Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

gera mergaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 05, 12:34)
siulau sumustini pakeist rytine kose  mirksiukas.gif  o jei tepi su sviestu, bent jau salotos lapa vietoj jo dek-blogis yra sumustiniai  schmoll.gif

bet tas blogis toooooooooooooks skanus blush2.gif tai vienintelis blogis, kurio niekaip negaliu atsisakyti blush2.gif jau geriau sokolada i lentyna padesiu blush2.gif

79,6kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 05, 14:34)
siulau sumustini pakeist rytine kose  mirksiukas.gif  o jei tepi su sviestu, bent jau salotos lapa vietoj jo dek-blogis yra sumustiniai  schmoll.gif

sorriux, bet nesusilaikiau... doh.gif
na sumuštiniai nera toks jau didelis blogis. Na as lankausi pas dietologe kaip tik, ir i meniu jie yra net dvi dienas itraukti. AIsku vietoj sviesto reikia tepti "Mūsų" tepamą varškės surelį. Na aišku ant jų nereikia dėti ir daktariškos dešros cool.gif ar kokios dešros "lašiniuotis".
Taigi mano sumuštiniai vieną dieną yra su kalakutienos filė rūkyta (ar panevėžio filė - labai skani), kitą su fermentiniu sūriu "Rokiškio". 2 tokie sumuštinukai + agurkas didelis = 310 kcal Na čia pagal dietologę. g.gif
P.S. Na duona - tai tos rugines riekeles (1 vnt - 30g.)

Nu sorriux dar kartelį už įsiterpimą... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusse-Musse: 05 gruodžio 2006 - 14:56
sutinku, kad tavo sumustinukai sveiki, as pati kartais pasidarau koki su darzove, bet standartiskai sumustiniais vadinama duonos rieke, sviestas, arba margarimas + desra (o jei dar rukyta doh.gif ) taigi skaiciuojam-duona 100, sviestas 200 (vienam labai saziningai nubrauktam sauksteli 20 gramu,tepama tikrai storiau) ir desra na grubiai skaiciuojant apie 100 (riebiausia imu, kad baisiau atrodytu lotuliukas.gif ) jei pusryciams pora sumustinuku-nu ka as zinau-koses didziausias bliudas iseina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 05, 17:42)
sutinku, kad tavo sumustinukai sveiki, as pati kartais pasidarau koki su darzove, bet standartiskai sumustiniais vadinama duonos rieke, sviestas, arba margarimas + desra (o jei dar rukyta  doh.gif ) taigi skaiciuojam-duona 100, sviestas 200 (vienam labai saziningai nubrauktam sauksteli 20 gramu,tepama tikrai storiau) ir desra na grubiai skaiciuojant apie 100 (riebiausia imu, kad baisiau atrodytu  lotuliukas.gif ) jei pusryciams pora sumustinuku-nu ka as zinau-koses didziausias bliudas iseina  mirksiukas.gif

tokiu atveju tikrai taip blink.gif doh.gif
o koses ne tik bliudas iseitu uz tiek kcal, ale ir visas puodas... biggrin.gif
Atsakyti
jusse-musse, papasakok apie dietologa daugiau ax.gif ar verta ten eiti pas ji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglutteskarota: 05 gruodžio 2006 - 20:30
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 05, 22:29)
jusse-musse, papasakok apie dietologa daugiau  ax.gif ar verta ten eiti pas ji  g.gif

Sunku pasakyt ar verta. g.gif Asmeniskai mane tai ikvepe dideliems pasikeitimams. Sudare valgiarasti, tai sau maitinuosi. Nevargina jokios mintys apie maista 24h per para, neapsiverciu kaloriju lapais. Svoris krenta bigsmile.gif Valgau tikrai skaniai ir uztektinai. Seniau mozarellos net nebuvau ragavusi, kol neirase i meniu. O dabar labai gailiuosi kad jos neatradau anksciau... su pamidorais ir baziliku dieviskai skanu... wub.gif
Beje man smagiausia tai tyrimus buvo darytis. Tai dabar zinau kiek kg riebalu turiu, kiek raumenu, kiek sveria organai, kiek skysciu ir t.t. Ir aisku, kad turiu labai leta medziagu apykaita... verysad.gif
Ryt einu dar tik i antra susitikima. Nezinau, ka ten pasakys. Gal ka keis meniu o gal ir ne. ax.gif
Seniau ir pati buvau labai daug nukraciusi. Bet tada is pradziu buvo labai sunku. Diena nakti galvodavau (turbut ir sapnuodavau) ka valgysiu, ka pirksiu, kiek kcal suvartosiu. blink.gif blink.gif
Tada nukracius po truputi po truputi ir vel ataugau (bet ne visus tongue.gif). doh.gif Aisku is klaidu mokomasi. Zinau, kad mityba turi pasikeisti visam gyvenimui. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusse-Musse: 05 gruodžio 2006 - 21:12
ir as mazorellos neragavau doh.gif imesk receptuka, ryt pirksiu mirksiukas.gif
o galima tuos tyrimus del riebalu kiekio ir medziagu apykaitos be dietologes pasidaryt, na konsultacija tik be meniu? ir ar daug kainuoja visa tai? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Skanio kavos ir pusrytėlių.
Man tai jau košės pusryčiams pabodo,tai dabar renkuos sumuštini,ir man rodos kad jie nera tokie jau ir blogi ax.gif .
Geros dienos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Mano pusryciai kavos puodelis, esu neissimiegojusi ir baisiai nuliudusi, vis vargstu su paneles maitinimu. Tai kazkaip net valgyt nuotaikos nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2006 12 06, 09:21)
Labas rytas,
Mano pusryciai kavos puodelis, esu neissimiegojusi ir baisiai nuliudusi, vis vargstu su paneles maitinimu. Tai kazkaip net valgyt nuotaikos nera  verysad.gif

O kas jau taip nutiko?ar panele valgyti nenori ?
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 06, 01:52)
ir as mazorellos neragavau  doh.gif  imesk receptuka, ryt pirksiu  mirksiukas.gif
o galima tuos tyrimus del riebalu kiekio ir medziagu apykaitos be dietologes pasidaryt, na konsultacija tik be meniu? ir ar daug kainuoja visa tai?  ax.gif

visos kainos CIA

Jei kas neaisku gali ten pasiskambint ir paklaust, nors nemanau kad gali daryti atskirai visus tyrimus be dietologes konsultacijos... g.gif O viska be meniu manau padarytu... 4u.gif

O mozarella as tik susipjaustau gabaliukais + dar pora pamidoreliu ir uzbarstau baziliku. Tada labai skaniai valgau su duoniukais. Beje visokiu mozarellu yra: tai as ta sviezia (plaukiojancia vandeny) perku. Kitu dar neprisiruosiau paragaut. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusse-Musse: 06 gruodžio 2006 - 09:47