Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

QUOTE(eglutteskarota @ 2006 12 22, 10:35)
o as jau 77.8, jei labai pasispausiu tai gal ir planas chuligana ivykdysiu juk iki kaledu dar 2 dienos  ax.gif  bet ar verta  g.gif  juk per sventes tai stala tikrai siaubsiu  lotuliukas.gif

oi darai mum geda blush2.gif blush2.gif blush2.gif
bet mes pasigedysim ir tiek ax.gif , o tu tesk tesk savo gerus darbus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.Panasu,kad ir man reikia motyvacijos ir tikiuosi ja cia rasti.As per nestuma priaugau 35 kilus.Pries nestuma sveriau 64-67 kilus.Jau po gimdymo praejo 3 men,o as kaip grizus is ligonines sveriau 95 tai taip ir dabar sveriu,nors jau buvo iki 92 nukrites.Pati maitinu ir bijau,kad per liesai valgydama pieno nebeturesiu,bet turbut klyst.O ir valgau as turbut per daug ir per riebiai,nes mano lelytei vis diegliai nesibaigia.Girdejau,kad tai del per riebaus pieno gali buti.Aisku sportas butu geriausia iseitis,bet ne visada tam yra laiko.Dazniausiai buna kai pradedu mynti dvirati po 15 min kas nors sutrukdo(dazniausiai mano leliukas)Tenka nulipt,o tai tas pats kas nieko.Kokia valanda be pauzes pamynus tai pasijustu rezultatas.Nebemoku sveikai maitintis verysad.gif .Ir manau,kad didziausia mano priezastis.Kazkada mokejau,nes pries 6 metus numeciau 30 kilu ir vis sveikai maitinaus ir sportavau iki pastojimo,bet kadangi pastojus 6 men skaudejo gimdos raiscius tai neturejau noro sportuot.Viena diena pastebejau,kad jau nebeskauda thumbup.gif ,o ir prasidejo vasara,atsidare baseinas tai pradejau plaukiot.Jauciaus fantastiskai thumbup.gif ,bet svoris vistiek augo i sav.po kila verysad.gif .Visiskai issibalansavo mitybos iprociai.KAIP JUOS SUSIGRAZINTI?
Atsakyti
monyte, susigrazinsi mirksiukas.gif jei jau karta matei save veidrodyje grazia, matysi ir vel 4u.gif sunkiausia man po svenciu sustoti nes visas tas nukrautu stalu maratonas 3 kg padovanojo, o gryzt i doros kelia, oi kaip sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2006 12 20, 12:56)
sveikutes, na as dar nestuke.....sveriu 95,4 kg, per visa nestuma priaugau 0,9 kg....noreciau jusu pasiteirauti, kokiais menesiais svoris auga sparciausiai, man dabar beveik 23 savaites.....bijau, kad nepriaugti kg nesokteltu sparciai labai per likusius 4 menesius.....o kiek yra normalu priaugti, kuriuos ligonineje palikciau, skaiciau, kad kazkuri priaugo tik 5 kg....kazin kaip bus man? patarkite, pasidalinkite savo patirtimi...

na as priaugau per nestuma 5kg, bet dabar nors dar ir matinu bet priaugau. Zodziu taip- nestumo pradzia apie 90 kg, nukrito iki 85 ir pakilo iki 95. Po gimdymo iskarto iki 80 kg ir dabar jau 98kg turiu. Nu valgyt tiesiog reikalauja organizmas- budavo jei maziau pavalgau tai iki vemimo kaip valgyt noriu- del pienelio tikriausiai.
Tai ma atrodo kad kiekvienai individualiai
Atsakyti
o aš tai per nestuke.gif priaugau beeegalę kg blush2.gif Ir vis tvarkingai nusėdo ant liemens doh.gif

Bet noriu pasigirti thumbup.gif - per praėjusius metus be ypatingų alinančių pastangų (stengiaus MĖ ir biškį kcal prisilaikydavau), bet kartais sau nuolaidžiaudama ir pasilepindama nukračiau beveik 20kg sokiai.gif assa.gif
Ir dabar sveriu beveik kiek ir prieš nėštumą.

Tiesa, dar beveik tiek liko iki priešvedybinio svorio blush2.gif - bet juk šie metai dar tik prasideda.. bigsmile.gif
Metu kg toliau nail.gif

