif

QUOTE(Kameja_x @ 2006 11 29, 11:52)
na, reikia ir man cia prisiduot biggrin.gif svoris buvo 85kg, dabar 63kg, beliko 5 numesti... patys sunkiausi. o jau psumetis po gimdymo doh.gif ir treniruoklis yra namie, tik kad ant jo uzlipu karta i menesi blush2.gif

Šaunuolė tu... vistik labai greitai nusikratei nereikalingų kilogramų. O kaip tiek mažai beliko, tai jau ir azartas manau pagauna thumbup.gif
Atsakyti