Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 24, 11:41)
pasiskaitinek temeleje vakuuminis masazas ten skaityk nuo pabaigos kaip tik moteros rase kur kaune ju galima nusipirkti  smile.gif  man tai visai smagus dalykas tik vakumo stipruma nusistatinek kiekvienai skirtingai kuno daliai skausmas toks lengvas turi buti  smile.gif  jeigu netycia po to liks melyne tai zinok kad pasidaryk silpnesti vakuma  smile.gif  ir pigu ir efektas  thumbup.gif

Dėkui mirksiukas.gif

QUOTE(lienusia @ 2008 04 24, 15:34)
Mano lygiai tokia pat istorija, pries gimdyma 55 kg, priaugau tik 12 kg, galvojau - na iskart po gimdymo atrodysiu puikiai, aha noreciau, po gimdymo nukrito vos 5 kg... labai norejau maitinti pati, tad dariau viska, kad tik butu daug pienuko, t.y. na ir ka - dabar sveriu 68-69 kilis, .t.y tiek , kiek sveriau budama nescia doh.gif ... nezinau, uzsirasiau i sporto kluba, visgi vasara arteja, gimines jau daro pastabas, kaip cia taip sustoreja, nes niekada nebuvau linkus i tai, o be to tenka keisti visa garderoba, nes visi rubai man per mazi... vienu zodziu, siaubas kazkoks, dar pati ne taip sukciau galva del to svoeio, bet kai visi aplinkiniai pradeda tau priekaistaut, tai doh.gif .... oi mamytes, sekmes mum visom

Labiausiai iružknisa aplinkiniai doh.gif Laikomės mamkos, ir lieknėjam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 04 24, 19:06)
nu, cia tikrai kaip cia pasakius.... Vienas kompetetingas zmogus, patare  po kiekvieno maitinimo valgyt ne maziau kaip po 100 gramu varskes ir gert arbata su pienu .....nu tai va, ir pradejau valgyt normalu maista, ir ta varske, tai kaip pradejau storet, tai eina sau.... po gimdymo neatrodziau taip, kaip atrodau dabar.... nu, tikiuosi sportas pades, bet taip norisi kad jie greit isnyktu tie kilogramai, bet pati zinau kad cia labai ilgas ir sunkus darbas

na nzn as nelabai baigusi medicina bet kaip tai turiu nuomone kad nei varske nei pienas laktacijos nepadidina mirksiukas.gif as maitinau 4men valgiau ka norejau nes kg i apacia krito ta pacia megiama varsske piena bet... pienas laikesi 4men ir vsio blink.gif maitinat rami buvau kaip belgas aplink visi striksejo kad tik nesinervinciau kad pienukas nedingtu smile.gif bet pieno baras uzsidare
verysad.gif kas liecia patarimu elkis kaip tau paciai atrodo ir nieko neklausyk mamos sirdis jaucia kaip reikia mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai kai pasigimdžiau ligoninėj sakėkad jei noriu maitinti, tai pieną turiu saikingai vartoti g.gif
Atsakyti
sako labai padeda stikline vandens is ryto ant tuscio skrandzio, as jau savaite geriu ne po stikline o daugiau kokias dvi su puse biggrin.gif tai va savaites pradzioje buvo 74,5 kg , o dabar 72,9 gal ir nukrito kiek.
Svarbiausia lanka sukti ir stiprinti kunp raumenys, kad nebutu apdribusi oda.

Oi laukiu laukiu, terniruokliu...
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

Radau čia jus ir nusprendžiau pabendrauti blush2.gif Per nestuke.gif priaugau +11kg, po gimdymo neliko 8kg, o po mėnesiuko ir dar -2kg ax.gif Turėjau tik +1kg iki pradinio iki nėštuminio svorio rolleyes.gif , bet va dabar mano kūdikiui už savaitės bus 3 mėnesiukai, o pas mane vėl +3kg blink.gif Blyn, tikrai supykau (tik nežinau ant ko g.gif ) Kadangi maitinu pati, nelabai galiu laikytis dietų, nors ir nevalgau nieko kepto, rūkyto, vieninteliai mano saldumynai - vakare ledų porcija ax.gif ... Viskas virta ir troškinta unsure.gif Todėl įtariu, kad kalta grūdėta varškė ir kažkokiu būdu užsilaikantys skysčiai g.gif , bet jų turiu gerti daug, dėl pienelio doh.gif Žodžiu užburtas ratas doh.gif Reikia imtis kažkokių priemonių unsure.gif Tikrai būtų lengviau, jei nemaitinčiau, bet artėja vasara, norisi gražesnių kūno linijų blush2.gif
Gal kas kokių patarimų? bigsmile.gif
Iki nestuke.gif buvau 168/57, dabar 168/60 verysad.gif Idealiausia būtų 168/55 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 25, 11:39)
Labukas visoms  4u.gif