nuoširdžiai jūsų,
A.
Atsakyti
gyvu yra? ar mamytes lieknet metet, ar maitinti g.gif silra, kaip tu ax.gif
as jau 77,5 cool.gif judam tsakant i sviesu rytoju, siemet tik 3 dienas nesportavau, prisijaukinau ir sita reikala cool.gif
Atsakyti
Na, prisijungiu ir as. Su treciu priaugau virs 30kg, kazkiek nukrito ir vel su ketvirtu priaugau 30 kg kazkur. Na, va dabar liekneju. Vienai sunkiai sekasi- tai kompanijos ieskau.
Iki vasaros noriu 65 kg sverti biggrin.gif . Kai maziukai atsikels eisiu gasdinti svarstykliu 4u.gif ir parasysiu kiek dabar sveriu. Visa beda (lieknejimo), kad maitinu ir seimynai valgyti reikia gaminti ir dar visi skirtingu laiku valgo doh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų. Per nėštumą priaugau 15 kg. Ligoninėje nukrito 10. Dar liko 5, kurie niekaip nepajuda iš vietos. Vienas tai nukrinta, tai atgal grįšta. O dar norisi numesti ir buvusį antsvorį prieš nėštumą. Savo leliuką maitinu pati. Tikiuosi čia su palaikymu bus lengviau. thumbup.gif
Atsakyti
Taigis, nulipau jau nuo svarstykliu 93kg- cia po svenciu pridejau g.gif . Pries kaledas buvo 88kg.
Pavydziu- kam tik 1-2 kg ribose svoris sokineja. Man tai kaip drambliui-"tonom" biggrin.gif
O jus, maitinancios, pastebejote, jei nepavalgote, kad pieno maziau?As siaip dideli staza turiu su maitinimais, o dabar nesusitvarkau- jei kudinuosi-pieno maziau, jei valgau daug- pieno per krastus. Be to mano mazoji labai keistai valgo- tai ji daug nori, tai nakti visa ismiega- labia nereguliariai valgo- tik piena gadina. Arba as "jau pasenus karve" pensijon laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 01 12, 11:11)
Na, prisijungiu ir as. Su treciu priaugau virs 30kg, kazkiek nukrito ir vel su ketvirtu priaugau 30 kg kazkur. Na, va dabar liekneju. Vienai sunkiai sekasi- tai kompanijos ieskau.
Iki vasaros noriu 65 kg sverti biggrin.gif . Kai maziukai atsikels eisiu gasdinti svarstykliu 4u.gif ir parasysiu kiek dabar sveriu. Visa beda (lieknejimo), kad maitinu ir seimynai valgyti reikia gaminti ir dar visi skirtingu laiku valgo doh.gif

ir as maitinu, o seimyna mane patenkinta butu, jei matytu mane per diena prie puodu doh.gif skaiciuok kolorijas, taip po truputi krapstausi pirmyn mirksiukas.gif
QUOTE(siaubute @ 2007 01 12, 12:57)
Taigis, nulipau jau nuo svarstykliu 93kg- cia po svenciu pridejau g.gif . Pries kaledas buvo 88kg.
Pavydziu- kam tik 1-2 kg ribose svoris sokineja. Man tai kaip drambliui-"tonom" biggrin.gif
O jus, maitinancios, pastebejote, jei nepavalgote, kad pieno maziau?As siaip dideli staza turiu su maitinimais, o dabar nesusitvarkau- jei kudinuosi-pieno maziau, jei valgau daug- pieno per krastus. Be to mano mazoji labai keistai valgo- tai ji daug nori, tai nakti visa ismiega- labia nereguliariai valgo- tik piena gadina. Arba as "jau pasenus karve" pensijon laikas biggrin.gif

man, kaip ne keista, maisto kiekis itakos pienui neturi thumbup.gif bet gal su kiekvienu vaiku kitaip g.gif beto, kai valgau tvarkingai, pienukas pilnavertiskesnis turetu buti, juk ne uogienes, bulkas ir lasinius edu doh.gif pradejau ckal skaiciuoti, kai maziui 5 men buvo, iki tol, jau nuo pirmo menesio stengiausi, tai pasportuoti, tai vakare neprisikimst, tai sveikesni maista rinktis cool.gif pagimdziau 96, per 9 menesius jau iki 77,5 nuritinau wub.gif beje pastojau 86 kg, tokia kaip siandien net 18 metu nebuvau ax.gif
Atsakyti
[quote=siaubute,2007 01 12, 12:57]
[/quote]
Maniškė irgi valgo labai nereguliariai. O pieno kiekis man priklauso nuo išgerti skysčių kiekio. Jei vandens daugiau, tai ir pieno daug būna.

man, kaip ne keista, maisto kiekis itakos pienui neturi thumbup.gif bet gal su kiekvienu vaiku kitaip g.gif beto, kai valgau tvarkingai, pienukas pilnavertiskesnis turetu buti, juk ne uogienes, bulkas ir lasinius edu doh.gif pradejau ckal skaiciuoti, kai maziui 5 men buvo, iki tol, jau nuo pirmo menesio stengiausi, tai pasportuoti, tai vakare neprisikimst, tai sveikesni maista rinktis cool.gif pagimdziau 96, per 9 menesius jau iki 77,5 nuritinau wub.gif beje pastojau 86 kg, tokia kaip siandien net 18 metu nebuvau ax.gif
[/quote]
Šaunuolė, kad tai susiėmei, o man vis valios pritrūksta, bet labai jau stengiuosi. Kaip nors po truputį atsikratyti tų nelemtų kg.
Atsakyti
As irgi jau rupinuosi,kaip susigrazint buvusi svori.. Mano lelytei jau 1 men. Gal kas zinot, kokius pratimus galima jau daryt 1 men. po gimdymo??? g.gif

Monyte, ar ten tavo pilvelio nuotrauka avatare? Nerealiai faina thumbup.gif
Atsakyti