Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

As tai svori numetus buvau tik, kai is ligonines gryzau... po to vel uzsimeciau , o dbr galima sakyt nemaitinu..karta i diena vaikas pazindo gal 10sekundziu ir viskas..na bet kilogramu nepriaugu ne kiek..nors ir nekrenta jie... verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif atsiprasau kad neskaiciau kas kaip kam sekasi nes kaip tai bambzas uzmigo tai prisedau paskaitineti apie Kg nes kaip ir visos noriu suliekneti maitinau tik 3men verysad.gif bet yra kaip yra ir aisku teko atsigriebti alkoholio prarasta kieki kokia savaite gera lepinausi 999zaliom jei nedaugaiu smile.gif fui koia neger blush2.gif bet faktas tame kad buvau numetusi svori iki issvajoto 63kg mano ugis 168cm ax.gif man tai buvo idealus svoris net pati sau tokia grazi buvau o MB net akiu negalejo atitraukti bet per tas pacias 999 priaugau iki 69 doh.gif viska daro tas alkoholis jus tuomet taip norisi valgyti doh.gif tai va nuo vakar ani ni laso biggrin.gif ir valgau dietologes sustatyta meniu ziuresim kaip sekasi vakar buvo iskrovos diena isgeriau tik 1litra gevilus zemuogiu rugpienio 0.5 maziuko banano ir pas drauge kokia 1mazyyyte rukyta desrele ax.gif bet tiek to nakti keliausi dzigita maitinti pasisveriau 68 tai liko tik kokietai menki -5kg lotuliukas.gif jooo ziuresim kaip seksis varinesiu 2 ir 4dieniais i baseina dar kuria nors diena i aerobika ir jei netingesiu i treniruokliu sale tai va kaip pasiryzau smile.gif tai linkiu visosm stiprybes ir kantrybes drinks_cheers.gif thumbup.gif
ir dar paskaitinesiu veliau ka cia prirasinejot pazadu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijag: 08 balandžio 2008 - 10:50
As tuoj prie jusu jungsiuos. Tiksliu skaiciu nezinau, nes mano svarstykles +-3 kg durniuoja, bet pastojau budama 85-88kg (ugis 170kg), gimdyti ant dienu, o sveriu as 107-109kg sad.gif Kazkada kaloriju skaiciavimo pagalba esu numetus 15 kg (iki 70kg) ir oj, kaip tada sau patikau biggrin.gif zinau kad maitinant negalima laikytis drastisku dietu, bet valgant sveikus produktus (virta mesyte, virtas darzoves, avizine kose, jogurtus, sriubas) tu kaloriju labai daug ir nesusidaro. Nezinau kiek pavyks numesti per gimdyma, bet po puses metu labai noreciau grizti bent i pradinius 85 kg (o jeigu maziau 80 kg tai isvis butu idealu). Dar ketinu daug vaikstineti su maziuku ir daryt manksteles, gal kai lengvesne busiu ir pabegiot vakatais susiruosiu.
Linkiu sekmes visoms besirupinancioms savo figura! Nors ir nemalonu dideli svori nesioti, paziurekim i ji kaip i issuki ir ismokim gyventi sveikai.. Visoms pasiryzimo ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes drinks_cheers.gif ,

as irgi tokia ne is lieknuju, bet pastaruoju metu labai susirupinau kas vyksta blink.gif .
Zodziu pastojau sverdama 80 kg, (ugis mano 172) blush2.gif po gimdymo per men kazkur liko 82kg. ir po to ugis reguliariai dideja doh.gif , nors dienos ritmas stabilus, maitinu 3 kart per diena MP. Judu daug nes pati name darau remontus, ir valgau tikrai maziau nei valgydavau dirbdama, nes ten stresas ir saldaniai sausainiai ir t.t.t.

Ir niekaip nesuprantu kas darosi, o kol maitinu dietu laikytis nenoriu - gal turit kokiu patarimu kaip sustabdyt augima, jau nekalbant apie svorio metima.

Svajoju svert maziau 16 KG - matyt laikyciau save tobula tokiu atveju ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas!

