Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

sveikutes, prisiduodu - numeciau kilograma biggrin.gif bet jis man viena diena nukrenta, kita vel uzsikabaroja doh.gif nors nakti prisivalgiau daaaug keptos zuvies- na, negalejau susilaikyt niekaip blush2.gif geda, baisi geda... ale va sian vieno ir neber... tiksliau 1.5 - bet tos puses neskaitau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zen @ 2006 12 03, 09:47)
Tai kada gi lengviau (sunkiau?) mest: maitinant ar nebemaitinant ? Kur cia suo pakastas?  g.gif

is tikruju mesti svori sunku visada verysad.gif maitinant labai paspartyeja medziagu apykaita, sudegini 500kcal per diena daugiau, bet kartu labai padideja apetitas, labai norisi angliavandeniu blink.gif o pabaigus maitinti daznai buname iprate valgyti daugiau, todel svoris ima augti, jei nesureguliuojama mytyba verysad.gif . zodziu - ir taip blogai, ir taip negerai. schmoll.gif todel svori reikia mesti ne maitinant ir ne pabaigus maitinti, o nuo siandien... mirksiukas.gif
QUOTE(Muse @ 2006 12 03, 13:50)
Tik kad rezultatu nematyt dar. Kazkokios lievos tos mano svarstykles. Matyt per daznai lipu ant ju, reiks svertis kas savaite gal.

sveikinu pradejus nebekimsti 4u.gif as kas savaite einu svertis ant elektriniu - tai ju niekaip neapgausi schmoll.gif , o jei jau parodo minusa - tai tikra bigsmile.gif
QUOTE(Dobiliukas @ 2006 12 04, 08:14)
Labas rytas.Pasakysiu kaip aš darau ta sriuba.

dekui 4u.gif idek si receptuka i lengvo maisto receptu temele sio skyriaus pradzioje - daugiau mamyciu juo pasinaudos smile.gif
QUOTE(Dasha @ 2006 12 04, 12:26)
sveikutes, prisiduodu - numeciau kilograma biggrin.gif

valio valio valiovalioooooo thumbup.gif 4u.gif ledai pajudejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu ka, vis dar laikausi, nekemsu biggrin.gif , net paciai smagu. Tik kazin kai ant svarstykliu uzlipsiu ta nuotaika nepasikeis g.gif

Pas mane irgi eketrines, tik visvien kazkokia pieva rodo, kazkur 0,5 kg svyruoja istisai. Nors gal cia normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2006 12 04, 13:37)
Niu ka, vis dar laikausi, nekemsu biggrin.gif , net paciai smagu. Tik kazin kai ant svarstykliu uzlipsiu ta nuotaika nepasikeis g.gif

Pas mane irgi eketrines, tik visvien kazkokia pieva rodo, kazkur 0,5 kg svyruoja istisai. Nors gal cia normalu g.gif

sverkis vasada tuo paciu metu, pavyzdziui, ryte, be rubu, nevalgiusi, negerusi ir, pageidautina, pabuvus mazajame kambarelyje su rimtu reikalu blush2.gif
pavalgai sociau - +200g, isgerei stikline vandens - dar+200, tai ir ner tikslumo mirksiukas.gif virskinimo trakto turinys - tai dar ne lasiniai biggrin.gif suvaikstai, kur reikia ax.gif - ir ner puskilio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 04 gruodžio 2006 - 17:31
Sveikos, seniai bebuvau, nes ... gėda blush2.gif Tą numestą 1kg prisilipinau atgal doh.gif Nors, regis, neberyju tiek daug, bet tas apetitas... Tai dabar kariauju pati su savimi gun_bandana.gif

Šiandien pasportavau, valgiau saikingiau, tikiuosi iki savaitės pabaigos išsilaikyti, nes jaučiu, kad nuo tų skysčių krandis pasitampė, tai reikia, kad susitrauktų nors kiek smile.gif

labai sveikinu visas, kas sėkmingai juda pirmyn - šaunuolės spartuolės 4u.gif

QUOTE(Zen @ 2006 12 03, 10:47)
Sveikos, mamytes, kaip sekasi lieknet?  bigsmile.gif
As tai vakar prisisokoladinau ( vyro kalte  blush2.gif  ), bet svoris vis tiek sumazejo. blink.gif  Jau nebe 0 liniuoteje....  bigsmile.gif 
Ar sutinkate su teiginiu, kad maitinimas didina apetita? Kad "kol maitinsi - nenumesi" ?  "Baigus maitinti ima augti svoris"?
Tai kada gi lengviau (sunkiau?) mest: maitinant ar nebemaitinant ? Kur cia suo pakastas?  g.gif

Man tai negalioja taisyklė, kur rašo knygose, kad maitinant krenta po 0,5kg per savaitę... Man svoris krito tik pirmas 2 savaites, o po 2 mėnesiukų pradėjo... augt, nes ėmiau lapnoti sausainius, riestainius, ko anksčiau net nemėgau wub.gif Maniau, kad liesėsiu, kai baigisu maitinti, bet pamačiau, kad gali blogai baigtis - taigi, esu čia smile.gif Dabar turiu programą minimum "iki Kalėdų numesti 3 kg" smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Jau net blush2.gif vakar apsivalgiau,tai bijojau kad vel viskas grįžo bet kas neįtikėtina ne yahoo.gif
Skanių pusrytėlių essen.gif
Atsakyti
gerai, reikia jau man save i rankas suimt ir kaip nors numest tuos kelis kg doh.gif pradedu nuo siandien ax.gif
Dasha, taip laikyt thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Susinervianu vakar -suvalgiau vakarienei maza kepsniuka ir sauksta baltos misraines (aisku, su majonezu), tai vyras pareiske kad cia minimum kokie 2000 kcal. Nu negi is rimto??? g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif oi negalima diedu prileist prie koloriju, na tikrai negalima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano atvirksciai kai pasakau, kad ka tik vakarienei 800 suvalgei, akis isputes rekia, kad nedaugiai 100, nes dar alkanas doh.gif lotuliukas.gif
musiuk, pries nervuodamasi ikisk nosi pas mus ir pasiklausk mirksiukas.gif misraine balta 100 gramu apie 150 ckal-saukstas, na skaiciuokim grubiai 50 gramu (toks labai su kaupu) kepsnys, na skaiciuoju didziausia-400 ckal, nebent jis kilograminis keptuves dydzio buvo, tada , ir tai abejoju 2000 ir surinksi. schmoll.gif
taigi tavo vakarykscia vakariene kokie 500-600 simtai buvo, ne daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Uch, net lengviau patapo. smile.gif
Siandien pusryciams suvalgiau 1 sumustinbi su suriu ir viena su pastetu, priespieciams 1 kivi. Pietums turiu 1 desrele ir burokeliu salotu (su kazkokiu uzpilu). pavakariams koki obuoli suvalgysiu, o del vakarienes dar nesumasciau g.gif

Ai, man kazkaip tingisi tas kalorijas tiksliai skaiciuot, tai daug maz primetu, kad labai daug negali but ir tiek. smile.gif
Atsakyti
siulau sumustini pakeist rytine kose mirksiukas.gif o jei tepi su sviestu, bent jau salotos lapa vietoj jo dek-blogis yra sumustiniai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 05, 12:34)
siulau sumustini pakeist rytine kose  mirksiukas.gif  o jei tepi su sviestu, bent jau salotos lapa vietoj jo dek-blogis yra sumustiniai  schmoll.gif

OK, aciu, nebevalgysiu smile.gif
Atsakyti