Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 14, 14:15)
taigis sugryztant prie pagrindines temos-svorio.upo mesti nebera, gal atostogas pasieme, jokio azarto lieknet  doh.gif  bet kad viskas sotus butu ir avele sveika-tai nusprendziau padaryti pertrauka ir paprasciausiai islaikyti tai ka numeciau, jokiais budais neleisti kilogramamas virsyt 80 schmoll.gif  trypcioju vietoje tarp 79 ir 79.9  doh.gif  manau net kaltininka zinau tokios savijautos-gaunu begale komplimentu, kad sulieknejau, kad jau gana, tai ir nebera ponto eit priekin  ax.gif  doh.gif 
silra, vakar taip ir nepaplepejom gmaile  blush2.gif mama is mano pasto laiska rase, o veliau issisukau i vakarine rutina ir uzmirsau tave  blush2.gif

tai ir liko tikslas iki Kaledu 79,999kg rolleyes.gif gerai, kad ne pas mane viena karsta.gif blush2.gif
o kad nepaplepejom - baikis irnesakyk.gif siaip atsitiktinai pamaciau, kad tavo pastas atviras tai ir paplepinau, nieko svarbaus nereikejo ax.gif

tiesa dar del miegojimo kartu -pagrindine priezastis - tinginyste... blush2.gif nu man paprasciau vaikiui kruti paduot ir toliau miegot negu keltis maitint blush2.gif mes taip ismiegam iki 10-11h kartais.... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 14 gruodžio 2006 - 15:49
ir mes abu iki 11 parpiam doh.gif tik as pusvalandukui atsikeliu 7, kad vaikus mokyklon isleist ir vel mygin blush2.gif
geras, vakar nusprendziau nelieknet, ramia dusia drauges airisku skanumynu uzkapojau, o siandien 78.4 wub.gif issigando svoris, kad nebemesiu jo, jauciu ne tik jis man, bet ir as jam uzknisu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 15, 14:22)
ir mes abu iki 11 parpiam  doh.gif  tik as pusvalandukui atsikeliu 7, kad vaikus mokyklon isleist ir vel mygin  blush2.gif
geras, vakar nusprendziau nelieknet, ramia dusia drauges airisku skanumynu uzkapojau, o siandien 78.4  wub.gif  issigando svoris, kad nebemesiu jo, jauciu ne tik jis man, bet ir as jam uzknisu  lotuliukas.gif

thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes, na as dar nestuke.....sveriu 95,4 kg, per visa nestuma priaugau 0,9 kg....noreciau jusu pasiteirauti, kokiais menesiais svoris auga sparciausiai, man dabar beveik 23 savaites.....bijau, kad nepriaugti kg nesokteltu sparciai labai per likusius 4 menesius.....o kiek yra normalu priaugti, kuriuos ligonineje palikciau, skaiciau, kad kazkuri priaugo tik 5 kg....kazin kaip bus man? patarkite, pasidalinkite savo patirtimi...
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2006 12 20, 12:56)
sveikutes, na as dar nestuke.....sveriu 95,4 kg, per visa nestuma priaugau 0,9 kg....noreciau jusu pasiteirauti, kokiais menesiais svoris auga sparciausiai, man dabar beveik 23 savaites.....bijau, kad nepriaugti kg nesokteltu sparciai labai per likusius 4 menesius.....o kiek yra normalu priaugti, kuriuos ligonineje palikciau, skaiciau, kad kazkuri priaugo tik 5 kg....kazin kaip bus man? patarkite, pasidalinkite savo patirtimi...

tai labai mažai priaugai dar g.gif aš daugiausiai priaugau 6-8 mėn., viso apie 20 kg. blush2.gif 9 palikau ligoninėje, kiti 11 nukrito per 3 mėn. kažkur. o dabar metu "priešnėštuminį" svorį, kuris, deja, krenta daug sunkiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 12 20, 16:52)
tai labai mažai priaugai dar  g.gif aš daugiausiai priaugau 6-8 mėn., viso apie 20 kg.  blush2.gif  9 palikau ligoninėje, kiti 11 nukrito per 3 mėn. kažkur. o dabar metu "priešnėštuminį" svorį, kuris, deja, krenta daug sunkiau sad.gif