Sakau rasiu bendraminciu, kaip sulieknieti ir nenuskriausti savo leliukes? Matinu MP, bet nemanau kad nuo to man svoris nukristu. Kai suneli maitinau 10 men. nelabai daug nukrito, bet cia jau praeitis, po antro gimdymo liko +10kg, mano ugis 175, o ziurau, kad po trecio dar +10 kg. Na tegul naturaliai kokie 3-4 nukris, bet tie kiti ir liks verysad.gif

gal kas domejosi, gal yra kokia nors dieta maitinancioms, na kad ir vaikuciui butu gerai ir mamytei ne per riebu.
Nezinau, nera jokiu ideju kaip maitintis. Mes priprate valgyti mesa, vos ne kasdien, jei ne mesa tai bulviu patiekalai ir pan. Jauciu, kad tokia dieta man tikrai nepades atgauti formu.

Gal kas turi po ranka kokiu receptu, kad visai seimai butu sveika prisilaikyti?

Gal ir nusisneku as cia, bet jau su tais +20 kg labai sunku susitaikyti
fitness3.gif
Atsakyti
LIEKNEJAM PO GIMDYMO!!!! Ir dar kaip!!!!

O gal as per greit rezultatu noriu??? Paaiskinkit man prasau, kas darosi??? Na, gerai, tik 3 men. po gimdymo. Tik menesi maitinau (kodel net meklauskit), tad nuo 1,5 men pradejau saves ziureti. "Stop" sadumynams! Daug darzoviu, vaisiu, suderintas maistas- ne tas zodis. Kiek koks produktas kaloriju turi- galiu is karto pasakyt Dietom sakau "ne", nes tai labai trumpalaikis efektas. Po 19 val nieko nevalgau, 3 x treniruotes. Mergautinis svoris 60-63 kg, ugis 174 cm. Dabartinis 73 kg tiek pat, kiek ir pries du menesius!!! Jei per 1 men nukrenta 2 kg, tai per MM jie ir vel grizta kazkokiu mistiniu budu. Ir vel viskas is naujo! Nuo 73 kg iki 71 kg ir taip jau antras menuo. O mano rezimo besilaikant turetu per mensi 2 kg nukristi. Taip kad jau butu -4 kg. Nuo rytojaus gaunu nauja sporto programa 4 x i savaite. Neviltis juoda! O buvau is tu, kurios pacios moterims patarimus del sporto ir mitybos dalino...Tikrai nesitikejau, kad nestumas taip fiziskai pakeis mano proporcijas...O gal as "uzsiciklinus"? Gal dar TIK 3 men. praejo? Taip noriu isvysti nors 69 kg ant svarstykliu... o paskui maziau ir maziau..
...radau siandien avatara.. atsidusau.. niugi, beveik kad as pries gimdyma...vat, ziuresiu ziuresiu gal smegenelm dasils, ko man reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgilijad @ 2008 04 19, 12:56)
Labukas!
gal kas domejosi, gal yra kokia nors dieta maitinancioms, na kad ir vaikuciui butu gerai ir mamytei ne per riebu.
Nezinau, nera jokiu ideju kaip maitintis. Mes priprate valgyti mesa, vos ne kasdien, jei ne mesa tai bulviu patiekalai ir pan. Jauciu, kad tokia dieta man tikrai nepades atgauti formu.

Gal kas turi po ranka kokiu receptu, kad visai seimai butu sveika prisilaikyti?

Gal ir nusisneku as cia, bet jau su tais +20 kg labai sunku susitaikyti
fitness3.gif

Visiskai sutinku.Reiketu surasti kokia dieta maitinancioms. Virgilijad,jeigu jus valgote daug mesos,jums galeciau patarti kremlio dieta.Ji tikrai labai veiksminga ir jos prasme valgyti butent mesa.Kadangi pas mus seimoj sunku su mesa,tai man ir netinka.Na,kitaip tariant,per brangu...
O dar,mano gyd. uzdraude man laikytis dietos...Bet kas gi mus sustabdys.Man reikia numesti 20 (!) kilu...Kol as lauksiu,busiu kaip dramblis. verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
as maitinau 4men ir kg tiesiok tirpo net sveriau maziau nei pries pastojant wub.gif kaip as sau tada patikau bet.... per menesi gryzo +7kg doh.gif na tai suemiau save i rankas pradejau prisiziureti mityba ir sportuoti smile.gif nusiipirkau silikionines taures darausi pati sau vakumini masaza su jom smile.gif ir vel sveriu 65kg thumbup.gif manoo ugis 168cm smile.gif i pilnos tobulybes dar noreciau iki 10kg numesti bet kai pagalvoju kad man ne 20metuku tai ar reikia smile.gif visai gerai ant soniuku apvalumas atrodo nei per daug nei per mazai tai db stenksiuosi toki svori ir prisilaikyti
o kas liecia dietu maitinanciom tai reikia kreiptis i dietologe kad sustatytu toki jums ir tik jums tinkanti meniu smile.gif
sekmes visom kovojant su kilogramais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 04 20, 22:53)
LIEKNEJAM PO GIMDYMO!!!! Ir dar kaip!!!!