Iki  nestuke.gif  buvau 168/57, dabar 168/60  verysad.gif  Idealiausia būtų 168/55  blush2.gif

mano ugis toks kaip tavo ir as db sveriu 65kg ir jauciuosi toookia grazi ax.gif jei dar numesciau buciau jau laabai dziusna mirksiukas.gif tai tavo dabartinis svoris thumbup.gif cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 25, 21:09)
mano ugis toks kaip tavo ir as db sveriu 65kg ir jauciuosi toookia grazi  ax.gif  jei dar numesciau buciau jau laabai dziusna  mirksiukas.gif  tai tavo dabartinis svoris  thumbup.gif  cia mano nuomone  mirksiukas.gif

Niu nesakau, normalus tas mano svoris, bet man norisi jo mažesnio blush2.gif Čia matyt kiekvienam skirtingai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 24, 22:41)
na nzn as nelabai baigusi medicina bet kaip tai turiu nuomone kad nei varske nei pienas laktacijos nepadidina  mirksiukas.gif as maitinau 4men valgiau ka norejau nes kg i apacia krito ta pacia megiama varsske piena bet... pienas laikesi 4men ir vsio  blink.gif  maitinat rami buvau kaip belgas aplink visi striksejo kad tik nesinervinciau kad pienukas nedingtu  smile.gif  bet pieno baras uzsidare
verysad.gif  kas liecia patarimu elkis kaip tau paciai atrodo ir nieko neklausyk mamos sirdis jaucia kaip reikia  mirksiukas.gif  :wub:

del to, kad mamos sirdis labiausiai jaucia kas jos leliu geriausia, pritariu 100 procentu thumbup.gif , nes netrauke manes ta varske valgyt, kazkaip neatrode kad nuo jos bus to pieno labai daug, ir ka - nustojau as ja valgyt, ir pienuko yra tiek pat kaip ir anksciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 04 25, 23:37)
del to, kad mamos sirdis labiausiai jaucia kas jos leliu geriausia, pritariu 100 procentu thumbup.gif , nes netrauke manes ta varske valgyt, kazkaip neatrode kad nuo jos bus to pieno labai daug, ir ka - nustojau as ja valgyt, ir pienuko yra tiek pat kaip ir anksciau thumbup.gif

Skaičiau naujame "Tavo vaikas" nr., berods priede "Nėščia ir graži", kad pienelio gaminimąsi įtakoja tam tikri hormonai unsure.gif Todėl manau, jei jų neužtenka, tai maistu tikrai nepaskatinsi nieko schmoll.gif O šiaip aš pati jau turbūt viską esu išbandžiusi, kad tik jo daugiau gamintųsi (kai buvo pas mane krizė, buvau labai išsigandusi, o dar ir stresų visokių turėjau, tada pienelio buvo sumažėję, griebiausi visko kas įmanoma, net akupunktūros), taigi iš savo patirties galiu pasakyti, kad geriausiai pienelis gaminasi, kai mamytė yra rami, atsipalaidavusi, geria daug skysčių... O visas kita jau organizmo ir D valioje ax.gif
Atsakyti
Ramu čia kaip 4u.gif
Atsakyti
neramu viskas cia normaliai visom speju gerai sekasi mirksiukas.gif na bent tai man viskas ok jau va beveik kaip menuo sekasi savo 65 islaikyti tai ir baldelinu wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As turiu 3 vaikucius. Mano ugis 162cm, svoris buvo 55kg. Pirmo nestmo metu priaugau +14kg, jie man nukrito labai greitai, gal per 3men, tiek as maitinau. Po metu pastojau, priaugau nestumo metu +18, nukrito svoris ir per 3men (vaikas didelis, vandenu daug) . Nieko kazko nedariau, nei sportavau, nei dietinausi, eni kazkokiu produktu atsisakiusi buvau. Taigi toki grazi, sverdama 55kg gyvenau beveik iki 30m. Tada turejau siokiu tokiu sunkumu gyvenime, prasidejo depresija, teko gerti vaistukus... To laikotarpio metu (vieneriu metu laikotarpiu) priaugau iki 70kg. Ta skaiciu suzinojau nuejusi pas ginekologe. Laikiausi 3-cio vaikucio. Gimdyti isvaziavau sverdama 95kg. Per metus nukrito svoris iki 70kg, o toliau STOP. Kaip maitinau, taip ir tebemaitinu. Kazkokiu veiksmu nebuvau emusis...Taciau db uzaugo +5kg per pusmeti. Gyvenimo rezimas nepakites, maitinu, atrodo ir valgau tiek pat... Gal vel depresija atslinko... Namai, vaikai...
Taigi, man nestumo metu priaugti kg nutirpsta kaip ir priklauso, o vat depresiniai ne... Reikia kazka keisti...Tik dar nerandu ka ir kaip smile.gif
Atsakyti