o tai tu tuos 20 kg per 2 menesius? oho, man jau baisu, man va kaip tik 5 dabar, tai ka kai pradesiu tai per sausi, vasari ir kova net 20 uzkrausiu....***** g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2006 12 20, 16:03)
o tai tu tuos 20 kg per 2 menesius? oho, man jau baisu, man va kaip tik 5 dabar, tai ka kai pradesiu tai per sausi, vasari ir kova net 20 uzkrausiu....***** g.gif

neeeee, per visą nėštumą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 12 21, 15:34)
neeeee, per visą nėštumą  doh.gif

ai tai gerai, ns jau isigandau, galvoju, kas cia dbar ir bus, jei taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2006 12 21, 14:40)
ai tai gerai, ns jau isigandau, galvoju, kas cia dbar ir bus, jei taip doh.gif

Skorpe, apie svori dabar daug negalvok, nesinervink, nesusigalvok jokiu dietumlaikytis, tik neslamsk visko, kas papuola, geriau visko po nedaug...
as per nestuma priaugau 19kg. pries nestuma sveriau 80kg. tai dabar vel esu su savo 80 ir bandau nukratyti daugiau...
zinok, kad pagimdzius dings apie 10kg, per pirmus 3menesius man labai sparciai krito, jau liepa sveriau 79kg, bet paskui biski apsileidau ir iki spalio vel prisiauginau 5kg.
siuo metu tu 5kg neber, metu priesnestumini svori.
svarbiausia - dabar nevalgyk "uz du" ir netikek visokiais prietarais, kad reikia butinai valgyt chalva, ledus, bandeles ir pan... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2006 12 21, 18:52)
Skorpe, apie svori dabar daug negalvok, nesinervink, nesusigalvok jokiu dietumlaikytis, tik neslamsk visko, kas papuola, geriau visko po nedaug...
as per nestuma priaugau 19kg. pries nestuma sveriau 80kg. tai dabar vel esu su savo 80 ir bandau nukratyti daugiau...
zinok, kad pagimdzius dings apie  10kg, per pirmus 3menesius man labai sparciai krito, jau liepa sveriau 79kg, bet paskui biski apsileidau ir iki spalio vel prisiauginau 5kg.
siuo metu tu 5kg neber, metu priesnestumini svori.
svarbiausia - dabar nevalgyk "uz du" ir netikek visokiais prietarais, kad reikia butinai valgyt chalva, ledus, bandeles ir pan... doh.gif

dekui uz patarimus....panasiai ir darau....valgau tris kartus dienoje tuo paciu laiku mazdaug, o uzkandziai dazniausiai vaisiai, saldumynu nem,egstu, o bandeles i koki menesi pora kartu pasmaliziauju, bet ir tai labai retai ir po viena....uz du nevalgau, nors aplinka tiap ir kalba, dabar tau reikia uz du....na zodziu, jei atsilaikysiu taip ir toliau viskas turetu buti netaip jau blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
skorpe, manau kilogramus jei noresi visada numesi, o jei kokiu medziagu vaikeliui truks besiformuojant (tau nedavalgant) niekada sau neatleisi schmoll.gif nevalgyk uz du, bet ir leisk sau pasimegauti tuo ko labai nori.gero nesiojimo 4u.gif
o as jau 77.8, jei labai pasispausiu tai gal ir planas chuligana ivykdysiu juk iki kaledu dar 2 dienos ax.gif bet ar verta g.gif juk per sventes tai stala tikrai siaubsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 22, 11:35)
skorpe, manau kilogramus jei noresi visada numesi, o jei kokiu medziagu vaikeliui truks besiformuojant (tau nedavalgant) niekada sau neatleisi  schmoll.gif  nevalgyk uz du, bet ir leisk sau pasimegauti tuo ko labai nori.gero nesiojimo  4u.gif
o as jau 77.8, jei labai pasispausiu tai gal ir planas chuligana ivykdysiu juk iki kaledu dar 2 dienos  ax.gif  bet ar verta  g.gif  juk per sventes tai stala tikrai siaubsiu  lotuliukas.gif

na neatsisakau to ko labai noriu....bet kazkaip apetito nelabai yra, valgau bele valgyti.....kad alkana nebuciau.....bet jei jau ko nors noriu tai laabai laaabai....
Atsakyti