gera mergaite

QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 05, 12:34)
siulau sumustini pakeist rytine kose
o jei tepi su sviestu, bent jau salotos lapa vietoj jo dek-blogis yra sumustiniai 

bet tas blogis toooooooooooooks skanus

79,6kg

QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 05, 14:34)
siulau sumustini pakeist rytine kose
o jei tepi su sviestu, bent jau salotos lapa vietoj jo dek-blogis yra sumustiniai 

sorriux, bet nesusilaikiau...

na sumuštiniai nera toks jau didelis blogis. Na as lankausi pas dietologe kaip tik, ir i meniu jie yra net dvi dienas itraukti. AIsku vietoj sviesto reikia tepti "Mūsų" tepamą varškės surelį. Na aišku ant jų nereikia dėti ir daktariškos dešros

Taigi mano sumuštiniai vieną dieną yra su kalakutienos filė rūkyta (ar panevėžio filė - labai skani), kitą su fermentiniu sūriu "Rokiškio". 2 tokie sumuštinukai + agurkas didelis = 310 kcal Na čia pagal dietologę.

P.S. Na duona - tai tos rugines riekeles (1 vnt - 30g.)
Nu sorriux dar kartelį už įsiterpimą...

sutinku, kad tavo sumustinukai sveiki, as pati kartais pasidarau koki su darzove, bet standartiskai sumustiniais vadinama duonos rieke, sviestas, arba margarimas + desra (o jei dar rukyta
) taigi skaiciuojam-duona 100, sviestas 200 (vienam labai saziningai nubrauktam sauksteli 20 gramu,tepama tikrai storiau) ir desra na grubiai skaiciuojant apie 100 (riebiausia imu, kad baisiau atrodytu
) jei pusryciams pora sumustinuku-nu ka as zinau-koses didziausias bliudas iseina

QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 05, 17:42)
sutinku, kad tavo sumustinukai sveiki, as pati kartais pasidarau koki su darzove, bet standartiskai sumustiniais vadinama duonos rieke, sviestas, arba margarimas + desra (o jei dar rukyta
) taigi skaiciuojam-duona 100, sviestas 200 (vienam labai saziningai nubrauktam sauksteli 20 gramu,tepama tikrai storiau) ir desra na grubiai skaiciuojant apie 100 (riebiausia imu, kad baisiau atrodytu
) jei pusryciams pora sumustinuku-nu ka as zinau-koses didziausias bliudas iseina 

tokiu atveju tikrai taip

o koses ne tik bliudas iseitu uz tiek kcal, ale ir visas puodas...

jusse-musse, papasakok apie dietologa daugiau
ar verta ten eiti pas ji

QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 05, 22:29)
Sunku pasakyt ar verta.

Beje man smagiausia tai tyrimus buvo darytis. Tai dabar zinau kiek kg riebalu turiu, kiek raumenu, kiek sveria organai, kiek skysciu ir t.t. Ir aisku, kad turiu labai leta medziagu apykaita...

Ryt einu dar tik i antra susitikima. Nezinau, ka ten pasakys. Gal ka keis meniu o gal ir ne.

Seniau ir pati buvau labai daug nukraciusi. Bet tada is pradziu buvo labai sunku. Diena nakti galvodavau (turbut ir sapnuodavau) ka valgysiu, ka pirksiu, kiek kcal suvartosiu.

Tada nukracius po truputi po truputi ir vel ataugau (bet ne visus

ir as mazorellos neragavau
imesk receptuka, ryt pirksiu
o galima tuos tyrimus del riebalu kiekio ir medziagu apykaitos be dietologes pasidaryt, na konsultacija tik be meniu? ir ar daug kainuoja visa tai?

o galima tuos tyrimus del riebalu kiekio ir medziagu apykaitos be dietologes pasidaryt, na konsultacija tik be meniu? ir ar daug kainuoja visa tai?

Labas rytas
Skanio kavos ir pusrytėlių.
Man tai jau košės pusryčiams pabodo,tai dabar renkuos sumuštini,ir man rodos kad jie nera tokie jau ir blogi
.
Geros dienos

Skanio kavos ir pusrytėlių.
Man tai jau košės pusryčiams pabodo,tai dabar renkuos sumuštini,ir man rodos kad jie nera tokie jau ir blogi

Geros dienos

QUOTE(Muse @ 2006 12 06, 09:21)
Labas rytas,
Mano pusryciai kavos puodelis, esu neissimiegojusi ir baisiai nuliudusi, vis vargstu su paneles maitinimu. Tai kazkaip net valgyt nuotaikos nera
Mano pusryciai kavos puodelis, esu neissimiegojusi ir baisiai nuliudusi, vis vargstu su paneles maitinimu. Tai kazkaip net valgyt nuotaikos nera

O kas jau taip nutiko?ar panele valgyti nenori ?
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 06, 01:52)
ir as mazorellos neragavau
imesk receptuka, ryt pirksiu

visos kainos CIA
Jei kas neaisku gali ten pasiskambint ir paklaust, nors nemanau kad gali daryti atskirai visus tyrimus be dietologes konsultacijos...

O mozarella as tik susipjaustau gabaliukais + dar pora pamidoreliu ir uzbarstau baziliku. Tada labai skaniai valgau su duoniukais. Beje visokiu mozarellu yra: tai as ta sviezia (plaukiojancia vandeny) perku. Kitu dar neprisiruosiau paragaut.