suprantu tave, man po antro sunaus visai svoris nekrito per 3 metus numeciau 3 ar 4 kg. Gal cia amziu ir medziagu apykaita kalti?

QUOTE(irinkalit @ 2008 04 21, 22:02)
Visiskai sutinku.Reiketu surasti kokia dieta maitinancioms.  Virgilijad,jeigu jus valgote daug mesos,jums galeciau patarti kremlio dieta.Ji tikrai labai veiksminga ir jos prasme valgyti butent mesa.

o kur apie tokia dieta galima paisikaityti, niekada negirdejau unsure.gif

QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 22, 12:34)
sveikos mamytes  4u.gif
as maitinau 4men ir kg tiesiok tirpo net sveriau maziau nei pries pastojant  wub.gif  kaip as sau tada patikau bet.... per menesi gryzo +7kg  doh.gif  na tai suemiau save i rankas pradejau prisiziureti mityba ir sportuoti  smile.gif  nusiipirkau silikionines taures darausi pati sau vakumini masaza su jom  smile.gif ir vel sveriu 65kg  thumbup.gif  manoo ugis 168cm  smile.gif  i pilnos tobulybes dar noreciau iki 10kg numesti bet kai pagalvoju kad man ne 20metuku tai ar reikia  smile.gif  visai gerai ant soniuku apvalumas atrodo nei per daug nei per mazai tai db stenksiuosi toki svori ir prisilaikyti
o kas liecia dietu maitinanciom tai reikia kreiptis i dietologe kad sustatytu toki jums ir tik jums tinkanti meniu  smile.gif
sekmes visom kovojant su kilogramais  4u.gif

kai prima dukra pagimdziau, be dideliu pastangu priaugau 9 irn umeciau ta pacia diena po gimdymo, o paskui dar 5 tai irgi super atrodziau, nors kai kam atrodziau per kuda cool.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jūsų. Mano sūneliui greitai 3 mėn pati vis dar maitinu. Prieš pastodama svėriau 55 kg, po gimdymo svėriau 68 kg, o dabar net 75 doh.gif kažkoks košmaras. Atrodau nevalgau bele ko ale tas svoris te tik kadnekrinta, bet dar ir auga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 04 23, 13:25)
Jungiuosi prie jūsų. Mano sūneliui greitai 3 mėn pati vis dar maitinu. Prieš pastodama svėriau 55 kg, po gimdymo svėriau 68 kg, o dabar net 75  doh.gif kažkoks košmaras. Atrodau nevalgau bele ko ale tas svoris te tik kadnekrinta, bet dar ir auga  blink.gif

sveikinu istojus i musu gretas smile.gif mes mamos nesvarbu kiek sveriam atrodom vistiek pacios graziausios is visu savo vaikam wub.gif
na o kg norim numesti tik del saves smile.gif taigi sekmes smile.gif
Atsakyti

QUOTE(*Širdelė* @ 2008 04 23, 14:25)
Jungiuosi prie jūsų. Mano sūneliui greitai 3 mėn pati vis dar maitinu. Prieš pastodama svėriau 55 kg, po gimdymo svėriau 68 kg, o dabar net 75  doh.gif kažkoks košmaras. Atrodau nevalgau bele ko ale tas svoris te tik kadnekrinta, bet dar ir auga  blink.gif

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Burelyje bus smagiau biggrin.gif Ir lengviau kovoti su kilogramais mirksiukas.gif
as pvz. net lanka sukti padejau ir jau maziau valgau vakarais.
Daugiau nezinai ka galiu daryti unsure.gif tongue.gif
Atsakyti